boncugum canım benim...sagol sen nasılsın bebegemopuyorumnanaktangeceniz hayırlı olsun nasılsınız güzellerr
bende geçenlerde banyoyu temizliyorum kireç sökücü yer temizleyici çamaşır suyu karıştırdım hepsini valla nefes çeviremedim kokudan kendimi cama zor attım :)))
evet canım..valla benimle evlendikten sonra temizlik anlamında baya bi degişim oldu ama yinede tam istedigim gibi olmuyo:))yanlış anlaşılmasın pis degil eşim:)hep ite kaka temiz kaydirigubbakcemile3
Ya erkekler pisliğinden değil zaten , dağınık umursamaz oluyorlar ,ondan yok cnm yanlış anlamak mı niye aşkolsun cnmcım
gizemcmi sena arkadasımız malesef erken dogum sonucu melegini kaybetti..ilk önce üçüzdü...sonra ikisini mecburen aldılar.sonuncu da 25 haftada dogdu(((3 gün yaşamış ve... ((
hoşbuldum kızlar şükür bende iyiyim temizlikten sonra yorgunluk var işte o kadar sizlerden nbr güzel haberleriniz varmı?
off yaa kızlar biliyonuzmu yağmur geldi geçtiii camlarımı silmiştim oturup ağlıyımmı şimdi .(((
off yaa kızlar biliyonuzmu yağmur geldi geçtiii camlarımı silmiştim oturup ağlıyımmı şimdi .(((
gizem aramıza yeni katıldı herhaldee
aman makbuş benden bişe bekleme artık salladım ben biliyon zemuszemus
inş rabbim tez vakitte sağlıkla sizin kucaklarınızı doldursunŞeniz
gizem aramıza yeni katıldı herhaldee
aman makbuş benden bişe bekleme artık salladım ben biliyon zemuszemus
inş rabbim tez vakitte sağlıkla sizin kucaklarınızı doldursunŞeniz