Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tabi canım ben 4 senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı bebişimiz bende pkos var bir kere tedavi birde tüp bebeb 2 ay önce ama olmadı şimdilik dinleniyorum bide maddi durum bilirsin sarsılıyor insan az para değil bakalım şimdilik otlarla uğraşıyorum rahim filmi istedi doktorum oda az para değilki öle işde canım istanbulda oturuyorum çalışmıyorum şimdilik ama başlıcam bu gidişle galiba evde kafayı yicem işde bu kadar bekliyorum hergün yeni bir umut napalım rabbim isteyen herkeze versin banada inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun

anladım canım zamanı gelince inşallah olucak bebişin hiç üzülme e tabi bu işler biraz maddiyat gerektiriyo Allah herkese yardım etsin
dinlenmekle iyi yapmışsın canım belki hiç ummadığın bi anda olur belli olmaz

ben de senin gibi pkoluyum 11 aylık evliyim ben de yumurta :Saruboceq:geliştirici ilaç kullandım çatlatma iğnemi oldum adetimi bekliyom canım 2 gün var inşallah olmam diye dua ediyorum

merhaba kızlar bi slam verip çıkmak istedim
derinim karşılaşamadık seninle çok özledim seni nan delüüüü
semoşum sende gelmişin :KK43:((
yaa çok güzel rüya gördüm kızlar dünyalar tatlısı bi kızım vardı o kadar gerçekçiydi ki anlatamam offff Rabbim umrarım bi işarettir bu :KK43:((
şimdilik çıkıyorum gelirim yine öpüldünüz

benim sorunum tüplerimin tıkalı olması ikiside tıkalı amelıyatladaacılmadı uğrasıyoruz bakalım

mrb canım arkadaşlarım nasılsınız bir türlü birbirimizi yakalayamıyoruz özeliklede makbercim, gökcecim aglama,gündogma sizlerlede hiç görüşemiyorum bitanelerim öptüm sizleri

Son düzenleme:
selam arkadaşlar güzel bir haftasonu diliyorum sizlere..
derinim hakkınızda hayırlısı canım inşallah herşey gönlünüzce olur..
makbuşum nasıl oldun canım daha iyisin inşallah..
gökcemmm canım arkadaşım sen nasılsın umarım iyileşebilmişsindir .delümmm bi türlü karşılaşamadık...
semoşum gelmişsin senide çok özledim...
richim canikom sen nasılsın öptümmmm..
kızlar hepinizi çok öptümmm iyi bakın kendinize..
buarada topic açma konusunu daha önce konuşmuştuk bende hepinize katılıyorum belki daha iyi olucak ..

merhaba kızlar bi slam verip çıkmak istedim
derinim karşılaşamadık seninle çok özledim seni nan delüüüü
semoşum sende gelmişin :KK43:((
yaa çok güzel rüya gördüm kızlar dünyalar tatlısı bi kızım vardı o kadar gerçekçiydi ki anlatamam offff Rabbim umrarım bi işarettir bu :KK43:((
şimdilik çıkıyorum gelirim yine öpüldünüz

bitanem işallah bu rüyalar bize birer habercidir olacak sabretmemizi hatırlatır rüyalar bize rüyada kız bebek mutlulugun habercisi pek yakında hayrın habercisi, hasta olanın şifaya kavuşacagını bildirir diye biliyorum bitanem işallah olacakta rabbim sabrımızı sınıyor allah sabır verirse işallah olacakkkkkkk :emir_bebek::ecrin_bebek: bizimde bebeklerimiz otahlilde negatif deyilde pozitif oldunu görecegiz ben neyapmayı düşünüyorum kızlar tahlilden 3-5 tane alıp yanlarında yapıcan tabi dedikodu yapan akrabaların hediye edim diyorum nasıl olur hepsi şakada ama öyle birşey yapınca kendilerine iyi bir hakeret olur sanırım :roflol::roflol:

selam arkadaşlar güzel bir haftasonu diliyorum sizlere..
derinim hakkınızda hayırlısı canım inşallah herşey gönlünüzce olur..
makbuşum nasıl oldun canım daha iyisin inşallah..
gökcemmm canım arkadaşım sen nasılsın umarım iyileşebilmişsindir .delümmm bi türlü karşılaşamadık...
semoşum gelmişsin senide çok özledim...
richim canikom sen nasılsın öptümmmm..
kızlar hepinizi çok öptümmm iyi bakın kendinize..
buarada topic açma konusunu daha önce konuşmuştuk bende hepinize katılıyorum belki daha iyi olucak ..

bende seni çok özledim bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsinin paha biçilmez deyerleri var canlarımın acaba kızlar birbirimizle yüzyüze görüşüksek nasıl olurduk biliyorumki can ciyer kuzu sarması olurduk çünkü bizler birbirimizi çok iyi anlayan arkadaşlar olurduk böylesi bile bu kadar yetiyorsa gerisini düşünmeye gerek yok bitanelerim
:enbuyukkk:vereliniortakŞeniz

kızlar bende biraz şairlik vardır babadan kalma bebeyim için bir yazdımki görmeyim sizle sonra paylaşmak isterim

kızlar mrb kimseler yok bende herkes gibi yalnız yazıp çıkam bari not babındaaa...
derinim canım çok saol iyi sayılırım igne vurduruyorum iltihap için iyleşcem inşş sende ii ol rabbim büyük elbet bi kapı kapanırsa digeri açılacak bitanem
esmacım saol datlum karşılaşmıyoz ama not bırakabiliyoruz çok şükür iyiyim anneannene teşhis konulmuş galiba:KK43: inş rabbim şifa verir ona da sen nasılsın canım adetine de az kalmış hadi bakim bebiş yolda olsun:)
makbuşum hayır olsun rüyan bacım inşş o küçük kız senin miniğin olur inşşş canım
ebroşum canım yaa bi rastlamadık gitti neyse hele sen gelde konuşuruz daha çokkk.:)
sema785 im benim bende seni öpüyorum canım geldim ben ama sen gitmişsin neyse öptm canım
semafatihim de gelmişşşş delü hamişşş özledim seni de haa ama sen ii olda gerisi boşş canım aeo emiii
richim valla bugünlerde gene karşılaşmaz olduk topik azcık dagulduuuu neyse kib canooo
kızlar bugün memlekete gidiyom gene kociş ankarada sınav var gitcek bi hafta yok bende anamlarda kalcam orda girerim nete neyse hepiciğinizi öpüyorum isimlerini yazmadıklarım varsa kusura bakmayın kızlar yazılara göre cevap yazdım çıkcam birazndan kib öptmmmm

hayirli hafta
sonlari canlar
White+Rose.jpg

makbuşum rüyan hayırlara çıkar inşalllaaaah canım
aycanisacım inşallah senin de tıkanıklık sorunun hallolur canım çok geçmiş olsun sanada
yav kızlar girip girip çıkıyoruz kimse kimseyi görmüyo kendi kendimize konuşup duruyoruz niye böyle oluyor yavCADIARZU

yaa kızlar dikkatimi ruh hallerimiz var ya hepimizin ki de kötü hal yaa suratsız süpheli sıkıntılı düşünceli kaydirigubbakcemile3 birimizin de mutlu deil yaaa

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu sabah anneannemi kaybettik aniden rahatsızlanmış ve bu sabah vefat etmiş çok uzak olduğum için gidemedim yüreğime öyle koyduki orda olmak onu son kez görmeyi nekadar çok isterdim bide bugün annemin doğum günü canım annem doğum gününde anneciğini kaybetti mekanın cennet olsun canım tontişim

neyse kimse yok bende dertleşecek birini arıyorum annemi arayamıyorum durmadan ağlıyo bende çok üzülüyorum bu arada ev buldum eşyalarımı yerleştiriyorum oyüzden fazla uğrayamıyorum kendi evimde daha sık girerim artık rahat rahat hepinizi çok özledim öpüldünüz

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu sabah anneannemi kaybettik aniden rahatsızlanmış ve bu sabah vefat etmiş çok uzak olduğum için gidemedim yüreğime öyle koyduki orda olmak onu son kez görmeyi nekadar çok isterdim bide bugün annemin doğum günü canım annem doğum gününde anneciğini kaybetti mekanın cennet olsun canım tontişim

basınız sagolsun canım

X