- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
slm kızlar,
ben de bebek bekleyişindeyim, burada liste yapıyormuşsunuz.Neye göre yapıyorsunuz?Bizim sorun erkek infertilitesi.Farketmiyorsa ben de listeye girebilirim.
canuuum nöbete mi kaldın?Bi ara gördüm seni sonra yoktun.Nasılsın?Keyfin yerinde mi?kaydirigubbakcemile2
vestacım hosgeldınn...erkek ınfertılıtesıı yada kadın hıc farketmıyor arkadslar cana yakınlar saolsunlar..baslık hosuma gıttı geldım buraya...
ısme bak bırgun bende anne olacagım dıyenler :)))
evet bende anne olacagım...
topıktekı herkes olacak...
anne olmak ısteyen herkes :CüvCüvlacak
ne güzel söylemişsin iyi geceler canım senide meleğin o tatlı yanağından öpsün allah rahatlık versinŞenizsevilim sana devrediyorum ben kaçıyorum.yorucu bir nöbet oldu.............güzel anne adaylarının hepsini uyuttum....artık melekler gibi uyuyolar.nöbeti bitirebilirim herhalde...umarım hepsinin gelecekteki melekleri yanaklarından öper bu gece.........beni de uyku bastırdıııııııııı..............
gündoğmadan ın testi bozuk çıkmış da ona çift çizgili bir test gönderecektim olmadıkaydirigubbakcemile3
ben 3 sefer anneligi tadar gibi oldum malesef ıskaladım.senağlamabebeklerimi kaybettim.ama hala umudum var.BİRGÜN ANNE OLACAGIMA İNANIYORUM.UMUTSUZDA YAŞANMAZ DEGİLMİ ARKADAŞLARIM
gündogmadan canım aynı anda yazmışız umarım testler bu ay yanıltır seni