Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tmm pasifigimm sanada hayırlı bayramlar canım benim çok öptüm...
esmam canım çok üzüldümm yaaa:KK43:((ama lütfen hemen en kötüyü düşünme canım.herşeyin bir çaresi var artık tıpda..moralini bozma hemen.Allahım acil şifalar versin:KK43:

slm canlarım bugün pek uğrayamadım bi merhaba demek için uğradım canım sıkkın ya anneannem de pankreas kanseri çıkmış üstelik çok ilerlemiş annem de bayramda gelemiycekmiş anneannemin başında durması gerekiyo bu bayram ne kadar buruk geçecek yaaa
kadıncağız kanser olduğunu da bilmiyo anneme kızım demiş niye beni bu odaya aldılar burda hep kanserliler var demiş içim parçalandı yaaaa:sinifsinif: Allah ım ne olur tedaviye cevap versin de iiyileşsin tontonum:1no2:
bu moralle çocuk mocuk da yapamam heralde neyse sizin de canınızı daha fazla sıkmayim şekerlerim yarın görüşürüz yine öpüyorum ben kaçtım
canımm çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin :KK43:((inşallah iyileşir hemencik :çok üzgünüm:

yagmur hoşgeldin canım...kusura bakma geç oldu biraz ama.oyun oynuyom bi yandan..topice çok bakamıyorum..nasılsın canım?

allah razı olsun derınsu ya kımse benı farketmıyor valla bugun. kendımde bı hata var sandım valla. ıyı dıyelım ıyı olalım canım ya ıdare edıyoruz. sen nasılsın

allah razı olsun derınsu ya kımse benı farketmıyor valla bugun. kendımde bı hata var sandım valla. ıyı dıyelım ıyı olalım canım ya ıdare edıyoruz. sen nasılsın

yok tatlım olur mu öyle şey.dalgınlıgımıza geliyo bazen..sendende razı olsun canım...iyi işte be canım ramazanı da bitirdik hayırlısıyla...bugün pek iyi haberler almadık onlara üzüldüm bide:KK43:(

kızlar ben yavaştan kalkar son sahur tadını çıkaralım kocişi kaldırıcam öpüyorum sizi hayırlı sahurlar

kızlarr ben kaçar...hazırlıyayım bian önce..sonrada hemen yatarım bulaşıgı yıkayım.çok uykum geldi.Allaha emanet olun iyi sahurlar.

günaydın herkese
ebrarım allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun
başınız sağolsun geride kalanları allah size bağışlasın canım çok öpüyom
esmam kuzum canım inşallahher şey yoluna girer
derinimin deiği gibi tıp çok ilerledi her şeye çare var bitanem allah size anneaneni bağışlasın
canım öpüyom seni

pasifiğim canım nasılsın canım şimdiden bayramını kutlar bu bayramını hayırlara vesile omanızı
bayramdan sonra hepinizi tek tek hamiş kalırsınız
sağlıklı gebelikler sahatli hayırlı ev latlar rabim nasip etsin

X