Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ranacım çok üzüldüm yaa Allah rahmet eylesin (( mekanı cennet olsun inşallah..

ben geldim hanımlar ama kimseler yok sanırım

selam kızlar nabersiniz... nasıl gidiyor? herşey yolundadır umarım. kaçak aranıza döndü:) herkese şimdiden hayırlı bayramlar

Kızlar hiçbiriniz yoksunuz ! Bayram hazırlığımı var , yoksa tatil e mi çıktınız? Neyse ben bayramlaşmak istemiştim.Hepinize iyi bayramlar diliyorum.Hepimizin inş.lah bayramı hayırlı geçer ve hayırlı haberlelerle buluşuruz burada! Hepinizi öpüyorum...Sevgiler benden size :)

Yanlış okumadıysam Ebrar ın kayıınvalidesi vefat etmiş.Başı sağolsun.Allah rahmet eylesin , herkese sabır versin.(Ebroşçum )

selam kızlar nabersiniz... nasıl gidiyor? herşey yolundadır umarım. kaçak aranıza döndü:) herkese şimdiden hayırlı bayramlar
canım hoşgeldin sanada hayırlı bayramlar
gizemcim ben burdaydım da acık çıkmak zorunda kaldım bi tek mutfağımın camı kalmıştı onu da silip perdelerini yıkadım..seninde bayramın hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle buluşucaz canım

selam kızlar...öncelikle ebrarımın kayınvalidesine Allahımdan rahmet diliyorum((Allahım geride kalanlara sabır versin..başınız sagolsun ebrarım çok üzüldüm((

kızlar çogunuz bayram tatiline gidiyormuşsunuz hayırlı yolculuklar dilerim hepinize.Allaha emanet olun.çok özletmeyin:a015:

günümm hayırlısı canım..inşallah yine hiç beklemedigin bir anda bebeginin haberini alacaksın inşallah:Saruboceq:

bugün hiç giremedim nete kızlar...kardeşimle yengeme hediye almaya çıktık bayram için...annem sipariş etti bizde begendik bişyler...sonrada gelince tatlı yaptık annemle o çok uzun sürmedi 1 saatte hallettik.yarında kardeşimle bana yapıcaz kısmetse...bütün gece korayı bekledim çok geeç kapattılar bugün..yarında öyle...yani anlayacagınız bugün hiç vaktim olmadı girmeye.

Makbercim kolay gelsin tahmin ettim vallahi :)) herkeste var bir hazırlık.Sana bişey diyeyim mi ben enteresan bir tipim bayram temizliği yapmam hiç bekarkende yapmazdım niyemi çünkü men manyaklık derecesinde titizim , bayrama gerek kalmıyor heran her gün temizlik yaptığım için evim de camlarımda temiz :) Yakınlarım hep der ohh pırıl pırıl evin zaten ne olsa hep yapıyorsun ne güzel bayramlarda özel günlerde hiç sıkışmıyorsun.Öle işte :))) kendimi övmek değil hastalığımı dile getirdim şekerim.:sm_cool:

ohh ne güzel gizemcim aslında benim evde öyle kullanılmamaktan tozlanıyor kaydirigubbakcemile3
ama camlarımı heran silemiyorum yol asfalt ama eskimiş çok toz kalkıyor bide e5 kenarı sen düşün

Ne güzel tatlılarıda yapmışsınız , Allah süper olmuştur eminim.Gününde yoğun geçmiş şekerim.Oh ohh şu bayramlarda olmasa bitmişiz vallahi en azından eskisi kadar olmasada insana neşe veriyor.alkisalkisalkis

ohh ne güzel gizemcim aslında benim evde öyle kullanılmamaktan tozlanıyor kaydirigubbakcemile3
ama camlarımı heran silemiyorum yol asfalt ama eskimiş çok toz kalkıyor bide e5 kenarı sen düşün

Doğrudur bilmezmiyim.Hele şu toz olayı beni fitil ediyor.Bırak sen olayı ben bazı zamanlar hiç cam açmam azıcık havalandırırım eşim öldürecen bizi havasızlıktan der durur,ne yapayım delilikya benimkide :)Allah bizlere kolaylık versin hiç bir işimiz bitmiyorkine:)

gizemcim evler tabiki hep temiz duruyo ama bayramın ayrı bir havası var bende...heryer temiz olsa bile yapma geregi duyuyorum:)))sanırım çogumuz aynıyız bu konuda.

aynrn canım açmayıncada bunalıyor insan bide beni kapalı alan fobim var duramıyorum kapalı alanda mesela yaz kış arabanın camları açık otururum..apartmanda asansör var deli gibi hep asansöre biniyorum kii sürekli elektrikler gidiyor burda kalsam heralde bayılırım :)))

Allah korusun öyle bi duruma düşmede,kötü bişey kapalı alan korkusu bilirim benim kız kardeşime takılırız çok ondada var öle arabada giderken fino köpişleri gibi kafayı dışarı çıkarır sorma .Düşün vosvoslar varya tospa mı ne onlara asla binemiyor erkek arkadaşının var koleksiyon yapıyor eski arabalardan üstünü kestir diyor düşün.:)))O zaman binermiş o zaten bir antika kızdır sölemesi ayıp:)

gizemcim evler tabiki hep temiz duruyo ama bayramın ayrı bir havası var bende...heryer temiz olsa bile yapma geregi duyuyorum:)))sanırım çogumuz aynıyız bu konuda.

Muhakak tatlım eee işte bulduk birbirimizi , ee bütün deliler bizim grupta :):teytey:

Selam canımcım,sorma çok mıymıntıyım :) Hele mıymıntılıktan da minicik kaldım vallahi:)

kaydirigubbakcemile3valla benim adam da bigün isyan edecek benim yüzümden hatta arada ediyo::)))oraya koyma ayagın,banyoyu ıslatma,sigara içme,orayı elledin git elini yıkakaydirigubbakcemile3daha neler neleer...bazen diyo çocugun muyum senin ben...benimki de degişik bişy galiba...elimi çok sık yıkarım bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…