• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilce secmem lazım

Kocaeli'nde karar verirseniz Karamürsel gölcük, değirmendere, karmaürsel tarafını tercih edin derim. Bol yeşillik ve deniz. Havasında güzeldir. Sakin huzurlu kısmı Kocaeli in. 4 sene karmürselde okudum 10 sene sonra gittim ve inanılmaz değişmiş. Gelişmiş.

Aydın diyorum :) İnsan sıcağa zamanla alışıyor bence . Benim ki tansiyonum düşerdi hemen . Şimdilerde neresi sıcak yazın ben oradayım :) ( eşimin memleketi Akdeniz'de Aydın yanında serin kaliyor) Kısı çok rahat geçirirsiniz . Hastaliklardan korunursunuz yeterince d vitamini almak her açıdan faydalı .

Yazları en yüksek kaç derece oluyor izmitin acaba
Zaten en sıcak aylar Temmuz Ağustos onda da en fazla 30 derecelere çıkıyor diye tahmin etmiştim ,şimdi araştırdım 32,33 Yalova’yı bilmem ama Aydın Kocaeline kıyasla daha fazla sıcak

Karacasu ilcesi var karadenız gibidir yesıllıgı bol aydına gore daha serin havası yayla tarafından ev tutarsan guzel olur
Denizliye daha yakın aydına daha uzak.(Karacasu)

Aydının en buyuk ilcesi Nazıllıdır,kimileri nazıllıyı aydından daha cok sever yazın sıcaktır,ama meyva sebzesı boldur,fiyatlar uygun olur yazın ozellıkle.
Ancak kısın guzel havada pikniğe bıle gidilebilir sanmakı buralar kısın ılık soguk oldugu zamanlar da cok olur.

Aydının ilcesi Kuyucak vardır sakın sessiz ferahtır Nazıllıye cok yakın burda dogalgaz var.

Aydının ilcesi Buharkent vardır son yıllarda gelişmede hızlanmıstır Denizliye cok yakın.Mesela kısın Aydına kar yağmaz Denizliye yagar.Buharkentte dogalgaz yok ama yakın bır zamanda gelecektir ama tarih bellı degıl.

Kocaeli'nde karar verirseniz Karamürsel gölcük, değirmendere, karmaürsel tarafını tercih edin derim. Bol yeşillik ve deniz. Havasında güzeldir. Sakin huzurlu kısmı Kocaeli in. 4 sene karmürselde okudum 10 sene sonra gittim ve inanılmaz değişmiş. Gelişmiş.
Yaaa çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Kocaeli'liyim,sorun cevaplayayım🙂.

Canım soyle bır durum var aydında ilçelerinde tesetturlude acıkta fazla ancak herkes bırbırıne saygılı.

Kocaelinin havası çok kötü çok karışık bi şehir. Büyükşehir olarak iyi her imkan var ama ben tercih etmezdim

Oh iyi sorayim hemen en güzel ilçesi bunaltıcı sıcağı olmayan imkanları olan ilçesi var mi
Benim ailem hala daha Derince 60 evler de yaşıyor,Kocaeli'nin güzel güzide semtlerinden biri.Baya gömülmüş Kocaeli ama mükemmel bir konuma sahip aslında,dört mevsim istediğiniz her imkanı bulabileceğiniz bir il.Kışın Kartepe,yazın Kandıra sahilleri,bahar aylarında ise Maşukiye ve Yuvacik gezilip görülecek doğa harikaları arasında.Yaşamak için de Kartepe'yi tercih edebilirsiniz,biraz daha sakin ve havası güzeldir.Degirmendere ve Karamürsel'de yaşanacak güzel yerler bence.Aydın seveceksiniz de merkezi sıkıcı bir yer,turistik olan yerleri tercih edebilirsiniz.

Kocaeli’de hiçbir imkan yok ki, orada yaşayan arkadaşlarım gezmek için bile İstanbul’a gelip gidiyolardı. Havası da kötü.

Yalova ile Aydın arasında kalırdım ve Aydın’ı seçerdim. Ege gibisi var mı yahu 😍

Doğma büyüme Akdenizliyim, üniversite Marmara’da geçti. Başkaları bunaltıcı bulabilir ama benim için Ege-Akdeniz iklimi gibisi yoktur sürekli günlük güneşlik. Antalyalı olduğunuza göre siz en çok Aydın’ı seversiniz.

Back