Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

merhaba kızlar
herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden herkese hayırlı uğurlu olur inşallah
bebişsiz son bayramımız olur inşallahhh

ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun anneannecigine inş rabbim hayırlı sifalar verir iğleşir bian evvel canım sende kib öpüyorum senii canım

kızlar merabaaa naberrr
bugün köye gidicem hem babamın mezarını ziyarete:: hemde köyde bayramı geçiricez o yüzden giremiyicem bikaç gün o yüzden erkende bayramınızı kutluyucam birazdan gideriz belki köye sonra şehire geldiğimde girerim inşşş....
hepiinizi teker teker öpüyorum ve özlüyücem dilerim bebeğimizin olmadığı son bayram olur...
gidenlere de hayırlı yolculuklar diliyorum sağlıkla gidecekleri yerlere varırlar inş ...
ramazan bayramınız hayırlı olsun herkese mubarek olsun inşallah rabbim güzel geçrmeyi nasip eylesin nice güzel bayramları beraber geçirmek nasip olsun bizlere inşallah...
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ranam nasılsın canom nasıl oldun bitanesi
bayramın kutlar bu bayamın ibze hayırlara vesile olmasını dilerimopuyorumnanaktan

ay sizleri özlyücem ben yaaa duygusallaştım ağlamak geldi içimdenn sz ailem oldunuz sizleri seviyorum umarım hep mutlu olursunuz herşeyin en güzeli sizlerle olur inş rabbim daha fazla bekletmez hepimizi meleklerimizi gönderir kib öpüyorum tekrar hayırlı bayramlarr

opuyorumnanaktanökçem bizde bu akşam çıkıyoz bende köye gidecem
elazığa ordanda köye
canım sanada hayırlı bayramlar
kendini yormafazla ağır iş yaptırmasınlar sana

saol sevalm iyiyim çok şükür orucumu tutuyom bugün bozmadım artık dayanırım akşama kadar sen nasılsn ne zaman yola çıkcan ne kadar kalcan memlekette inşgörüşebiliriz

oy kıyamam kuzum sana evet gerçekten aile gibi olduk bende q10 gün yokum inşalah bu bayram sana ve topiçte ve anne olmak isteyen herlesi evlat sahibi eder
canım allah gönlüne göre ersin
çok güzel dileklerde bulundun canım sağol:gitme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok sevalim yormazlar beni zaten benim kociş hemen yan bakış atar bana otur die çok evhamlı dır daaa ama ben az hafif işler yaparım durmam öle:)ay valla köy e gitmek insana huzur veriyo gerçi biraz buruk geçiriyomben babadan dolayı ama olsun annemler var kardeşler var gelen giden oluyo

inşalah ranm bu gece 10 gün kalacakğım
köylerimic yakınmı
yakınsa rahat buluşuruz bitanem senin tam ben nerede oturduğunu öğrenemedim

bende seni öpüyorum sevalimm mucksss canım sende saol inş herşey daha ii olur daha güzel olur rabbim hayırlara vesile eder
kız güya senle yemege gitcektik haa galiba buluşamıyıcaz senlen:)

esmacım allah şifalar versin canımmm

ebrarım sana da sabırlar versin hyatımm

gökçecim seninde daha iyi olduğuna sevindim tatlım daha iyi ol inşallah

gidiyormuşsun iyi bayramlar canım sana

sevalcim sende iyisin inşallah

kızlar çıkamm lazım şimdi bizde mezarlığa gidecez akşam uğrarım belki öpüyorum hepinizi

evet ranan gerçekten ben ordaki o köyün havasın hiç bir yerde bulamadım
evet benimde biraz hüzünlü geçecek canıma allah geride kalanları size bağışlsın
şimdiden yemek yapmaya başlarlar tatlılar çörekler oh valahi çok güzel oluo demi

saol ceylanım iyiyim çok şükür bizde gitcez köye birazdan sende kib hayırlı bayramlar sanada öptüm canım

evet bacım yemek sözüm var kızbuluşalım valahi bitanesi
gidiyonmu bacım inşalah görüşürüz canım

ceylanım hoşgeldin nasılsın tatlım
bende dükanadayım canım
sanade iyi bayramlar şimdiden ceylanım her şey gönlünce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok sevoş yaa ben hemen gitmiyom canım burdayım birazdan gideriz oda bi ik i saati bulur galiba

yok canım kendi arabamızla gideriz de benmki kalkarsa tabi uyanmışt tekrar uyudu bende kaldırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…