Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

korkmana gerek yok hayatım benim rabbim isterse neler neler olur bol bol dua et ben bugünlerde her gün meryem süresini yasini falan okuyorum inşallah Allahım dualarımızı kabul eder
ay içine mi doğdu kız inşallah canım inşallah sırayla hepimiz hamiş olucaz

aglamam aşırı ağrım ilk iki gün oldu bugün hafifledi zaten agrı kesici kullanıyom yaa ondanbide hafif kanamam var sarı akıntı geliyo odaa perde varmış yaa alındığı için bolan koymuşlardı içeriye ondan galiba zedelenmişama çok şükür iyiyim yaa

valla ağlamacım ben de çalışmalara başladım 3 gündür doktor çatlatma iğnesini yaptı pazartesiye kadar çalışın dedi hayırlısı bakalım

amin gökcem inss allahim herkese cani gönülden bütün dileyenlere versin bu duyguyu bizede tattirsin inss canim bi kac günden o agrilarda kalmaz umarim

valla esmam nedense benim hamişlilkten önce bbirileri hamiş olcak die içime dogdu oda sen neden olmayasın inşş sen olursu sonra hepimiz hamiş olruz

gökcem perde nerde olusmus yaaa neler duyacaz daha allah allah sasirdim valla dur bakalim bende ne cikacak dr gitcem tabi dr bulabilirsem...

valla ağlamacım ben de çalışmalara başladım 3 gündür doktor çatlatma iğnesini yaptı pazartesiye kadar çalışın dedi hayırlısı bakalım

hayirlisi canim yinede ara verme ne gelir rabbimden o nelere kadir degilki inss seninde haberlerini aliriz canim benim:Saruboceq:

kızz eltii bol bol çalış bakkk haaa boşa verme bak çatlatmayıda yapmışsın hadi inşş canım olur bu kezz,aglamam canım saolasın geçer agrı inş sıkıntılarımız son bulur
bu delü karılar nirde kadı gidecem gelmediler

valla esmam nedense benim hamişlilkten önce bbirileri hamiş olcak die içime dogdu oda sen neden olmayasın inşş sen olursu sonra hepimiz hamiş olruz

kız senin ağzını yerim ben kız tatlı eltim nede tatlı tatlı cümleler kuruyo
hayırlısı olsun canım yaaa ben 4 aydır yumurta oluşturamadığımız için çok endişeleniyodum bu ay oluşunca içime bi rahatlık geldi en azından deneme yaptım diyebilicem

aglamacım perde rahimde oluyo içinde yani oraya sperm gidiyo yaa tutunmasına engel oluyo düşük yapıyo bide günüm demiştierken doğum riski yapıyomuş

çalışıyoz işte bacılar böyle zorunlu gibi çalışınca insan kasılıyo biraz ama napalım

ya eltim bende seni yerim gızzzz valla rabbim inş nasip eder sana ama şunuda diyem hemen bak olmazsada üzülmek yok tamam mı vakti gelmişse bebgin olacak inşşş

aglamacım perde rahimde oluyo içinde yani oraya sperm gidiyo yaa tutunmasına engel oluyo düşük yapıyo bide günüm demiştierken doğum riski yapıyomuş
peki eltoşum perde olduğunu önceden biliyomuydun yoksa operasyon sırasında ortaya çıkan bişey mi bu

ya eltim bende seni yerim gızzzz valla rabbim inş nasip eder sana ama şunuda diyem hemen bak olmazsada üzülmek yok tamam mı vakti gelmişse bebgin olacak inşşş

öyle canımya ben elimden geleni yapıyorum tedavimi oluyorum Allah ıma da dua ediyorum artık ne gelirse Allah tan vakti zamanı dolunca gelecektir zaten

selam herkese,

kızlar moralim çok bozuldu bugün çarşıda gezerken enaz 10 kişinin kucağında bebek gördüm ağlıycaktım nerdeyse eşimde kızdı niye böyle yapıyosun diye.ayy napıyım dayanamıyorum :gitme:

esmam hsg çekmemişti aşılamadan önce eşimde sorun olduğu için dr tekrar aşılama dedi ben tüp dedim sonra adette gittim histreskopiyi sordum dr diyo sana biz hsg yapmadıkmı sonra bilgilerime baktı yapmamışız histtrskpi ile lapraskopi yapalım sana dedi bende tamam dedim bilgim yoktu yani ama allah tan işte öğrenmem ii oldu artık rahim temiz çok şükür gerisi allah ın takdiri

yapma böyle canım yaaa ne yapıyosan kendine yapıyosun ne diye hayatı zehir ediyosun kendine eşini de üzmüşsün kızacam haaaaaklava:

hmm gökcem ilk defa duydum birde bu varmis heee ne yaparsin neler cikiyo ama bak kurtuldun sonucta icimden geciyo sanki bendede var bi problem ama dr bilmiyo gibi geliiyo sasirdim kizlar valla yada cok acele ediyorum bu yüzden olmuyo etrafa bakiyorum benden sonra evlenenler sip diye hamile kaliyo allahim nerde hata ediyom diyorum yaa kac aydir bende istiyom ama olmuyo hayret dogrusu :bbo:

hoşbulduk esmacıgım
ay askmeskcıgım kıyamam ben sana bendede oluyo bazen neden dert edıyosun bızımde olcak allah büyük cnm
gökcem sen nasıl oldun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…