Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

geceniz hayırlı olsun nasılsınız güzellerr
boncugum canım benim...sagol sen nasılsın bebegemopuyorumnanaktan
bende geçenlerde banyoyu temizliyorum kireç sökücü yer temizleyici çamaşır suyu karıştırdım hepsini valla nefes çeviremedim kokudan kendimi cama zor attım :)))

ayy delü yaaa kızz karıştırılırmı hiç onlarrr mannakkkdelikafaduldendikkatli ol vallahi..bende domestosu çok döküyom.bide buraya taşındıgımda banyoya porçöz dökmüştüm çok gırtlagım yandı hep zehirleniyodum.ayranla falan kendime geldim..annem çok kızmıştı hep de kızar...her temizligimde bin tembih eder deli gibi kaptırma şimdi kendini kapalı alandaç ok dökme çamaşırsuyunu zehirleme kendini diyesırnaşık şey

evet canım..valla benimle evlendikten sonra temizlik anlamında baya bi degişim oldu ama yinede tam istedigim gibi olmuyo:))yanlış anlaşılmasın pis degil eşim:)hep ite kaka temiz kaydirigubbakcemile3

Ya erkekler pisliğinden değil zaten , dağınık umursamaz oluyorlar ,ondan yok cnm yanlış anlamak mı niye aşkolsun cnmcım

gizemcmi sena arkadasımız malesef erken dogum sonucu melegini kaybetti..ilk önce üçüzdü...sonra ilkini mecburen aldılar.ikincisi de düştü sonra..ben az önce yanlış anlatmışım pardon makbuş söyledi unutmuşum.sonuncu da 25 haftada dogdu:KK43:(((3 gün yaşamış ve...:KK43:((

Son düzenleme:
hoşbuldum kızlar şükür bende iyiyim temizlikten sonra yorgunluk var işte o kadar sizlerden nbr güzel haberleriniz varmı?

gizemcmi sena arkadasımız malesef erken dogum sonucu melegini kaybetti..ilk önce üçüzdü...sonra ikisini mecburen aldılar.sonuncu da 25 haftada dogdu:KK43:(((3 gün yaşamış ve...:KK43:((

Kıyamam inan bütün tüylerim dikildi:KK43::KK43::KK43: Allah yardımcısı olsun , Allah ona en güzel mutlulukları yaşatsıninş.lah.Sabır versin , umarım biran önce toparlar kendisini.Canım ya kolay değil.:KK43:Çok üzüldüm şimdi yaaaaaaaaaa.Offff

Kızlar manyağız diyoruz ama , biliyorsunuz dime ,temizlik malz.kokusu da gebeliği engellermiş diye okumuştum.Ama uzak durmamız gerekirken biz cılkını çıkarıyoruz ya .Ne bileyim artık herşeyi düşünüyrum vallahi.

off yaa kızlar biliyonuzmu yağmur geldi geçtiii camlarımı silmiştim oturup ağlıyımmı şimdi .:KK43:(((

evet gizemcim öyle oldu malesef:KK43:(bizde çok üzüldüm içimden gitmiyor hiç..

boncugumm bende kötü haberci gibi oldum bugün ama...haber sordugun için söyliyim dedim.ebrarın kayınvalidesi vefat etmiş canım:KK43:((

off yaa kızlar biliyonuzmu yağmur geldi geçtiii camlarımı silmiştim oturup ağlıyımmı şimdi .:KK43:(((

Hadi ya .Ağla tabi uff geçmiş olsun ,Hep öledir ne zaman cam silinirrse sanki çok bereketli ellerimiz var üstüne yağmur yağar nedense.Bende de hep o oluyor :KK43:Olsun bebeğim temiz cama yağdımı okadar kötü olmuyor en azından.Şu şirketlerdeki cam silme makinesinden mi alsak ne :):)

gizem aramıza yeni katıldı herhaldee
aman makbuş benden bişe bekleme artık salladım ben biliyon zemuszemus
inş rabbim tez vakitte sağlıkla sizin kucaklarınızı doldursunŞeniz

X