Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

Cok haklisin... bu disarda vakit gecirmeninde bi siniri adabi vardir. Boyle bekar gibi takilck erkekler keske hic evlenmese..

Sen simdi aynisini yapabilir misin? Hayir yapamazsin..

işin zor canım ya haklısın çekilmez erkek egosu tavan yapmış bayılamlı küçük bir cinnethaeder gibi duruyo yada kapı arkasında elinde oklavayla bekle:)) bir kaç kere aklı başına gelir

Cok haklisiniz.
Iste normalde evlilige uygun karakter sahibi olmayan insanlar toplumsal baski yuzunden yaşı gelince evleniyor, yaşı gelince cocuk yapıyor. Sonra da boyle sorunlar oluyor. Adamin evlilikten ve baba olmaktan haberi yok.
Yapilacak ne var bilmiyorum gercekten.

Kocanız o kültürle büyümüş,erkekler eve yatmadan yatmaya gider,boş zamanlarını dışarıda arkadaşlarıyla geçirir diye öğretilmiş.aileniz zamanında niye sizi vermek istemedi ?

işin zor canım ya haklısın çekilmez erkek egosu tavan yapmış bayılamlı küçük bir cinnethaeder gibi duruyo yada kapı arkasında elinde oklavayla bekle:)) bir kaç kere aklı başına gelir
Çok büyük sorunlar çıkarmak istemiyorum. Daha fazla yıpranmaktan korkuyorum açıkçası

Kocanız o kültürle büyümüş,erkekler eve yatmadan yatmaya gider,boş zamanlarını dışarıda arkadaşlarıyla geçirir diye öğretilmiş.aileniz zamanında niye sizi vermek istemedi ?
O yüzden degil vermek istememeleri. Annemde babam da erkek tabi senden izin mi isteyecek kafasinda

Çok büyük sorunlar çıkarmak istemiyorum. Daha fazla yıpranmaktan korkuyorum açıkçası
sen yıpranıyosun sustukça tepene çıkar kavgalı küs olmak gercekten evliliği yıptratan şeyler ama sen haklısın bekar kalsaymış evlenmeseymiş

Buyuk sorunlar cikar yoook cikarmassan boyle gider.risk al o nasil rahat sende cek git annene bir hafta kal.gez toz oda rahatsiz olsun.ailene soyle guzel bir dille.elinden geleni yap.yani kosende sezsiz beklersen yillar gelir gecer.haklisin hakkini ara.kv dene de oglunu sikayet etme sakin.illaki seni haksiz bulur.korkma brnce.kucuk bir kiyamet kopar artik.kavga et kir dok tehdit et baska yolu yok.goze alamiyosan cekeceksin care yok ozaman..

Peki o zmn ben yapamadim.. sen yapinca banada haber ver sonucunu :)
Haklisiniz

ben erkegim evlilikten sıkılırım huzursuz olurum ama eşim sıkılmiyor cunku o erkek degil... sıkıldım dese de haksiz çunkum o bir erkek degil...ben gezerim hakliyim erkegim ... karim gezer haksiz cunku bir erkek degil ...konudan tek anladigim erkegim hakkim var gezerim sadece benim huzurum önemli

Aynen boyle

Sen bana huzur vermiyorsun cümlesi bile yeterince ağır bana göre .. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…