Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

eskisehiri hic gormedim, egeliyim ben, sicaciktir ege, ohhhh mis gbdir:))
oh negüzel bende eşime antalyadan ew alalım diyorum kışın orda oturalım yazın buraya gelelim diyorum kafayı yedin sen diyor bana eeeee napayım çok üşüyorum eskişehir çok güzeldir gören herkez tam bir avrupa şehri gibi diyor ama soğuk işte

benim dayım fransada orada yaşıyorlar bordo da geleceğim bir gün ama ne zaman nasip olur bilmem

4.ay oluyor bu ay..5 ay hap kullandım onunda tesiri olabilir tabiki ama bakalım ya kapalı kutuyum şu an bilemiyorum ki...

Bilinmezlik çok kötü dimi..daha dr ye de gidemiyorum.bir 3 ay daha deniyip gidicem..ama farklı sebepler varsa şu an zaman kaybediyorum gibi geliyor(

Bilinmezlik çok kötü dimi..daha dr ye de gidemiyorum.bir 3 ay daha deniyip gidicem..ama farklı sebepler varsa şu an zaman kaybediyorum gibi geliyor(

genel bir kontrolune git istersen, olmuyor diye degil bebek isteyen her kadin gitmeli . yoksa dort aydir olmuyor diye uzulerek sadece bos kuruntu yapiyorsun bence. kadinlarin ilk ucda hamile kaldigini dusunmuyorsun degil mi tatlim? 8 ay icinde ancak olur genelde. bosuna uzme tatli canini, ancak, yumurtlama gunlerini tutturmak vs. kac gunde bir regle olursun.

Son düzenleme:
24 gunse eger sen erken yumurtluyor olabilirsin. reglen bitince bir hafta sonra falan hic sizi hisseder misin yumurtaliginda ya da akintinin cok arttigi gunleri farkedebiliyor musun? teoride senin 8_10 gun arasi olabilir yumurtlaman yani reglenin basladigi gunu birinci gun kabul et, ordan basla saymaya. ya da iste reglen bitince iki ucu gune bir jinekologa genel kontrole git, sana soyleyecektir yumurtlama gununu:))

Tabi akıntılarım oluyor..mesela 26sında resmen başladı akıntım o gün anlıyorum yumurtlama günümü canım.gün aşırı da çalışmalarım var bu aralar...

arkadaşımında dediği gibi bencede olmuyor diye değilde artık gebeliği düşünüyorum o yüzden genel muayene olmaya geldim diyerek git doktora ben 3 ay olmuştu gitmiştim genel kontrol amaçlı bi baksın tatlım bişey kaybetmezsin git bence

oh oh mis gb gunleri anliyorsan yakinda gelir mujde, hicccccc niyeleri getirme daha aklina, cunku strese girersen iyice zorlasir; neyse kizlar cikmam lazim simdi, birileri guzel haberler versin bugunler artik:))

oh oh mis gb gunleri anliyorsan yakinda gelir mujde, hicccccc niyeleri getirme daha aklina, cunku strese girersen iyice zorlasir; neyse kizlar cikmam lazim simdi, birileri guzel haberler versin bugunler artik:))
hadi hayatım görüşürüz ewet ya artık biri güzel hbr versin aralık bitiyor kimseyi yazamadık aralıkta

ceylannnn betyyyyyyy senaaaaaaaaa uykucular hala uykudamısınızzzzz tatil diye yatıyorsunuz deme
pardon betycim senin kursun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…