- 7 Haziran 2009
- 1.353
- 50
tabi canım ben 4 senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı bebişimiz bende pkos var bir kere tedavi birde tüp bebeb 2 ay önce ama olmadı şimdilik dinleniyorum bide maddi durum bilirsin sarsılıyor insan az para değil bakalım şimdilik otlarla uğraşıyorum rahim filmi istedi doktorum oda az para değilki öle işde canım istanbulda oturuyorum çalışmıyorum şimdilik ama başlıcam bu gidişle galiba evde kafayı yicem işde bu kadar bekliyorum hergün yeni bir umut napalım rabbim isteyen herkeze versin banada inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun
merhaba kızlar bi slam verip çıkmak istedim
derinim karşılaşamadık seninle çok özledim seni nan delüüüü
semoşum sende gelmişin((
yaa çok güzel rüya gördüm kızlar dünyalar tatlısı bi kızım vardı o kadar gerçekçiydi ki anlatamam offff Rabbim umrarım bi işarettir bu((
şimdilik çıkıyorum gelirim yine öpüldünüz
selam arkadaşlar güzel bir haftasonu diliyorum sizlere..
derinim hakkınızda hayırlısı canım inşallah herşey gönlünüzce olur..
makbuşum nasıl oldun canım daha iyisin inşallah..
gökcemmm canım arkadaşım sen nasılsın umarım iyileşebilmişsindir .delümmm bi türlü karşılaşamadık...
semoşum gelmişsin senide çok özledim...
richim canikom sen nasılsın öptümmmm..
kızlar hepinizi çok öptümmm iyi bakın kendinize..
buarada topic açma konusunu daha önce konuşmuştuk bende hepinize katılıyorum belki daha iyi olucak ..
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu sabah anneannemi kaybettik aniden rahatsızlanmış ve bu sabah vefat etmiş çok uzak olduğum için gidemedim yüreğime öyle koyduki orda olmak onu son kez görmeyi nekadar çok isterdim bide bugün annemin doğum günü canım annem doğum gününde anneciğini kaybetti mekanın cennet olsun canım tontişim