gece nöbet ttuttum ya datlum...ondanmirmirmirmirceylannnn betyyyyyyy senaaaaaaaaa uykucular hala uykudamısınızzzzz tatil diye yatıyorsunuz deme
pardon betycim senin kursun vardı
senacım sen fil çektirdiğin için tecrübelisin bişey soracağım çift tüpüde tıkalı yani kapalı olan kadın yumurtlarmı ?????????????
kızlaaaaaaar eşim sperm ölçümünün sonucunu almaya gidiyor.daha önce yapılmıştı ama sadece sayı belliydi o da iyiydi ama morfoloji hakkında bilgi yoktu şimdiki doktorumuz tekrar yaptı bir de biz uzun süredir keçiboynuzu kullanıyoz bakalım saraçoğulunu dediği kada işe yarayan bişrşeymiymiş sayıda bir artış var mı görcez.heyecanlandım vallahi....dua edin iyi çıksın yaaaaaaaa....offfffffff offfffff ne ceylan burada ne bettyyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa..
kızlaaaaaaar eşim sperm ölçümünün sonucunu almaya gidiyor.daha önce yapılmıştı ama sadece sayı belliydi o da iyiydi ama morfoloji hakkında bilgi yoktu şimdiki doktorumuz tekrar yaptı bir de biz uzun süredir keçiboynuzu kullanıyoz bakalım saraçoğulunu dediği kada işe yarayan bişrşeymiymiş sayıda bir artış var mı görcez.heyecanlandım vallahi....dua edin iyi çıksın yaaaaaaaa....offfffffff offfffff ne ceylan burada ne bettyyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa..
inşallah sonuçlar harika çıkar.sonuçları bize de bildir sena
çok güzel allah bir an önce bebişinizi yollasın canım.biz de teyze olalım artık değil mi yani?