Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kızlar,
ben de bebek bekleyişindeyim, burada liste yapıyormuşsunuz.Neye göre yapıyorsunuz?Bizim sorun erkek infertilitesi.Farketmiyorsa ben de listeye girebilirim.

vestacım hosgeldınn...erkek ınfertılıtesıı yada kadın hıc farketmıyor arkadslar cana yakınlar saolsunlar..baslık hosuma gıttı geldım buraya...
ısme bak bırgun bende anne olacagım dıyenler :)))
evet bende anne olacagım...
topıktekı herkes olacak...
anne olmak ısteyen herkes :CüvCüv:eek:lacak

vestacım hosgeldınn...erkek ınfertılıtesıı yada kadın hıc farketmıyor arkadslar cana yakınlar saolsunlar..baslık hosuma gıttı geldım buraya...
ısme bak bırgun bende anne olacagım dıyenler :)))
evet bende anne olacagım...
topıktekı herkes olacak...
anne olmak ısteyen herkes :CüvCüv:eek:lacak

evet yaa umut veriyor insana, beni de çekti ismi.İnşallah, tez zamnda hepimiz olucaz.

sevilim sana devrediyorum ben kaçıyorum.yorucu bir nöbet oldu.............güzel anne adaylarının hepsini uyuttum....artık melekler gibi uyuyolar.nöbeti bitirebilirim herhalde...umarım hepsinin gelecekteki melekleri yanaklarından öper bu gece.........beni de uyku bastırdıııııııııı..............
ne güzel söylemişsin iyi geceler canım senide meleğin o tatlı yanağından öpsün allah rahatlık versinŞeniz

kıslar tatlı annne adayları bende kaçıyorum herkeze iyi geceler öpüyorum hepinizi

ben 3 sefer anneligi tadar gibi oldum malesef ıskaladım.senağlamabebeklerimi kaybettim.ama hala umudum var.BİRGÜN ANNE OLACAGIMA İNANIYORUM.UMUTSUZDA YAŞANMAZ DEGİLMİ ARKADAŞLARIM

kızlar komşum geldi çat kapı bende acil çıkmak zorunda kaldım yazamadım kusura bakmayın şimdi geçtim netin başına

kızlar rapunzelcim nöbetimiz şöyle oluyo hani hepimizin morali bozuk oluyo ya bazen bi kişi umut dolu oluyo o kişi bize moral dopingi yapıyo o kişi nöbetçi oluyo o gün tatlım bugün sena nöbete kadı mesela tatlım çok yorulmuş saolsun ben pek olamadım aranızda ama olsun

vestacım canım tabiki katılabilirsin aramıza
betty yarın ekler listemize senide

denefcim hoşgeldin tatlım inşallah hepimiz bigün anne olucaz güzelim umutlarımızı kaybetmek yok

bende artık yatayım kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz

gündoğmadan ın testi bozuk çıkmış da ona çift çizgili bir test gönderecektim olmadıkaydirigubbakcemile3

test sonradan sekle girdi arkadaslar yarim saat sonra baktigimda kontrol cizgisi normal, ekran da beyazdi ve tabiiki sadece tek cizgiydi, ikinciyi cizgiyi cok cok silik de olsa gormek icin testi oole cevirdim boole cevirdim yoookkk:1no2:
sonra son aylarda yaptigim gb testin icini actim kafamçokkarıştı evet evet testleri acip parcalara ayirirsianiz her ay kendinize niye bu iskenceyi yaptiginizi soruyorsunuz laelaelaelaelae
bekle di mi gunun gelsin, nasil olsa hic sasmaz, baktin olmuyor ertesi gunu yaparsin;
aslinda genelde regle agrilarim uc dort gun oncesinden baslar ben de regle olacagima emin olurdum ama olsun gene de yapardim testi:eek:klava:
bu ay bir gun kala yani bugun agrim basladi, neyse boole iste kizlar -tatlicadiarzu-
rapunzelcim cift cizgileri gormek cok iyi oldu gonderdigin linklerden en azindan artik kendilerinin bir hayal olmadigini bazi insanlar test yaptiginda cif cizgi ciktigini dusunur oldum kaydirigubbakcemile2
gercekten cift cizgi gormek guzelmis :dilcikar:

kızlar günaydın moraller yerindedir umarım benim keyfim pek yok grip oldum fena halde neyse ki haftasonu da dinlenirim biraz, görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi

ben 3 sefer anneligi tadar gibi oldum malesef ıskaladım.senağlamabebeklerimi kaybettim.ama hala umudum var.BİRGÜN ANNE OLACAGIMA İNANIYORUM.UMUTSUZDA YAŞANMAZ DEGİLMİ ARKADAŞLARIM

canimm eminim bu durum daha da acidir, bir neden bulundu mu? Insallah yakinda kollarina alacagin bir hamileligi tadicaksindir :nazar:

ben de anne alacak mıyım olurum heralde
olur muyum
pek hayal edemiyorum
nasıl olur acaba annelik
ben bir anneyim demek:uhm::CüvCüv::Saruboceq:

iyiyim canım can sıkıntısı var bendede kış mevsimini hiç sevmiyorum ewe kapanıp kalıyoruz

evet ya ben de sevmem, gunes lazim gunes:))) tam gunes cocuguyum ben gerci artik 30 olucam ne cocugu:))))))))))

ya biliyormusun bilmem ama eskişehir çok soğuk oluyor soğuktan ziyade ayaz oluyor bende sıcağı seven biriyim

gündogmadan canım aynı anda yazmışız umarım testler bu ay yanıltır seni

yaniltmaz onlar yaniltmaz, gorurler ama ayni markayi alip hamile kaldigim gun dort tane capicam cifter cifter cizgileri cerceveletip^asicam eve sositososito
gecmis olsun guzelim sana, bol sivi tuket dinlet haftaya iyi baslarsin.

bende geldiiimmmmmm 3 senedir olmuyor inşallah gelcek bizim bebişlere umudu kaybetmek yok arkadaşlar..................................

X