Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ana cano geldim de
benim kociş geldi şimdi nolcek yemek yiyecekte sen napıyon nasıl gidiyo ne zaman geliyon

ebroşum valla çok özlemişim seni yaaaa uyyy erken gelde muhabbet edek hep yaaa sen yoksun die bak hasta oldum ben

canım sen işine bak bende çok kalamıycam zaten .daha rizedeyim pazar akşamı yola çıkıyoruz nasip olursa pazartesi evimdeyim..sen nasıl oldun

bacım sorun değil eşimin yiğeninin dükkanındayım ordan girdim zaen fazla durmuycaktım sen işine bak öpüyorum seni byyyy

hadi git delümm seni çok özledim ama olsun inşallah bol bol konuşuruz .hadi iyi akşamlar canoo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bacım azcık daha iyi oldum igne vurdurdum antibiotik bide hap verdi azda ha iyiyim şimdi tedavi öncesi ters oldu ama inş geçer hayırlısı diyom sende varmı bişeyler bakimmm

neyse hadi gökçedoşşş kaçarrrrr kib datlum seni çokk öptüm bende görüşmek üzreeeee byy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

tamam canom gelicem az kaldı seni seviyom delümmm kendine iyi bak ben olmayınca hasta oldun ha kıyamam sana yaa neyse öptüm bacımm görüşürüz sonra

gökçemm geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin..
derinimle görüştüm bugün iyiymiş ama çok sıkılıyormuşş
kocişi pazartesi askere ne zaman gideceğini öğrenicekmiş sonrada beraber iş arıcaklarmış

canlarım benim.geçmişi okumaya vaktim hiç yok kızlar.kardeşimdeyiz bu akşam..makbuş herşeyi anlatmıştır zaten.hepinizi çok ama çok özledim...benim için dua edin yalvarırım((bu defa da herşeyy iyiye gitsin diye...enişteyle koraydan fırsat kalmıyor girmeye nete..iyiyim ama merak etmeyin..kocişimin askerligi birkaç ay ileri olursa daha da iyi olacagım.döndügümde daha uzun konusuruz inşallah.öpüyorum hepinizi tek tek bitanecik arkadaslarım benim.ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…