- 7 Haziran 2009
- 1.353
- 50
teşekkür ederim öyle canım inşallah iyi olur diye umut ediyoruzcanım benim yaa..çok çok geçmişler olsun.Rabbim büyük artık herşeyin çaresi var canım üzülmeyin ...
ksrdelencim aramıza hoşgelmişsin canım...insallah herşey gönlünce olur.Şeniz
evet canım adetime daha 2 gün var dün 2 gün kaldı demiştim de yanlış hesapşamışım bugünden itibaren 2 gün var
dün iğnemin 12. günüydü bir test yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ama hala iğnenin etkisi olabilir diye hiç umutlanmadım ama hoşuma gitti sadece 2. çizgiyi görmek inşallah bikaç gün sonra o çizgiyi daha net görürüm
aşkolsun canım burada öyle yalnız kalıp bi köşeye çekilmek yoktşkler tatlım ben geleli biraz oldu ama daha kimseyle sıkı fıkı olamadım yanlız kaldım burda yaaa ühhüüü
sağol arkadaşım sana da iyi haftasonları...diğer arkadaşlarada mutlu bir haftasonu diliyorum
derin msn e gelirmisin bi datlum............
inşallah canım cümlemizin yüzü güler sen nasılsın neler yapıyosuninşallah bir hamiş haberi daha alırız rabbim yüzünü güldürsün esma kardeşim
ksrdelencim senle fazla karşılaşamadık canım sende ne var ne yok kendini anlatırmısın biraz canım
canım yazılanlar sana biraz geç geliyo sanırım soruma cevap vermemişsinya kızlar nasıl renkli yazıyorsunuzzz