- 7 Haziran 2009
- 1.353
- 50
iyi canım en azından eşlerden birinin sorunsuz olması işleri daha da kolaylaştırır olcak olcak senin bu işhihoyyytesmam hsg çekmemişti aşılamadan önce eşimde sorun olduğu için dr tekrar aşılama dedi ben tüp dedim sonra adette gittim histreskopiyi sordum dr diyo sana biz hsg yapmadıkmı sonra bilgilerime baktı yapmamışız histtrskpi ile lapraskopi yapalım sana dedi bende tamam dedim bilgim yoktu yani ama allah tan işte öğrenmem ii oldu artık rahim temiz çok şükür gerisi allah ın takdiri
selam herkese,
kızlar moralim çok bozuldu bugün çarşıda gezerken enaz 10 kişinin kucağında bebek gördüm ağlıycaktım nerdeyse eşimde kızdı niye böyle yapıyosun diye.ayy napıyım dayanamıyorum :gitme:
yapma böyle canım yaaa ne yapıyosan kendine yapıyosun ne diye hayatı zehir ediyosun kendine eşini de üzmüşsün kızacam haaaaaklava:
kız senin adını pimpirikli olarak değiştirelim kaydirigubbakcemile3hmm gökcem ilk defa duydum birde bu varmis heee ne yaparsin neler cikiyo ama bak kurtuldun sonucta icimden geciyo sanki bendede var bi problem ama dr bilmiyo gibi geliiyo sasirdim kizlar valla yada cok acele ediyorum bu yüzden olmuyo etrafa bakiyorum benden sonra evlenenler sip diye hamile kaliyo allahim nerde hata ediyom diyorum yaa kac aydir bende istiyom ama olmuyo hayret dogrusu :bbo:
valla haklisin esmam ben bu kadar cok isteyecegimi bilmiyodum valla kendime hayret ediyorum ama oluruna birakamiyom kizlaarrrr cok isttiyorum cooookkkk ve bu yüzden anne olmayi erteliyorum farkinda olmadan cok isteyince olmazmis dr öyle söylüyoooo
selam kızlar bende geldim aranıza 4 senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun AMİNNN
sanki bi evladim var uzakta ben ona kavusmayi diliyorum her yola bas koyyorum ama ulasamiyorum bu cok garip bi duygu bilmiyorum yaaa gercekten bi cocuk görsem canlarim kaliyo sonra hayallere daliyom ne yapsamda biraz unutsam biraksam bu düsüncelerimi allahim yardim et ne oluuurrrr mafoldumben