Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

boncugumm nedir bilmiyorum ama bugün gündüz hafif uyukladım..o sıra bi rüya görür gibi oldum ama hiç belli bişy yok ortada.tek hatırladıgım senin topice bişey yazdıgın...ama bi haber vermişsinn bizden yorum bekliyosun öyle yani..tek anladıgım bu ama ne yazdıgını hatırlamıyorum.hayır olsun inşallah.

slm kızlar ben daha adet olmadım bugun randevu aldım pazartesı gunu doktordayım bakalım sıze guzel haberlerle gelmek ıstıyorum

merhaba Derincim nasilsin ne var ne yok..iki gundur cok yogundum giremedim..sanirim bundan sonrada pek sik ugrayamayacagim..okul saatlerim degisti cunku..

hayır olsun cnm CADIARZU
slm kızlar ben daha adet olmadım bugun randevu aldım pazartesı gunu doktordayım bakalım sıze guzel haberlerle gelmek ıstıyorum

seninde hakkında hayırlısı olsun mızmızopuyorumnanaktan

kızlar kasıklarım cok agrıo sırtım agrıo goguslerımde sızlama yok ama agırlastı kendımı hep adet olacakmısım gıbı sanıom tuvalate kosuyorum bırsey yok akıntı var agrılarım bırden gelıo bırden gecıo

Kizlar buarada hepinizin bayramini kutluyorum..aileleriniz,sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu seker tatinda iyi bayramlar diliyorum..Bayraminiz mubarek olsun simdiden siz bizden once gireceksiniz...firsat bulamayabilirim diye erken yaziyorum..

Herkes için herşeyin hayırlısı olur inş.lah .Kızlar ben sahur için ayrılıyorum.Bayram dolayısı ile tatile geçiş yapıyorum.Herkesin bayramı sağlıklı ve huzurlu geçmesi dileğiyle.Umarım en güzel haberler le döneriz.Öpüyorum ii geceler.Güzellikler.Sevgiler :)

merhaba Derincim nasilsin ne var ne yok..iki gundur cok yogundum giremedim..sanirim bundan sonrada pek sik ugrayamayacagim..okul saatlerim degisti cunku..

hoşgeldin canım.iyiyim sagol yorgunum sadece...saglık olsun canım yaaa..sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ebrarcigim, basiniz sag olsun...cok uzuldum...Allah gani gani rahmet eylesin sizlerede sabirlar versin..mekani cennet olsun insallah...

tamam canımcım tekrardan bayramın mübarek olsun hayırlı sahurlar iyi sabahlar:gitme:

derinim,boncugum iyiyim kizlar cok sukur...tempolu bir doneme basladik hayirlisi olsun insallah...ama cok keyifli hic sikayetim yok...hepinizi opuyorum simdilik cikiyorum..esim geldi..opuldunuz..saglicakla kalin..seker tatinda nice bayramlariniz olsun insallah..

slm canlarım bugün pek uğrayamadım bi merhaba demek için uğradım canım sıkkın ya anneannem de pankreas kanseri çıkmış üstelik çok ilerlemiş annem de bayramda gelemiycekmiş anneannemin başında durması gerekiyo bu bayram ne kadar buruk geçecek yaaa
kadıncağız kanser olduğunu da bilmiyo anneme kızım demiş niye beni bu odaya aldılar burda hep kanserliler var demiş içim parçalandı yaaaa:sinifsinif: Allah ım ne olur tedaviye cevap versin de iiyileşsin tontonum:1no2:
bu moralle çocuk mocuk da yapamam heralde neyse sizin de canınızı daha fazla sıkmayim şekerlerim yarın görüşürüz yine öpüyorum ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…