Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

Eşine ciddi bir göz dağı vermesen böyle devam edecek. Benim eniştem kız kardeşimden çorabını getirmesini emretmiş. O erkekmiş, kadın erkeğin kölesiymiş. Kız kardeşim çorabı ayağına getirmeyince kavga çıktı. kardeşim de boşanıyoruz diye evi terkedip anneme gitti. Eniştem yerlerde emekleyerek ağlamış. karımda karım diye. Neyse barıştılar. Şimdi eniştem bütün evi silip süpürüyor. Kardeşime meyva tabakları falan hazırlıyor. Böööyle ağzının içine bakıyor. 19 yıldır hemde. Ne zaman evlerine gitsem. Eniştemin elinde elektrik süpürgesi

Benim ki hayatta yapmaz ya

niye evlenmiş ki eşiniz çok garip arkadaşlarından vazgeçemiyor madem çocuğu sanki babanızın evinden getirdiniz nasıl sorumsuz insanlar var ya her hafta halı sahada ne varmış bu kadar yapmayın yemek koymayın önüne bişey gitsin halı sahayı kemirsin ya da anasında yesin zaten şu evlatlarından ayrılmamak için altlı üstlü oturmayı icat eden insanı bi bulsam var ya sizin eşiniz anasından yüz buluyordur

Ne şeylerinden vazgeçiyorlar ne de bekar hayatlarından oh ne güzel hayat
Yetmemiş gibi annesine sizi kesiyor. Aynısını bir de siz yapsanız çocuğa bir kaç saat bak ben arkadaşlarla dışarda yiyeceğim tepkisi ne olacak aceba ?? Tahmin edeyim otur oturduğun yerde sen kadınsın pipin yok sadece pipisi olanlar kimseye hesap vermeden yaşarlar.. odun !!

Kesinlikle katılıyorum kaynanamın başka bir ilce de yanı buraya 15-20 dk uzakta 3 tane dairesi var o kadar çok dedim ki birini bize ver orada oturalım bu sorunlar azalır belki diye gondermedi

O kadar yoruldum kı daha bir kaç gün önce arkadaşıma götür beni dedim götüremem dedi baya uzak ben de otobüsle gidemiyorum cocukla

iyice evlenmeden bu zihniyette olduğunu bilmiyormuydunuz ne demek ben erkeğim karışamassın ne kadar iğrenç bir erkek tipi ayrıca sizin neden bir mesleğiniz yok acaba mesleğiniz olması için önünüze çıkan engel neydi

Ya bilmiyorum ama ne babamdan, ne erkek kardeşimden, ne eşimden 'ben erkeğim sana hesap vermek zorunda değilim' diye bir şey duymadım.

böyle insanları neden hayatınıza sokarsınız ki. yazık değil mi size?

Böyle olacağını bilmiyordum bilsem evlenmezdim zaten

Ya bilmiyorum ama ne babamdan, ne erkek kardeşimden, ne eşimden 'ben erkeğim sana hesap vermek zorunda değilim' diye bir şey duymadım.

böyle insanları neden hayatınıza sokarsınız ki. yazık değil mi size?
O kadar pişmanım kı çok soğudum ondan zamanla ısınır miyim bilmiyorum

Eşiniz henüz erkek olamadan evlenmiş, şu an bir oğlan çocuğu gibi davranıyor. Evli barklı bir adamın erkek arkadaşlarıyla sabah akşam play station oynamasına bir anlam veremiyorum başka. Tamam spor niyetine gitsin bir akşam halı sahı maçı yapsın da, haftanın 2 günü tüm tatilini kendi hemcinsleriyle geçirmek istemesi çok saçma. Kesin yaşınız da küçüktür sizin, en güzel zamanlarınızı ayrı geçirmek istemesi, size vakit ayırmaması kabul edilebilir bir şey değil. Eşinizi karşınıza alın düzgünce konuşun, kayın valideyi filan işin içine sokmak çok saçma. İyice istediğimi yap yoksa annene söylerime çevirmişsiniz. Oturun anlatın derdinizi, alternatif çözümler önerin. Mesela hafa sonu evde olsa neler yaparsınız, beraberken vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz güzel güzel konuşun, onu özlediğinizi, sevdiğinizi beraber vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Başka sorun yok demişsiniz ama beraber bir şeyler yapmayan, iletişim kuramayan çiftlerin zaten başka soruna ihtiyacı yok, bu başlı başına baya büyük bir problem.

Ailemin bütün ısrarlarına rağmen okumayı reddettim zamanında
bazen çok üzülüyorum böyle durumlara en çok kızlar okumalı gerektiğinde çekip gidecek durumda olmalılar yapıcak bişeyiniz yok böyle zihniyetteki kocanız değişmez mecburen çekiceksiniz

Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem.
Sadece bu cümle bile benim eşim söylese boşanmak için net sebeptir ne demek ben erkeğim sana hesap vermem? E bende kadınım senin benden üstün yanın ne ki? Böyle bir zihniyete sahip birinden ne adam olur ne baba

belli ki esin senin arkanda duran birinin olmayacagini biliyor ve o yuzden istedigini soyluyor sana.eger ailem kabul etmez beni falan diyosan o zaman gec esinin karsisina ve icindekileri tekrar kavga cikarmadan sakince soyle duyduklarini da anlat.ve bunu kaldiramicagini o yuzden bu evde sadece ev arkadasiyiz bundan sonra.istedigin saatte gel istedigin saatde git.yemegini yap camasirini yika de.hatta calismaniza bi sey demiyosa en kisa surede kendime de bi is bulup ilk maasimla da senin aileme verdigin 100 lirani da vercegim merak etme de.odanin birine kendine yatak yap ve bi sure hic muhattap olma bak bakalim nasil olucak gidisat

Vay anasını be erkek ya hesap vermek zorunda değilmiş konuşma kendine vakit ayirdigi gbi kendi yemegine çamaşırına da vakit ayirsin bence

Sok olarak okudum gercekten pes ne kocalar varmis Allahim dayanma gucu versin ama bizde olsa coktan kıyamet kopmustu sen cok cok iyi dayanmissin adam alismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…