Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

prensesim başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inş rabbim geride kalanlara sabır versin inşş
yeni evin sana huzur getirsin inş canım güle güle otur kib öptm

aycanisacım sende aramıza hoşgeldin canım inş rabbim fazla bekletmeden bebeğini gönderir sana canım

semacımm sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:
gökçem ne dersin canım bu sefer bi işaretmiydi bu kaydirigubbakcemile3varya ne zaman bebek fikrini aklımdan atsam hep böyle rüyalar görüyorum çok garipCADIARZU
aminn esmacımmm
prensesim başınız sağolsun canm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..çok üzüldüm canım Rabbim bol bol sabır versin sizlere

selam kızlarr..ayy hemen prensesime yazmak istedim.başınız sagolsun canım yaaa(( anneannenin mekanı cennet olsun.mızmızımızın da anneannesi vefat etti.esmamınki rahatsız((benimki de öyle çok hasta(( yeni evinde hayırlı olsun canım...Allahım agız tadı versin kimse bozamasın mutlulugunuzu inşallah..herşey çok güzel olacak prensesim öptüm seni canım.
kızlar kocişten kaptım iki dk şimdi kaçıyorum hepinizi çok öptüm canlarım.

bu arada boncugum vallah görmedim çıkmışım canım.öptüm.

inşallah hamilesindir canım rabbim o güzel yüzünü güldürsün kalbine göre versin :Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar huuu huu hiç mi kimseler gelmez artık yaa
ksrdelencim naber canım nasılsın bakim

kızlar ben negatif sonuç alanlar sayfasınada yazıyorum bu gün iki tane arkadaşım pozitifi gördü çok mutluyum çokkk darısı başımıza inşallah

günahlara kefarettir gönüldeki keder,niyetler halis olunca ameller olmaz heder,biraz daha sabret MEVLA ıHMAL DEĞıL ıMTıHAN EDER çok güzel bir yazı paylaşmak istedim kızlarr

başın saolsun allah mekanını cennet etsin canım.yeni evinde huzurla otur inşallah evin uğur getirsin sana bebek getirsin

prensescim Allah sabır versin canım başın sağolsun mekanı cennet olsun Allah kalan anneanneleri korusun noluyor bizim anneannelere yaaamafoldumben

merhaba hanımlar nasılsınız?
bende anne olmak istiyorum ama 3 ay denedik tutmadı.bir kist patlamış bende doktor farlutal verdi içtim bitti ama hala adet olmadım.ayın 25 inde 10.gün olmuştu biteli.ama hala gelen giden yok
bi temizlensem yeniden denicez.doktor önemli bişey olmadıgı calışmalara devam edebilecegimizi söylemişti.fakat ben hala adet olmadım

slmm ben geldim yorucu bi gün sonunda nihayet diyebilirim..
malum okullar açıldı kalemiydi silgisiydi formasıydı anca tamamlanıyor daha defterleri kitapları kaplanıcak ooooffffffffffffff ben bitmişim anlayacağınız..

ksrdelencimsaol canım iyiyim biraz kulagım agrıyo şişlikten dolayı iltihaptan igne yaptırıyom geçer inşş sen nasılsın ya az önce topikte dolandım geldim sen gitmişsin yazdıgın yazıda çok güzel rabbim inş hayırısı ile bizede nasip eder anneliği.

hoşgeldin makbuşum kolay gelsin canım bende çıkıcam şimdi yaa daha yemek yemedim eşim dışarda getiricek açlıktan bayılıcam annemlere geldik bizde yarın benimki ankara ya gitcek sınava 8gün yalnız kalcam aslında annemlerde kalcam da neyse nazlanıyom azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…