- Konu Sahibi aygulaygul
-
Belli oldu bu her seye eyvallah etmenizin nedeni. Adamin bu rahatligini anlamamistim simdi oldu. Ikinci evliligim bozulmasin diye sizin her seyi yapabileceginizi gormus adam firsati kacirmiyor. Siz de paranizla guya evlilik ve sozde itibarinizi koruyorsunuz. Olmaz kardes senin sonun zaten iyi degil de bir de cocuk yapip buyuk gunaha girecek gibi duruyorsun. Allah sana degil mustakbel cocuguna acisin ne diyeyim.Kolay değil 2. Evliliğim
Sen de köylüleri takıntı yapmışsın köydekilerin hepsi senin kv gibi fakir değil çoğu senden zenginAynen bir altını zor taktılar ilk evlendiğimde o bohça diye gönderikleri şeyi şimdi köydeki kızlara veremezsin başlarına atarlar. Ben hiç takmadım bile bana ipek deri olarak geri döndü
Eee boşanınHemen boşanırız biter bu iş aileme gelmezsen diyor
Siz de ikisine toplam 25 bin TL tutacak hediyeler alırsınız. Saat, takı alabilirsiniz mesela. Sakın sakın almamazlık etmeyin. Asıl almazsanız haksızlık olur ve eşinizin önüne geçemezsiniz. Kendinizi yer durursunuz. Ben sizi fazla bile sabırlı buldum.Henüz almadı alıcam diyor ama zaten ben istemiyorum ya kimse kimseyi hediye için zorlamasın bu çok saçma değil mi hem benim ailem sadece 2 kişi onunki kalabalık bana haksızlık olmuyor mu o alsa bile hepsine almak
Sizin o u bırakmayacağınıza o kadar emin ki sürekli bununla sizi tehdit ediyor. Demek ki sizi kaybetmekten o kadar korkmuyor. Bunu nasıl kabul edebiliyorsunuz. Elin oğlunu bu kadar yüceltmeyin. Size değer veriyorsa evet sizde onu başınızın üstüne koyun Ama size kusura bakmayın sürekli boşanalım diyen biri size çöp muamelesi yapıyor demektir. Çalışıyormuşsunuz da lütfen kendinize güvenip şu adamları bi susturun sizi o kadar istemiyorsa kapının yerini gösterin.. kendi aileniz istemese de o masrafı kendi ailenizde yapın. Kendi ailenizi değersizmiş gibi göstermeyin. Siz 2 kişiye daha fazla masraf yapın.Benim annemde istemez ama abimde bende en güzel markalardan alırız. Sizde alınSadece o değil ki anlaşamadığımız her noktada hemen boşanalım lafı ağzına geliyor maalesef sık kavga ediyoruz
Kaldı ki adam bu markalari bile bilmiyormus. Ipek olsun deri olsun diye tutturmus. Fiyatlari gorunce kaliteli olduklarina ikna olmusAltın meselesiyle bunun bir alakası yok ama. İsterse onlar size kiloyla altın takmış olsun, her gidişte bu şekilde hediyelerle gitmek de görgüsüzlük. İnsan tatlı alır gider,ufak bir biblo alır gider ama vakkoyu beymeni köylü kadına götürmek tam bir görmemişlik. Eşiniz sonradan adam olup da geldiği yere şov yapma peşinde.
Eşiniz sizin üzerinizden ailesine hava atmak istemiş.Bana bir gidişte de hepsine tek tek hediye götürmek saçma geldi hadi annesine babasına alsam tek neyse . Ya onu da kendi belirlediğim gibi yetmiyor eşarp alayım diyorum saf ipek olsun diyor yaşlı kadına ama saf ipek de olsa yetmez yok bir de çanta al diyor b.. menden falan en az normal çantaları da kabul etmiyor ailesi köyde yaşıyor yani ne yapacak o çantayı zaten anlamadım ki yaşlı kadın .
Nıye babaanne dede ebe nine. Dolu hediyelik akraba Cıkar sizden de. Oyle döte böyle bipbipHenüz almadı alıcam diyor ama zaten ben istemiyorum ya kimse kimseyi hediye için zorlamasın bu çok saçma değil mi hem benim ailem sadece 2 kişi onunki kalabalık bana haksızlık olmuyor mu o alsa bile hepsine almak
Bunların parası kocanızdsn mı cıkıyorya ben yine markadan alıyordum ama saf ipek olmayan bir şeyler alayım dedim çıktık işte kavgadan sonra bana bağırıyor gitmiş iğrenç bedavacı ucuz şeyleri alacak diye ya aynı marka ipek değil sadece yine ucuz değil yani delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?