Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

senacım sen fil çektirdiğin için tecrübelisin bişey soracağım çift tüpüde tıkalı yani kapalı olan kadın yumurtlarmı ?????????????

senacım sen fil çektirdiğin için tecrübelisin bişey soracağım çift tüpüde tıkalı yani kapalı olan kadın yumurtlarmı ?????????????

e tabi ki birtanem.yumurtlamanın tüplerle alakası yok ki.o sadece spermin geçiş yolu yumurtayala buluştukları aşk yuvaları:asigim::1hug: düzenli adet gören düzenli yumurtluyor demektir.

bu arada betty keman çalıyomuş ne güzel ben de keman aldım kursa yazıldım yarım bıraktım artık onu minik meleğime saklıyorum............

kızlar drilling yöntemini duydunuz mu?laparoskopi yapılırken yumurtaları küçük küçük deliyolarmış ve böylece yumurtlama düzene giriyomuş ama doktorlar önermiyo niyeyse.daha çok köyden gelen durumu olmayan herzaman doktora gidemeyenlere yapıyolarmış niye kiCADIARZU

kızlaaaaaaar eşim sperm ölçümünün sonucunu almaya gidiyor.daha önce yapılmıştı ama sadece sayı belliydi o da iyiydi ama morfoloji hakkında bilgi yoktu şimdiki doktorumuz tekrar yaptı bir de biz uzun süredir keçiboynuzu kullanıyoz bakalım saraçoğulunu dediği kada işe yarayan bişrşeymiymiş sayıda bir artış var mı görcez.heyecanlandım vallahi....dua edin iyi çıksın yaaaaaaaa....offfffffff offfffff ne ceylan burada ne bettyyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa..

kızlaaaaaaar eşim sperm ölçümünün sonucunu almaya gidiyor.daha önce yapılmıştı ama sadece sayı belliydi o da iyiydi ama morfoloji hakkında bilgi yoktu şimdiki doktorumuz tekrar yaptı bir de biz uzun süredir keçiboynuzu kullanıyoz bakalım saraçoğulunu dediği kada işe yarayan bişrşeymiymiş sayıda bir artış var mı görcez.heyecanlandım vallahi....dua edin iyi çıksın yaaaaaaaa....offfffffff offfffff ne ceylan burada ne bettyyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa..

canım umarım iyi çıkar sonuçlar merakla bekliyoruz dualarım seninle:Saruboceq:

Ayy allah hepimize en kısa ama en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin...inşallah güzel sonuçlarla döner eşin canım benim...

teşekkürler sevgili trapper ve saygın....öpüldünüüüüüzzzzzzzz

inşallah sonuçlar harika çıkar.sonuçları bize de bildir sena:nazar:

inşallah sonuçlar harika çıkar.sonuçları bize de bildir sena:nazar:

şimdi aradı eşim sonuçlar harikaymış.h,çbir sorun yok demiş doktor.yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......:lepi:
ama benim sorunlarım çok tabi...polikistik over belasıııııııııı...............:kızgın:

çok güzel allah bir an önce bebişinizi yollasın canım.biz de teyze olalım artık değil mi yani?

çok güzel allah bir an önce bebişinizi yollasın canım.biz de teyze olalım artık değil mi yani?

teşekkürler mona rosacım...yanlış bir şey söylemiyorumdur umarım...inşallah senin de bir bebişin olur tez zamanda diyeyim mi?

X