Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

anlaşıldı nöbetçi benim.........hade gidin datlularım.ben buralardayım.elimde kılıcım etrafı kolaçan ediyorum.kimse yumoşlarımıza dokunamaz..........:enbuyukkk:

Son düzenleme:
kocısı yatırdım geldım.kımsecıkler kalmamıs...kızlar ben sızın su nobet olayınızı anlamadımm:icecream::icecream:
ıs bılgılerınız bakıyom egıtımcısınız cogunuz okulda nobet var desem ne alaka kafam karıstııkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hayır nöbet derken bu sitenin nöbeti:1ninca:kaydirigubbakcemile3

kuzum sayfanın nöbeti bu satte herkez çıkıyo genelde biri kalıyor onu aramızda nöbetçi diyoruz genelde gündoğmadan oluyordu fakat bu gün senacığa kaldı

kıslar ben yatıyorum benim kursum var cumartesi-pazar erken kalkıyorum yani.....yarın akşama doğru görüşürüz....çok yazışmayın hepsini okumak zor oluyo..:))))).....canlarım...iyi geceler...:)))))))

hihoyyythihoyyytbende alabılırım arkadslar...sızler musaıt olmadıgınız zaman..cogunlukda kk gecırdıgım ıcın vaktımı...

Son düzenleme:
sevilim sana devrediyorum ben kaçıyorum.yorucu bir nöbet oldu.............güzel anne adaylarının hepsini uyuttum....artık melekler gibi uyuyolar.nöbeti bitirebilirim herhalde...umarım hepsinin gelecekteki melekleri yanaklarından öper bu gece.........beni de uyku bastırdıııııııııı..............

betty uyu bakayım sen uyumadın mı daha.......çabuk yatağa.........

slm kızlar,
ben de bebek bekleyişindeyim, burada liste yapıyormuşsunuz.Neye göre yapıyorsunuz?Bizim sorun erkek infertilitesi.Farketmiyorsa ben de listeye girebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…