- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
ayy öylemi başı sağolsun allah geride kalanlarına sabırlar versin
allah rahmet eylesin
evet canım.amin((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy öylemi başı sağolsun allah geride kalanlarına sabırlar versin
allah rahmet eylesin
senide tanımak güzel cnm inş rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:Evet cnm yeni katıldım hızlı giriş yaptım sankim .Ama sizleri tanımak güzel :)
lmaz:lmaz:amin hepimizin canım kendini unutma bakiimmmmlmaz:
evet canım.amin((
hayır olsun cnm CADIARZUboncugumm nedir bilmiyorum ama bugün gündüz hafif uyukladım..o sıra bi rüya görür gibi oldum ama hiç belli bişy yok ortada.tek hatırladıgım senin topice bişey yazdıgın...ama bi haber vermişsinn bizden yorum bekliyosun öyle yani..tek anladıgım bu ama ne yazdıgını hatırlamıyorum.hayır olsun inşallah.
slm kızlar ben daha adet olmadım bugun randevu aldım pazartesı gunu doktordayım bakalım sıze guzel haberlerle gelmek ıstıyorum
slm kızlar ben daha adet olmadım bugun randevu aldım pazartesı gunu doktordayım bakalım sıze guzel haberlerle gelmek ıstıyorum
ayy mızmızımmm hadi inşallah canım yaaaaa ay heyecan oldum birden :))))
merhaba Derincim nasilsin ne var ne yok..iki gundur cok yogundum giremedim..sanirim bundan sonrada pek sik ugrayamayacagim..okul saatlerim degisti cunku..
tamam canımcım tekrardan bayramın mübarek olsun hayırlı sahurlar iyi sabahlar:gitme:Herkes için herşeyin hayırlısı olur inş.lah .Kızlar ben sahur için ayrılıyorum.Bayram dolayısı ile tatile geçiş yapıyorum.Herkesin bayramı sağlıklı ve huzurlu geçmesi dileğiyle.Umarım en güzel haberler le döneriz.Öpüyorum ii geceler.Güzellikler.Sevgiler :)