Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

burdada iyi ve kötü günlerimiz oldu unutamadığım günler hepsi geride kaldı inşallah diğer topic uğurlu gelir bana ve siz arkadaşlarıma..

ayyy bu topiğimizide özleyecem ben yaa ama umutlu bi yolda hep beraber olucaz yine canolarrrrrr liiiliii lüüülüüü

Merhaba geleceğin en tatlı anneleri..Arkadaşınız Makber yeni bir topic açarak bundan sonra o konudan devam etmek istediğinizi bana bildirdi..

Bu konuda siz paylaşım yapanlar hem fikir misiniz?
Arkadaşımızın yukarda verdiği yeni konudan devam etmek istemeyen var mı?
Şayet herkes onaylıyorsa bu konumuzu anıları ile kilitleyip bırakalım yeni konudan devam edelim ne dersiniz?

Bu konuda bana geçerli bir cevap verebilir misiniz lütfen? Profilime mesaj bırakmanızı rica ediyorum

bir cok acimizla hüzünümüzle gecirdik bu topigi dilerimki hersey baslangic gibi cok güzel gecer ilk müjdeli haber benden oldu inss ve bundan sonra hepinizide arkamdan bekliyorum canlarim elbet birgün bende anne olacagim cok duyguluyum anlatamam karmasik duygulardayim allahim ne olur yüzümü kara cikartma senden tek dilegim bu

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eyenler-yola-burdan-devam-ediyoruzquot-8.html

Yeni topicinizden devam edebilirsiniz arkadaşlar..Aldığım mesajlar sizlerin yeni başlıktan devam edilmesi yönündeydi..

Yeni başlığınızdan ''Ben Hamileyim'' mesajlarını sık sık görmek ümidi ile,bu konumuzu kapatıyorum..

Allah her birinize o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin ve dualarınızı geri çevirmesin:Saruboceq:
Kolay gelsin..
Kadınlar Kulübü:enbuyukkk:

X