Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayy günümm delü kızsın sen yaa güldürdün beni canım:))hayırlısı inşallah.doktorlar diyo da diyo işte anacım:)))inşallah yarın bir sürpriz olurrrrrrrrrr:)))

ceylanımm hiç selam vermezsin canomm neden ki:KK43:((özledim ben seni..sormazsın hiç derinim napar diye:KK43:((

makbuşum Allah razı olsun canım yardım etmiş kadar oldun bebişim öptüm seniŞeniz
sevalimm bitti canım çok yoruldum ama degdi.içim nasıl rahat şimdi valla..ama bi tek koltuklarla halılar kaldı canım onlarda pis falan degilde bi silsem daha da rahatlıyacam ama sırtım çok agrıdı zorlanmak istemedim.midem bulanıyo bide başım tuttu hafiften.bayomu da ettim geldim..annem çagırdı yemege gel diye..birazdan gidecegim...ohh evim evim mis gibi evim:)darısı günümeeekaydirigubbakcemile3

kizlar geldim yine komik bir doktor gorusmesi yasadim onlarda az ingilizce ben de az fransizca ortaya karman corman bir gorusme cikiyor isin ilginc yani ben fransizca doktor ingilizce konusuyor tersi olmasi gerekirken, neyse gelelim sonuca, amca bana ovulasyon gunlerini bildigini sanarsin ama agri da akinti da seni kandirabilir mutlaka ovulasyon testi kullan dedi, hee heee oldu dedim icimden 21 ay sen git kullan da gorelim:)) sonra hamilelik belirtilerini anlatti, hop amca sen jinekolog bile degilsin biz ise bu konuda doktora yaptik hatta bir adim ileri gidip hamile kalip alan calismasi yapma sansim bile oldu dedim icimden :smiley-cool:
ne ise tansiyonumu olctu 15 11e normal dedi ben ise hayatimda ilk kez oyle yuksek gordum neymis doktorlardaki alet daha yuksek gosterirùis.
idrarda kan sadece enfeksiyon belirtisi olurmus tetslerini verdi ama giderken ben kendisinin kan konusunu yanlis anladigini anladim saniyorki idrarim kanli, artik utanmayi birakip yahu doktor amca isedim tuvalete bakinca bir akinti vardi mukozo ve kanliydi idrar kanli degildi yahu dedim, haaa o zaman ikisi de olabilir dedi hamilelikte enfeksiyon da iki testi de istedi.
sonra ben dedimki sanki ikisi de degilse gb dogdu icime ben gecen ay cok uzuldum uyku duzenim sapitti az yedim ondan mi acaba cok yorgunum, bana dedi psikologa gitmek ister misin? yahu amca git isine ben ne diom sen ne dion demek istedim diyemedim tabii:))
pasifigin doktoru gb hamile kalmak isteyen bayanlar duzenli uyumali yoksa gebelik gerceklesmez vucut bir mukemmelliyet icinde olmali ki gebelik olussun dedi. he dedim heee git haniminla 21 ay bebek denne nasil mukemmeliyet yakaliyonuz goruruz tabii yine icimden.
sonuc 6 tup kan aldilar kolum acidi yaw testler pazartesine hamilelik testi yarina amca hamilelikten suphelenmedi ama ben gecen de buna benzer oldum deyince ve beni depresyonda gordugune inandigi icin gonlum olsun istedi bence :hooray:
günüm senin şansına hep böyle olaylar oluyo canım :)))valla okurken baya güldüm..
sonuçları yarın alıcaksın heralde benim temennim gönlünden geçenin olması ama nasip inşallah anormal bişey yoktur canım

makbuşşşşşşşşşş geldiysen masaya üç kere vuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum.makbuşum msn açmadın kuşum ama burdan öpeyim seni bende napayım.kaçıyom geç olmadan gideyim.gece gelirim canlar öptüm hepinizi.ŞenizŞenizŞeniz

kızlar bugün yne çok üzücü bir haber aldım
benim liseden bi arkadaşım vardı.arkadaşımın ablası 2 aylık bebeği ve kayınpederi iftara diye yola çıkmışlar sivasta oturuyorlar o sırada araba trenin altında kalmış :KK43:((kurtaramamışlar
duyunca içim parçalandı yaa çok üzüldüm.Rabbim sabır versin ailesine mekanları cennet olsun..

bu arada ben de birazdan gebzeye çıkıcam uzun bi aradan sonra arkadaşımla buluşup yemek yicez eve gelincede direk yukarı çıkarız heralde hem maç var hemde babası çağırmıştı dün gidememiştik..
artık eve inince gelirim hepinizi kocman öptüm hayırlı iftarlar diliyorum:gitme:

ayyy kıyamam ben onlara yaaaa:KK43:(((ALLAH ailesine sabırlar versin:KK43:(Allah rahmet eylesin:KK43:

tamam makbuşum görüşürüz bende çıkıyom cano.öptüm.

walla kizlar mevlam cayira saldim kayira, gebelik testini hic merak etmiyom desem inanmazsaniz, onumde merak edecegim cok ay olucak nasil olsa:icecream:, ilk aydan baslamayalim zaten kizlar biz onceden denemis olduk o da bir kez, olme essegim olme misali:)) ben enfeksiyonu merak ediyorum, basim nasil donuyor simdi anlatamam:KK43:(
oh derincim miss gb huzurla saglikla otur evinde, darisi harbiden benim basima biraz duzelsem girisecegim.

kızlar bugün yne çok üzücü bir haber aldım
benim liseden bi arkadaşım vardı.arkadaşımın ablası 2 aylık bebeği ve kayınpederi iftara diye yola çıkmışlar sivasta oturuyorlar o sırada araba trenin altında kalmış :KK43:((kurtaramamışlar
duyunca içim parçalandı yaa çok üzüldüm.Rabbim sabır versin ailesine mekanları cennet olsun..

bu arada ben de birazdan gebzeye çıkıcam uzun bi aradan sonra arkadaşımla buluşup yemek yicez eve gelincede direk yukarı çıkarız heralde hem maç var hemde babası çağırmıştı dün gidememiştik..
artık eve inince gelirim hepinizi kocman öptüm hayırlı iftarlar diliyorum:gitme:

vah canim ne uzucu bir haber, mekanlari cennet olsun Insallah, cok uzuldum.

makberim alalh rahmet eylesin canım
kızlar bende demin çok güzel bir haber aldım
bizim bir tane arkadaş vardı 31 yaşında 10 senedir çocuk bekliyolar dı
doktor tüp bebek demişti ve yaptılar ikizeri oldu hemen öldüler
şimdide geldi hamileymiş üç aylık geçenklerde geldi dei 2 ay dır olmaışım ben deim ki test yap

dedi değilim hep geçikiyo anam hamileymiş çok sevindim çok mutlu oldum sanki bem hamile kalmış gibi sevindim

ayy kızlar geldim ama kimseler kalmamış beaaa kaçırdı hepinizi
sevalim arkadaşına sevindim canm inş sağlıkla kucaklar rabm bizede nasip eder
günüm senin dr lar da bi tür oluyolar yahuuu acaip bi dialog olmuş haaacaip eglendim okurken ama inş hastalık deilde bebektendir canım
ayyy makbuşum yaaa allah rahmet eylesin canım arkadaşına ailesinede sabır versin inşş canım
derinim temizliği yaptın bacım i yoruldun simdi sen

canım eltoşum napıyosun geçmişe baktım da oturmakta biraz güçlük çekiyomuşsun bacım bol bol dinlen kendine iyi bak haaaa

güncüm Allah iyiliğini versin emi vallahi güldürdün beni de ama tahlil sonuçlarını çok merak ettim bize bildirirsin hemen hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

slm canlarim nasilsiniz gökcem iyi olduguna sevindim canim gecmis olsun inss güzel haberlerini bekliyomm....
makbusum allahim rahmet etsin ailesine sabirlar canim cok üzüldüm okuyunca inan...
günüm inss güzel haberler verirsin canim allahim gönlüne göre versin tatlim....
deriiinnn yaptin derinden temizligini darisi bana insaatta debeleniyom hala beeennnn akannehir

derinim canım benim sen de bugün iyi yormuşsun canım yeni temizlediğin evini güle güle kirlet canım

X