Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bettycim hepimizde var aslında o insan bazen kendiini alamıyo düşünmekten ama düşün düşünn olmuyoda insan hep çıkmaza sürüklendiğini farkediyo o yüzden ben kendi adıma çok irdelememeyi tercih ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum o zaman

hic olur mu kafa sisirmek, senin tecruben ve umutlarin cok lazim bize guzelim. hatta daha cok gelebilsen keske sayfalara.

gündoğmadan evet cnm bende doktorumla konuştuğumda dediki bana biz bazen birşey çıksada tedavi etsek diye düşünüyoruz dedi....hiç bir sebep yokken biraz elimiz kolumuz bağlı kalıyo dedi....bende bu ay olmazsa 1 ay daha klomen kullanıcam....rahim filmimden sonra dedimki doktoruma herşey tamam neden olmuyo peki dedim.....tıbbın cevapsız kaldığı soruyu sordun dedi....hamile kalmaman için hiçbir sebep yok dedi....bekliyecez artık bebişin keyfini.....

gündoğmadan tam ben yazacaktım rapunzel için sen yazmışsın canım
rapunzelcim biz nerderyse hergün burdayız gelirsen yazışırız dertleşiriz birbirimize moral oluruz canım

bu cok garip bir duygu insan bir an "tabiiki olucak bir gun diyor" sonra "yok olmayacak olsa olurdu" sonra yine umut, yani hep umutsuz olsam o bile daha az yorucu, bu degisen ruh halimden biktim artikkkkkkkkkkkkkk!!!

sanırım hepimiz ara ara yaşıyoruz aynı şeyleri.....birimiz kötü olursa diğerleri toplayacak...moral verecek....burda olma sebebimizde o değilmi zaten....birbirimize desteğiz her zaman....yalnız değiliz....

o zaman destek olun bana((((((((((((( ben bu ay umutluydum sanki((((( bir dakka gulesim geldi iste bakin yedim kafayi:)))))))

gündoğmadan canım bugünkü nöbetçi kim canımcım listeye bi bak bakalım olaya el atsın:)))

ben buldum nöbetçi sena olsun bu gece bulun şu fıstığı da gelsin moral versin bakalım bize:)))

senaaaaaaaaaaaaaaaa....................................nerdesinnnnnnnnnnnn...............gel çabukkkkkkkkkkkkkkk...............:)))))))

harbiden sena seni sectik!!!!!!!!! kizlar test yaptim su an sonucu bekliom, degilim tabii de amaan amann

ya test bozuk galiba, sansa bak olumlu sonucu goremiyorduk artik olumsuzu bile goremez olduk, testler bile bikti artik delikafadulden

ayyyyyyyyyyy inşallah cnm ya......çok heyecanlandım bak şimdi.....

inanir misiniz aylardir test yaptigimda sonucu beklerken icim bombos minicik bir heyacan olur di mi????????? ben daha sonucu gormeden umutuzca bekliyorum gecenlerde yapptim hatta unutup uc saat sonra gidip bakmayi hatirladim

kontrol cizgisi belli belirsiz cikti, once goruntu ekrani pembelesir sonra beyazlar ya, ya da benim tes oole pespembe kaldi, cok yaptim galiba :asigim:

yaw bişeyler atıştırmak için mutfağa indim sayfa almış başını gitmiş kıslar ne oluyor moraller bozulmuş gibi geldi bana şöyle düşünün allah bize herşeyi vermiş niye onu eksik etsin onuda verecek insallah moral bozmak yok birbirimize destek olarak yola devam bi birimizin başında değilki hepimiz aynıyız canlarım ve bizim gibi birçok kişi o yüzden kafaya takmak yok stres yapmak yok devam devam :1hug:

sagol sevilim, nobetci olarak yormayacagim seni:)) test bile dalga geciyor benimle demekki sabirla bekleyecegiz:)) biraz isim var kizlar, kendinize iyi bakin. gece gec vakit birinizi yakalarim belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…