Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy gerçekten çok kötü bi durum valla Allah kardeşinede kolaylıklar versin
kaydirigubbakcemile3valla benim adam da bigün isyan edecek benim yüzümden hatta arada ediyo::)))oraya koyma ayagın,banyoyu ıslatma,sigara içme,orayı elledin git elini yıkakaydirigubbakcemile3daha neler neleer...bazen diyo çocugun muyum senin ben...benimki de degişik bişy galiba...elimi çok sık yıkarım bide..
ben de öyleyim derinim ellerimi çok sık yıkarım selimede çok kızarım :)))
Vallahi benim eşiminde korkuları var artık.Allah muhafaza sen çocuğumuzu da manyak edicen korkuyorum çamaşır suyuna basarsın çocuğu temizlememk için:):)İşin şakası aynen evde benimki de öle deli ettin benide .Aslında eşimde çok titiz hemde deli.Bulduk karıkoca birbirimizi tanıyanlar herzaman der manyak bunlar :):)delikafaduldenbende diyorum ki şükret bana ,pasaklı birine düşseydin ne olacaktı , pislikten kurtulamazdın.Size sır kızlar , eşim ilk temizliğime vurulmuş:):)Aynı işyerinde tanıştık,Dakikada bir masa,telf.ne varsa silen bir tip.lülülülülülü Neyse böle yani
gizemcim benimkide çamaşır suyunun kokusundan nefret ediyoe :))) bazı bulaşıkları bile çamaşır suyuylan yıkıyorum yaklaştırmıyo yanına :)))
gizemcim benimkide çamaşır suyunun kokusundan nefret ediyoe :))) bazı bulaşıkları bile çamaşır suyuylan yıkıyorum yaklaştırmıyo yanına :)))
mesela selim şimdi çekirdek yiyor salonda yarın süpürücem gerçi yeniden ama yine verirken uyardım korkudan yere bi tane çöp düşüremiyor :)))biliyorki çenemden kurtulamıcak
kızzz adam elimi öpecek diyelim çamaşırsuyu kokuyosa atıyo elimi ıyyyy diyeee:mymeka:
kaydirigubbakcemile3Allah iyiligini versin...bak ne güzel seninki dikkat ediyomuş bari.benimki bir korkuyo iki korkuyo yapmıyo üçüncüde salıyo kendini:)))askeriye gibi evkaydirigubbakcemile3benimle evlendikten sonra zoraki titiz oldu :lepi:
sırnaşık şeyÇatlağı işte,biz bir ara zahirleniyorduk ben kat tüm temizlik malz.her zmanaki gibi habire orayı burayı siliyorum temiz olan yeride silme hastalığımda var baygınlık geçiriyordum.Eşim ilk evlendiğimizde yine ramazandı :) aklıma geldikçe gülüyorum çamaşır suyu dökmüştüm gene ben manyak ölücez uykuda diyor.Birde marketlerde beni firenliyor tüm temizlik malz.yeni ne çıktıysa alırım.Zaten evdeki hazinelerim onlar beni görseniz reyon gibiyim:)Beni markette kabeden temizlik reyonunda bulur :)delikafadulden
Vay haline eniştenin.Yandı :)Bide çekirdek yasak hayatım.
sırnaşık şey
he aynı işte cnm ödü kopuyo yere düşcek diyeçkıyamıyom bazen.biyere gittigimizde ible tutamıyom kendimi bazen söylüyomm işaretle falansırnaşık şey
EEE düşmüş bir güzelin eline yaparr yahu:)Derinin fendi eşini yendi oluyor dimeee:)
geceniz hayırlı olsun nasılsınız güzellerr