Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbuşum arkadaşın adına üzüldüm Allah sabır versin ne diyim ölenle olana çare yok demişler

saolasın eltim yaa çok şükür atlattık bunu dinleniyorum ama işte arada kalkıp yüryom sen nasılsın canım
ağlamam hoşgeldin sende saol canım inşş rabbim güzel haber vermiye de nasip eder inşş sen nasılsın

slm esmacik nasilsin canim görüsmeyeli valla özledim hepinizide gökcem canim nasilsin bebegiiimmm :teselli:

iyyim canlarim size kavustum daha iyyim inss gökcem artik güzel haberlerini bekliyoruz tabi diger arkadaslarinda

ağlamam saol canım çok şükür işte ilk günle dün agrım çoktu bugün ağrı kesici ile fazla ağrım olmuyo ama o perde çocugun tutunmasına engel oluyomuş alınması içimi rahatlattı

iyiyim ağlamacım gökçem ben de özledim yahu sizleri
eeeee eltim nasıl oldu anlatsana bi merak ettim narkozun etkisi geçince ne hissettin canım çok ağrın varmıydı

burdayım gızz eltüüü özledin mibenüüü
ağlamam inş canım yaa bakalım rabbim bizede nasip eyler inşşş ama allah kimseyi hastaneye düşürmesin düşşede şifasını versin işşş

ohh cok sükür yollarini actin bacim bundan sonra sabirla beklemek düsüyo sana inss güzel haber verecen canim en kisa zamanda agrilarin vardir tabiki canim ama ne yapacan biseylere katlaniyoz iste hersey meleklerimiz icin

ağlamam saol canım çok şükür işte ilk günle dün agrım çoktu bugün ağrı kesici ile fazla ağrım olmuyo ama o perde çocugun tutunmasına engel oluyomuş alınması içimi rahatlattı

bak hele canım doktor ne zaman çalışmalara başlayabilirsiniz dedi:jeyyar:
artık sıradaki hamişimiz sen olursun heralde

öyle gökcem allahim kimseyi düsürmesin oralara ama cagresiz dertte daha zor rabbim dermansiz dertte versin inss canim

ağlamacım senden naber canım nasılsın görüşmeyeli hala kafaya takmıyosun dimi çocuk olayınıklava:

inss esmacim sirada bi cok bekleyen var sirayla inss haberleri veririz rabbim yolumuzu acik etsin

eltim 40 dk kadar sürdü ilk ameliyathaneye girdiğimde biraz korktum sonra narkozu elime igne taktılar ordan verdiler veren adam a dedim ki:) gözlerim dönüyo :)başım dönüyo diyicem yerde öle demişim adamda benle kafa yatı tabi gözlerin ne tarafa dönüyo die tabi ben cevap veremeden bayıldım narkozdan kendime geldiğimde odadaydım ayy karnım bi ağrıyodu ki anlatamam ilk sözlerim zaten karnım ağrıyoo..dr ne dedii..bideee ben sezaryan olmam lafı olmuş:) sonrasında zaten üstüm hep ıslaktı heryerim su kandı tenditriyot sürmüşlerdi bide amann neyse sonra sabaha kadar hemen hemen her kalkışta yürümeye çalıştım gaz yapmak için sabaha kadar çıkmadı o gaz tabi onlarda endişelendiler sonra popodan bi merhem verdiler koydum oraya anında gaz geldi tabi:) sonrada çıkarttılar öyle işte canım

valla esmam suan iyyim denemedeyiz hala inss adet olmam daha cok var ama ovulasyon günümde bugün bitti bakalim hayirlisi rabbimden allahim neyi kismet ederse canim takmasanda o gelip takiliyo insan bi defa kafaya koyunca bosveremiyosun hep ayni heycanla bekleyis istee.....
eeee sende ne var ne yok

elticimmm benim dr 3 gün sonra başlayın dedi ama zaten dogum kontrol kullandırdığı için bebek olması zor ama 28 inde tedavi başlıyo bakalım rabbim yardımcımız olsun ikiaşılamadan sonra biraz korkuyom olmaz die ama rabbim büyük nasip varsa olur inş ama bende önce ilk sen olucan gibi geliyo hamiş

ayyyy canımbaniiim eltime dayamışlar narkozu aklı başından gitmiş Allah emeklerini boşa vermesin bebişim

ayyy canim beniimm kiyamam sana ama inss bunun karsiligini alacan bacim rabbim en kisa zamanda güldürsün yüzünü tahmin ediyorum canim gercek bicak yarasi aci oluyo durdukca sancir simdi nasilsin peki agrin cokmu ara arami oluyo

hayirlisi gökcem allahim yardimcin olsun valla aklimiza takildi ne yapti ne etti ama sükür aramizdasin yine bundan sonrasi hayirla gelir inss caniimm...evet esmacik senden ne haber caniimm

amin esmam yaa valla minicik iki delik ama en çok göbek deliğimdeki yer ağrıyo hareket edince oturunca ama rabbim hayırlısı ile nasip eder bizlerede inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…