Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh negüzel bende eşime antalyadan ew alalım diyorum kışın orda oturalım yazın buraya gelelim diyorum kafayı yedin sen diyor bana eeeee napayım çok üşüyorum eskişehir çok güzeldir gören herkez tam bir avrupa şehri gibi diyor ama soğuk işteeskisehiri hic gormedim, egeliyim ben, sicaciktir ege, ohhhh mis gbdir:))
benim dayım fransada orada yaşıyorlar bordo da geleceğim bir gün ama ne zaman nasip olur bilmem
4.ay oluyor bu ay..5 ay hap kullandım onunda tesiri olabilir tabiki ama bakalım ya kapalı kutuyum şu an bilemiyorum ki...
Bilinmezlik çok kötü dimi..daha dr ye de gidemiyorum.bir 3 ay daha deniyip gidicem..ama farklı sebepler varsa şu an zaman kaybediyorum gibi geliyor(
arkadaşımında dediği gibi bencede olmuyor diye değilde artık gebeliği düşünüyorum o yüzden genel muayene olmaya geldim diyerek git doktora ben 3 ay olmuştu gitmiştim genel kontrol amaçlı bi baksın tatlım bişey kaybetmezsin git benceBilinmezlik çok kötü dimi..daha dr ye de gidemiyorum.bir 3 ay daha deniyip gidicem..ama farklı sebepler varsa şu an zaman kaybediyorum gibi geliyor(
insallah bu ay olurda doktor filan uğraşmazsın canımTabi akıntılarım oluyor..mesela 26sında resmen başladı akıntım o gün anlıyorum yumurtlama günümü canım.gün aşırı da çalışmalarım var bu aralar...
hadi hayatım görüşürüz ewet ya artık biri güzel hbr versin aralık bitiyor kimseyi yazamadık aralıktaoh oh mis gb gunleri anliyorsan yakinda gelir mujde, hicccccc niyeleri getirme daha aklina, cunku strese girersen iyice zorlasir; neyse kizlar cikmam lazim simdi, birileri guzel haberler versin bugunler artik:))