- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
-
Anlamaz çok konuştum. Çocuk gibi senden izin mi alcam bana saat veremezsin sen diyor ..Bi kaç kere eşimde arkadaşlarıyla tek takılmaya yeltendi içlerimde bekar sayısı fazla olan bi arkadaş grubu aldım karşıma “çok bekar gibi yaşamak istiyordun o zaman evlenmicektin dedim ben istemiyorum saatlerce onlarla takılmanı 1-2 saat eyvallah ama fazlası olmaz vakitlice evine gel evde seni bekleyen eşin var”sağolsun o gündür bugündür çok durmaz dışarıda hatta bana sorar şu çağırdı bi çay kahve içicez gideyim mi diye şuan bide bebeğimiz var izin vermediğim sürece hiç bi yere gidemez benim olduğu kadar onunda bebeği
Sizde sakin bi zamanda alın karşınıza konuşun nasıl kırılıp üzüldüğünüzü söyleyin sizinki hiç evlilik hayatı gibi değil valla eşinizi daha iyi tanırsınız konuşmaktan anlamaz derseniz uygulamaya geçin sizde alın çocuğunuzu gezin özellikle onun evde olduğu zamanlarda belki o zaman sizi anlar
Zaten ben ne zaman bir yere gitmek istesem yalvarırım oyle götürür. Bu ara maddi sıkıntılarımız var o yüzden girmek istemediğini söyler ama zaten 2 Ayda bir gitmek istiyorum ben de farkındayım sıkıntılarımızın ama hava almak değişik bir ortama girmek istiyorum . Sırf destek olmak icin evde is yapiyorum ben ama ..Bu da yeterince büyük bir sorun bence.İş dışındaki vakitlerini sizinle gecirmiyor arkadaşlarıyla takılıyor...E ne zaman birşeyler konuşuyorsunuz,ne zaman bir paylaşım yapıyorsunuz,en son ne zaman birlikte dışarı çıktınız ? Olay sadece takılması değil,adam bekar hayatına devam ediyor.Yiyip içip çalışıp geziyor,istediğinde bazi ihtiyaçları da karşılanıyor.Siz bu evliliğin neresindesiniz?
Bence çocuğunu al ailenin yanına git bir müddet.Biraz blöf yap gözü korksun,sizi kaybetme korkusu yaşasın.Belki hatasini anlayip gelip özür diler alır sizi.Ama baktin hiç tinlamiyor, zaten o evlilik bitmiş demektir.
Anlamaz çok konuştum. Çocuk gibi senden izin mi alcam bana saat veremezsin sen diyor ..
Umarım iyi bir psikolog bulurumO zaman Allah yardımcınız olsun ne diim ayrılma da yarılamıyorsunuz çekeceksiniz mecbur
Teşekkür ederimNacizane fikrim ayrılmak gibi bir alternatifiniz olmadığına göre kesinlikle kendi konularınıza onun ailesini hakem tayin etmeyin çünkü bu fikire sahip erkekleri de anneleri yetiştiriyor annelerde senin yanında gözükse bile o erkek diye bakıyor olaya.Sen haksız ve suçlu olursun.
Sorununa gelirsek eşine ne kadar kırıldığını onun anlayabileceği dilden anlatıp dışarıdan eve geç gelse bile surat asmadan sorun değilmiş gibi yap ve onunla ilgilen evde ki huzura tekrar yakaladıktan sonra ki geliş-gidiş saatlerini takip et mutlaka olumlu sonuç alırsın diyemem ama denemeye değer.
Maddi sorun dönem dönem herkeste oluyor beraber vakit geçirmek illa para harcamak değilki alın çocuğunuzu beraber bi kaç tur atın dışarıda çocuğunuzu parka götürün bu da mis gibi ailece vakit geçirmek ama eşinizin içinde bu yok onu anladım benZaten ben ne zaman bir yere gitmek istesem yalvarırım oyle götürür. Bu ara maddi sıkıntılarımız var o yüzden girmek istemediğini söyler ama zaten 2 Ayda bir gitmek istiyorum ben de farkındayım sıkıntılarımızın ama hava almak değişik bir ortama girmek istiyorum . Sırf destek olmak icin evde is yapiyorum ben ama ..
Umarım iyi bir psikolog bulurum
İnşallah hakkınızda hayırlı olur kararınız.Ne yapacağımı bilmiyorum çift terapisine gitmeyi düşünüyorum şuan belki ise yarar
Yetiyordur tabikide ama onlarin ki keyfi gelmek istese bal gibi gelir dedigim gibi sakin bir zamanda konusun esinizle baktin duzelmiyor sende kendi keyfine bak.Arkadaslarinla dolas ailene git kendisi noluyor desinBende aynen diyorum kı sen eve gelecegin saati bilsen zaten sorun kalmayacak. 10 da gelmek yerine 6 da gel 4 saat yetmiyor mu ya
Ben düşünmüyorum zaten yeni bir bebek falan. Kzim uyansın gideceğim zaten teşekkür ederim yorumunuz icinmadem çok seviyor niye iki günlük tatilinde dışarıda arkadaşlarıyla oluyor.
çocuğumu çok seviyorum demekle olmuyor babalık iskele babası.
bir de iknci çocuk mu istiyor sakın öyle birşey yapma bence hayatının hatası olur
madem ailenle görüşüyrosunuz git bir haftasonu ailenin evine kal orda bir iki gün
O da götürüyor parka ama yarım saat sonra getirir arkadaşlarına koşar hemenMaddi sorun dönem dönem herkeste oluyor beraber vakit geçirmek illa para harcamak değilki alın çocuğunuzu beraber bi kaç tur atın dışarıda çocuğunuzu parka götürün bu da mis gibi ailece vakit geçirmek ama eşinizin içinde bu yok onu anladım ben
Biz ilçede oturuyoruz şehir merkezinde çok güzel parklar var eşim işteydi hazırlandım ben bebeğimide attım bebek arabasına onuda aradım biz merkeze geçicez hava çok güzel Görkem çimenlerle tanışsın dedim ki otobüsle 45 dk sürüyor yol benim işim bitti bekle beraber gidelim dedi bebeğim o zaman 6.5 7 aylık falandı sırf çimenlere dokunsun diye gezmeye gittik
Eşinizde evli ve baba olduğunu anlama konusunda sıkıntı var sanırım işiniz cidden zor
Evet eşime bulacağım tabi aile terapistine gitmeyi düşünüyorum belki ise yararUmarım eşinize bulucaksınızdır hoş kabul edeceğini sanmıyorum ama hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
İnşaAllahİnşallah hakkınızda hayırlı olur kararınız.
Benim ailemin yanına gitmem onun icin bulunmaz nimet çünkü o zaman daha rahat evde bekleyen YÖK istediği kadar oturuyor dışarda ama arkadaşlarımla gezmem onu rahatsız eder tabiiYetiyordur tabikide ama onlarin ki keyfi gelmek istese bal gibi gelir dedigim gibi sakin bir zamanda konusun esinizle baktin duzelmiyor sende kendi keyfine bak.Arkadaslarinla dolas ailene git kendisi noluyor desin
İnşallahEvet eşime bulacağım tabi aile terapistine gitmeyi düşünüyorum belki ise yarar
O zaman sizde arkadaşlarınızla gezin ben olsam kesin gezerdim valla kimse kusura bakmasın öyle bi dünya yok kendi gezicek eylenicek ama iş eşinin gönlünü hoş etmeye geldimi icraat yokBenim ailemin yanına gitmem onun icin bulunmaz nimet çünkü o zaman daha rahat evde bekleyen YÖK istediği kadar oturuyor dışarda ama arkadaşlarımla gezmem onu rahatsız eder tabii
Oyle yapacağım zaten dedim bende madem huzur vermiyor musun huzur bulamamak neymiş ogreticem sana dedimO zaman sizde arkadaşlarınızla gezin ben olsam kesin gezerdim valla kimse kusura bakmasın öyle bi dünya yok kendi gezicek eylenicek ama iş eşinin gönlünü hoş etmeye geldimi icraat yok
Arkadaslarinla takil ozaman ban yerinder vurBenim ailemin yanına gitmem onun icin bulunmaz nimet çünkü o zaman daha rahat evde bekleyen YÖK istediği kadar oturuyor dışarda ama arkadaşlarımla gezmem onu rahatsız eder tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?