Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayy makbuş binme kız asansöree bi gitse elektrik Allah korusun..maazAllah ben oracıkta giderim heralde ayyy.

Vallahi benim eşiminde korkuları var artık.Allah muhafaza sen çocuğumuzu da manyak edicen korkuyorum çamaşır suyuna basarsın çocuğu temizlememk için:):)İşin şakası aynen evde benimki de öle deli ettin benide .Aslında eşimde çok titiz hemde deli.Bulduk karıkoca birbirimizi tanıyanlar herzaman der manyak bunlar :):)delikafaduldenbende diyorum ki şükret bana ,pasaklı birine düşseydin ne olacaktı , pislikten kurtulamazdın.Size sır kızlar , eşim ilk temizliğime vurulmuş:):)Aynı işyerinde tanıştık,Dakikada bir masa,telf.ne varsa silen bir tip.lülülülülülü Neyse böle yani

gizemcim benimkide çamaşır suyunun kokusundan nefret ediyoe :))) bazı bulaşıkları bile çamaşır suyuylan yıkıyorum yaklaştırmıyo yanına :)))

kaydirigubbakcemile3Allah iyiligini versin...bak ne güzel seninki dikkat ediyomuş bari.benimki bir korkuyo iki korkuyo yapmıyo üçüncüde salıyo kendini:)))askeriye gibi evkaydirigubbakcemile3benimle evlendikten sonra zoraki titiz oldu :lepi:

gizemcim benimkide çamaşır suyunun kokusundan nefret ediyoe :))) bazı bulaşıkları bile çamaşır suyuylan yıkıyorum yaklaştırmıyo yanına :)))

kızzz adam elimi öpecek diyelim çamaşırsuyu kokuyosa atıyo elimi ıyyyy diyeee:mymeka:

mesela selim şimdi çekirdek yiyor salonda yarın süpürücem gerçi yeniden ama yine verirken uyardım korkudan yere bi tane çöp düşüremiyor :)))biliyorki çenemden kurtulamıcak

Çatlağı işte,biz bir ara zahirleniyorduk ben kat tüm temizlik malz.her zmanaki gibi habire orayı burayı siliyorum temiz olan yeride silme hastalığımda var baygınlık geçiriyordum.Eşim ilk evlendiğimizde yine ramazandı :) aklıma geldikçe gülüyorum çamaşır suyu dökmüştüm gene ben manyak ölücez uykuda diyor.Birde marketlerde beni firenliyor tüm temizlik malz.yeni ne çıktıysa alırım.Zaten evdeki hazinelerim onlar beni görseniz reyon gibiyim:)Beni markette kabeden temizlik reyonunda bulur :)delikafadulden

EEE düşmüş bir güzelin eline yaparr yahu:)Derinin fendi eşini yendi oluyor dimeee:)

sırnaşık şey
Vay haline eniştenin.Yandı :)Bide çekirdek yasak hayatım.

he aynı işte cnm ödü kopuyo yere düşcek diyeçkıyamıyom bazen.biyere gittigimizde ible tutamıyom kendimi bazen söylüyomm işaretle falansırnaşık şey

bende geçenlerde banyoyu temizliyorum kireç sökücü yer temizleyici çamaşır suyu karıştırdım hepsini valla nefes çeviremedim kokudan kendimi cama zor attım :)))

sırnaşık şey

he aynı işte cnm ödü kopuyo yere düşcek diyeçkıyamıyom bazen.biyere gittigimizde ible tutamıyom kendimi bazen söylüyomm işaretle falansırnaşık şey

Allah korusun bizlerin elinden onları :)Ya bu arada Sena nın nesi var hepiniz iyi dualarda bulunuyorsunuz Ben o devreleri kaçırmışım sanırım Hayırdır )

EEE düşmüş bir güzelin eline yaparr yahu:)Derinin fendi eşini yendi oluyor dimeee:)

evet canım..valla benimle evlendikten sonra temizlik anlamında baya bi degişim oldu ama yinede tam istedigim gibi olmuyo:))yanlış anlaşılmasın pis degil eşim:)hep ite kaka temiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…