- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
-
Allah razı olsun ...Sen bana huzur vermiyorsun cümlesi bile yeterince ağır bana göre .. Allah yardımcın olsun
bırak ne hali varsa görsün sende gez yoz yemek yapma bir 2 gün evin temizliğini ihmal et bakalım ne olacak.Çalışıyor 4 günde iki gün izni oluyor
Eşine ciddi bir göz dağı vermesen böyle devam edecek. Benim eniştem kız kardeşimden çorabını getirmesini emretmiş. O erkekmiş, kadın erkeğin kölesiymiş. Kız kardeşim çorabı ayağına getirmeyince kavga çıktı. kardeşim de boşanıyoruz diye evi terkedip anneme gitti. Eniştem yerlerde emekleyerek ağlamış.Merhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin
Benim ki hayatta yapmaz yaEşine ciddi bir göz dağı vermesen böyle devam edecek. Benim eniştem kız kardeşimden çorabını getirmesini emretmiş. O erkekmiş, kadın erkeğin kölesiymiş. Kız kardeşim çorabı ayağına getirmeyince kavga çıktı. kardeşim de boşanıyoruz diye evi terkedip anneme gitti. Eniştem yerlerde emekleyerek ağlamış.karımda karım diye. Neyse barıştılar. Şimdi eniştem bütün evi silip süpürüyor. Kardeşime meyva tabakları falan hazırlıyor. Böööyle ağzının içine bakıyor. 19 yıldır hemde. Ne zaman evlerine gitsem. Eniştemin elinde elektrik süpürgesi
niye evlenmiş ki eşiniz çok garip arkadaşlarından vazgeçemiyor madem çocuğu sanki babanızın evinden getirdiniz nasıl sorumsuz insanlar var ya her hafta halı sahada ne varmış bu kadar yapmayın yemek koymayın önüne bişey gitsin halı sahayı kemirsin ya da anasında yesin zaten şu evlatlarından ayrılmamak için altlı üstlü oturmayı icat eden insanı bi bulsam var ya sizin eşiniz anasından yüz buluyordurMerhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin
Kesinlikle katılıyorum kaynanamın başka bir ilce de yanı buraya 15-20 dk uzakta 3 tane dairesi var o kadar çok dedim ki birini bize ver orada oturalım bu sorunlar azalır belki diye gondermediniye evlenmiş ki eşiniz çok garip arkadaşlarından vazgeçemiyor madem çocuğu sanki babanızın evinden getirdiniz nasıl sorumsuz insanlar var ya her hafta halı sahada ne varmış bu kadar yapmayın yemek koymayın önüne bişey gitsin halı sahayı kemirsin ya da anasında yesin zaten şu evlatlarından ayrılmamak için altlı üstlü oturmayı icat eden insanı bi bulsam var ya sizin eşiniz anasından yüz buluyordur
O kadar yoruldum kı daha bir kaç gün önce arkadaşıma götür beni dedim götüremem dedi baya uzak ben de otobüsle gidemiyorum cocuklaNe şeylerinden vazgeçiyorlar ne de bekar hayatlarından oh ne güzel hayat
Yetmemiş gibi annesine sizi kesiyor. Aynısını bir de siz yapsanız çocuğa bir kaç saat bak ben arkadaşlarla dışarda yiyeceğim tepkisi ne olacak aceba ?? Tahmin edeyim otur oturduğun yerde sen kadınsın pipin yok sadece pipisi olanlar kimseye hesap vermeden yaşarlar..odun !!
Böyle olacağını bilmiyordum bilsem evlenmezdim zateniyice evlenmeden bu zihniyette olduğunu bilmiyormuydunuz ne demek ben erkeğim karışamassın ne kadar iğrenç bir erkek tipi ayrıca sizin neden bir mesleğiniz yok acaba mesleğiniz olması için önünüze çıkan engel neydi
O kadar pişmanım kı çok soğudum ondan zamanla ısınır miyim bilmiyorumYa bilmiyorum ama ne babamdan, ne erkek kardeşimden, ne eşimden 'ben erkeğim sana hesap vermek zorunda değilim' diye bir şey duymadım.
böyle insanları neden hayatınıza sokarsınız ki. yazık değil mi size?
Böyle olacağını bilmiyordum bilsem evlenmezdim zaten
Ailemin bütün ısrarlarına rağmen okumayı reddettim zamanındaneden bir mesleğiniz yok peki
bazen çok üzülüyorum böyle durumlara en çok kızlar okumalı gerektiğinde çekip gidecek durumda olmalılar yapıcak bişeyiniz yok böyle zihniyetteki kocanız değişmez mecburen çekiceksinizAilemin bütün ısrarlarına rağmen okumayı reddettim zamanında
Sadece bu cümle bile benim eşim söylese boşanmak için net sebeptir ne demek ben erkeğim sana hesap vermem? E bende kadınım senin benden üstün yanın ne ki? Böyle bir zihniyete sahip birinden ne adam olur ne babaSöyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?