Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm ben geldim
derinim ii olmana sevindim dua tabikide ederiz rabbim büyük inş size hayırlı işler nasip eyler hayırlı bi iş bulursunuz yakında canım inşş
richim saol canım sennasılsın görüşemez olduk senlen
makbuşum saol canım seninde bogazın halen agrıyomu
bitoş ablacım saol sanada ii gecelerrr

günaydın kızlar topıgımız ıkıncı sayfalara düşmüş nerdesınız neler oluyo bızekaydirigubbakcemile3
derınım bızde senı özledık cnm benım umarım herseyın hayırlısı olur senın ıcın :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan
gökçem bacım ben gırdıgım zaman kımse olmuyo beklıyorum yıne gelmıyorlar bu karılar:eek:klava:
bende cıkıyorum cnm neyapımzemuszemuscanım bıraz daha ıyısındır umarım bende ıyı olmaya calısıyorum sızınle dertlesmeyede ıhtıyacım var aslında karsılasırsak dertlesırız artık kib

love-130.GIF
günaydınnnnnnnnn
love-130.GIF

kızlar hadi gelinde azcık muhabeet eedelimmm
senamın başına gelenleri şimdi öğrendim çook üzüldüm allah sabırlar versin en kısa zamanda meleği sağ salim gelir inşşş rabbim dayanma gücü versin senamaaa

kimsecikler gelmiyo bende gidiyomm iyi olunca tekrar gelicem ama bu defa topik boş olmasın bu bir emirdir işte o kadarrr

slm benıde aranıza alırmısınız bendeanne olmak için ugrasıyorum ve birgün anne olacagıma inanıyorum Allah bütün isteyenlere versın

selam canlarımm...dualarınız için ALLAH tek tek razı olsun hepinizden...şimdilik fena degilim.Rabbim saglıgımızı korusunda başka birşey önemli degil.saglık olduktan sonra herşey hallolur...eşim hiç işsiz kalmamaıştı evlendigimizden beri:KK43:( burada da kısa süre kalacagını biliyodum zaten.girdikten kısa bi süre sonra eşim hep dedi bayrama kadar tutacak diye.size söylemedim bişy belli olmadan.dedim belki diger bayramı da atlatırız ama kısmet işte..olsun Allah razı olsun ki çıktıgı gibi aldı işe de sıkıntı çekmedik...
pazartesi askerlik şubesine gidiyor eşim taktı kafaya kurcalayacak ne zaman gidecegini ögrenecek.biz 2010 derken tecili dolmuş.artık ne zaman alırlar bilemiyoruz..hemen gel derlersede dileçke yazacagım birkaç ay beklemeleri için diyor.öyle yapıyorlarmış.hayırlısı artık.

senamm topice gelmişsin bebegimm cnm benim..çok gerçmiş olsun tekrardan.öpüyorum seni canım.Şeniz

gökçem geçmiş olsun cnm işnşallah iyisindir biraz daha...geldim ama hiçbiriniz yoksunuz:KK43:(((

ebrarım tatlişimm tekrar başınız sagolsun canım..çok öpüyorum seni de...ŞenizŞeniz

mızmızcımm öncelikle başınız sagolsun nur içinde yatsın anneanneciginiz:KK43:(
bebiş olayı için de üzülmee günümün dedigi gibi kolay kalıyorsun şükür ki.inşallahh olacak çok yakında tatlımŞeniz

makbuşum tatlım hayırlısı olsun cnm aöf e kayıt olomuşsun.inşallah önünde yeni kapılar açılır kuşum seni seviyorumŞeniz

bersummm çok sevindim film sonuçlarınarabbim tez zamanda yüzünü hayırlısıyla güldürür inşallah bebiş konusunda...öptüm cnm benimŞeniz

sevilimmm canım okudum üzüldüm..inşallah daha iyisindir.çok geçmiş olsun.sabret az kaldı cnm...o insanlarla iyi bile ayaktasın.Allahım yardımcın olsun bebegimŞeniz

esmacımm sende daha iyisin inşallah.anneannenden haber varmı canım.tedaviye falan başladılar heralde.inşallah herşeyy yoluna girer ve iyileşir canım:Saruboceq:hadi adete de az kalmış..iki gün önce demişsin heralde ama inşş gelmemiştir kuşumm :Saruboceq:

kızlarr hiçbirinizi unutmuyorum ama olaylar aklımda kaldıgı kadarını yazıyorum.
ayrıca bu yeni topic açma önerisini bizde konuşmuştuk kızlarla..boncugum önermişti çok oldu..yeni bir başlangıç olur demişti...sizlere danışacaktık başta bettye tabi...o sıralar betticim ugramadıgı için soramadık kaldı öyle canlar...yani bence olabilir iyi fikir..hatta ismi deeee "BİRGÜN KUCAKLARIMIZ DOLACAK"topici olabilir:))ama tabi daha birsürü isim var aklımda..sizlerde söyleyin karar verelim hepbirlikte. birgün.

boncugumm bidenem buradayım aşkummmmŞeniz
hee semoşum da gelmişş kaçtı herasl kimse gelmeyince...bebişimm gel kızzzz nerdesin.kaydirigubbakcemile

slm derinim nasılsın caım inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur canım herşey yolunu bulur hiç merak etmeopuyorumnanaktan

canım bide anneannemi sormuşsun o da iyi değil gibi canım pazartesi günü biyopsi apılacak ama kanser teşhisi %99 diyor doktorlar kemoterapiye başlanacak inşallah tedaviye cevap verir diye dua ediyoruz:Saruboceq:

slm derinim nasılsın caım inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur canım herşey yolunu bulur hiç merak etmeopuyorumnanaktan

sagol canım iyiyim şükür sen nasılsın?
amin inşallah tatlım yaa...herşey sınav işte..bizde atlatacagızz bu zorlu günleri inşallah.dedigim gibi saglıktan önemli birşey yok..bu yaşananlar çok bişy degil.Allahım hastanelerde yaşam savası verenlere,evladı için aglayanlar herkese yardım etsin.hayat zor.:Saruboceq:
adet olmadın inşallah canım?

canım bide anneannemi sormuşsun o da iyi değil gibi canım pazartesi günü biyopsi apılacak ama kanser teşhisi %99 diyor doktorlar kemoterapiye başlanacak inşallah tedaviye cevap verir diye dua ediyoruz:Saruboceq:

canım benim yaa..çok çok geçmişler olsun.Rabbim büyük artık herşeyin çaresi var canım üzülmeyin ...

X