Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

heeeeeeeee loçkam iyi etmişsin valahi daha gelmezler
hıııııı bir ara anlatımştın
bacım sen doğru olanı yapmışsın
sana zara verecek çıkarelde edecek insanlarla ne işmiz var
canım benmim altakide deikoducu bana bir sürü iftira atmıştı
bende konuşmuyom
evet halı silkelenmez biz bolkanın kenarında herkes ord sirkeliyo

oy canlarım gtinizmi loçkam koaly gelsin
ranoşum sende dinlen bitanesi
müşteri bulmak zor çevren genişse sat
bende orifleme satıyodum hiç birtane bile satamadım anam almafılar
senin akrabalar var alırlar bence

pasifik koptum gulmekten sizin kusa, yaw bana sorsaydin ben biliyordum bu durumu papagan cinsi kuslarda:)) zavalli onceden kavusurdu sevdigine:))

evet ceylancim ya yorgunum ve basim donuyor genelde. dunde idrarda akintili kan gordum azicik ondan doktora gidiyorum idrar ve kan testi isteyecegim tabii aklimiza hamilelikte geldi ama yuzde 2 gb ihtimal:)) korkudan pek calismadik da:)) bir de bu sefer yorgunluk daha hastalik yorgunlugu gb dua edin kizlar kotu bir sey olmasin

ya ksuura bakmayin size nasilsiniz ne yaptiniz demedim cikmam lazim da, kendi derdime dustum sanmayin hemen cikiyorum simdi ondan, optum hepinizi.

canım göbişinin ağırması normal en büyük kesi orda oluyor..semam içinde çok sevindim yaa inşallah dahada iyi olucak:1hug:
bitanesi yaa çok yüklenme kendine daha 2 gün var yavaş yavaş yap keşkem yakın olaydık bi koşu yardıma gelirdim
canım sonuçların çıkmış sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanem
günüm inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim içimden geçeni biliyorsun o yüzden bişey demiyorumakannehir

kizlar geldim yine komik bir doktor gorusmesi yasadim onlarda az ingilizce ben de az fransizca ortaya karman corman bir gorusme cikiyor isin ilginc yani ben fransizca doktor ingilizce konusuyor tersi olmasi gerekirken, neyse gelelim sonuca, amca bana ovulasyon gunlerini bildigini sanarsin ama agri da akinti da seni kandirabilir mutlaka ovulasyon testi kullan dedi, hee heee oldu dedim icimden 21 ay sen git kullan da gorelim:)) sonra hamilelik belirtilerini anlatti, hop amca sen jinekolog bile degilsin biz ise bu konuda doktora yaptik hatta bir adim ileri gidip hamile kalip alan calismasi yapma sansim bile oldu dedim icimden :smiley-cool:
ne ise tansiyonumu olctu 15 11e normal dedi ben ise hayatimda ilk kez oyle yuksek gordum neymis doktorlardaki alet daha yuksek gosterirùis.
idrarda kan sadece enfeksiyon belirtisi olurmus tetslerini verdi ama giderken ben kendisinin kan konusunu yanlis anladigini anladim saniyorki idrarim kanli, artik utanmayi birakip yahu doktor amca isedim tuvalete bakinca bir akinti vardi mukozo ve kanliydi idrar kanli degildi yahu dedim, haaa o zaman ikisi de olabilir dedi hamilelikte enfeksiyon da iki testi de istedi.
sonra ben dedimki sanki ikisi de degilse gb dogdu icime ben gecen ay cok uzuldum uyku duzenim sapitti az yedim ondan mi acaba cok yorgunum, bana dedi psikologa gitmek ister misin? yahu amca git isine ben ne diom sen ne dion demek istedim diyemedim tabii:))
pasifigin doktoru gb hamile kalmak isteyen bayanlar duzenli uyumali yoksa gebelik gerceklesmez vucut bir mukemmelliyet icinde olmali ki gebelik olussun dedi. he dedim heee git haniminla 21 ay bebek denne nasil mukemmeliyet yakaliyonuz goruruz tabii yine icimden.
sonuc 6 tup kan aldilar kolum acidi yaw testler pazartesine hamilelik testi yarina amca hamilelikten suphelenmedi ama ben gecen de buna benzer oldum deyince ve beni depresyonda gordugune inandigi icin gonlum olsun istedi bence :hooray:

Son düzenleme:
anam herkes temizlik yapiyor yaa ben de yapicam ben de :1closedeyes: zaten ben iki aydir cok tembellestim evim bile eskisi gb deil ondan once de hamilelik yorgunluguna cok iyi degildim temizlik konusunda :1shok: yaw sanmayin pisim ben aslinda fazla titizimdir ama o huyum bile degisti bebek sevdasina yetii gari hayatimi geri istiyorum doktorlara bile maskara oldum :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yaw bersucum sen ne testi yapmistinki hormon falan mi ozur dilerim kafam alllak bullak okuduklarimi bile unutur oldum.

tatlim iyi dinlen bak onbes gune biticek agrilarin yani sezeryanli arkadasim da oyle olmustu diye dedim.
yaw kizlar kimse yok ben kendi kendime konusuyom burda :icecream:

oof günüm bende yarım yamalak anlamşım senin dediğini idrarında kan var anlamışım

e o dediğin gibiyse valla bilemicem bebek geliyo olabilir kıssss hadi bakalım inşallah yarın burdan bi süpriz daha yaparsın bize cadı seniiiiii

günüm valahi bacım doktorunda alemmiş ha bacım
eeeeeeeeee kan tahlil yaptınmı sonuç çıkımtım
doktor amca ne dedi canom
hadi bayram hediyesini ver bize
bacım vallahi sağlıklı sahatlı gebelikle sağlıklı hayırlı evlatlar
nasip etsin
evet bunlar temizlik yapıyolar anam temiz kadınlar valahi bunlar
günüm sende yaparsın bende ancak akşamları bir odayı sahura kadar yapıyom

derinim loçkam hoşgeldin temizliğin bitimi
loçkam valahi çok yorgun ibr halin var sanki
gelişnden anladım

makberim sende hopşgeldin canım
senin bitimi temizliğin sen çok yorulmamışsın gibi geldi bana
bacım bir gelişin vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…