- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ranacım çok üzüldüm yaa Allah rahmet eylesin (( mekanı cennet olsun inşallah..kızlar mrb nasılsınız kimseler yok gene yaaa
ebroştan haberim var gene dün hiç msn açmamıştım bugün az önce açtım msj göndermiş kaynanası bitkisel hayatta kalmış bi kaç gün dünde vefat etmiş memleketine gidiyolarmış defin işlemi için 10 güne kadar gelirim yazmış slm vardı hepinizee
ebroşum başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah allah geride kalanlara sabır versin:sinifsinif:
canım hoşgeldin sanada hayırlı bayramlarselam kızlar nabersiniz... nasıl gidiyor? herşey yolundadır umarım. kaçak aranıza döndü:) herkese şimdiden hayırlı bayramlar
gizemcim ben burdaydım da acık çıkmak zorunda kaldım bi tek mutfağımın camı kalmıştı onu da silip perdelerini yıkadım..seninde bayramın hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle buluşucaz canımKızlar hiçbiriniz yoksunuz ! Bayram hazırlığımı var , yoksa tatil e mi çıktınız? Neyse ben bayramlaşmak istemiştim.Hepinize iyi bayramlar diliyorum.Hepimizin inş.lah bayramı hayırlı geçer ve hayırlı haberlelerle buluşuruz burada! Hepinizi öpüyorum...Sevgiler benden size :)
canım hoşgeldin sanada hayırlı bayramlar
gizemcim ben burdaydım da acık çıkmak zorunda kaldım bi tek mutfağımın camı kalmıştı onu da silip perdelerini yıkadım..seninde bayramın hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle buluşucaz canım
selam kızlar...öncelikle ebrarımın kayınvalidesine Allahımdan rahmet diliyorum((Allahım geride kalanlara sabır versin..başınız sagolsun ebrarım çok üzüldüm((
kızlar çogunuz bayram tatiline gidiyormuşsunuz hayırlı yolculuklar dilerim hepinize.Allaha emanet olun.çok özletmeyin:a015:
günümm hayırlısı canım..inşallah yine hiç beklemedigin bir anda bebeginin haberini alacaksın inşallah:Saruboceq:
bugün hiç giremedim nete kızlar...kardeşimle yengeme hediye almaya çıktık bayram için...annem sipariş etti bizde begendik bişyler...sonrada gelince tatlı yaptık annemle o çok uzun sürmedi 1 saatte hallettik.yarında kardeşimle bana yapıcaz kısmetse...bütün gece korayı bekledim çok geeç kapattılar bugün..yarında öyle...yani anlayacagınız bugün hiç vaktim olmadı girmeye.
ohh ne güzel gizemcim aslında benim evde öyle kullanılmamaktan tozlanıyor kaydirigubbakcemile3
ama camlarımı heran silemiyorum yol asfalt ama eskimiş çok toz kalkıyor bide e5 kenarı sen düşün
selam makbuşum hoşbulduk canım..
gizemcimm selam canım...temiz kız seni:))
aynrn canım açmayıncada bunalıyor insan bide beni kapalı alan fobim var duramıyorum kapalı alanda mesela yaz kış arabanın camları açık otururum..apartmanda asansör var deli gibi hep asansöre biniyorum kii sürekli elektrikler gidiyor burda kalsam heralde bayılırım :)))
gizemcim evler tabiki hep temiz duruyo ama bayramın ayrı bir havası var bende...heryer temiz olsa bile yapma geregi duyuyorum:)))sanırım çogumuz aynıyız bu konuda.
Selam canımcım,sorma çok mıymıntıyım :) Hele mıymıntılıktan da minicik kaldım vallahi:)