Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyi canım en azından eşlerden birinin sorunsuz olması işleri daha da kolaylaştırır olcak olcak senin bu işhihoyyyt

hoşgeldin askmeskim ayy senn nie üzüyon bacım kendini biliyom elinde deil bende üzüldüm dün herkesler doğum yapmıştı bebek sesleri geliyo yan odadan ama kısmet işte olcak bizimde innşş bacı üzülmee

hg canim al bendende o kadar valla insan bi garip oluyo dün okulda bi arkadasim bebegiyle geldi bütün ders boyu kucagimdan indirmek istemedim neden bu kadar istiyorum anlamiyorum icime bi bebek sevdasi düstü hic tahmin etmezdim bu kadar cok anne olma istegimin olacagini valla yaaaa mafoldumben

hoşgeldin richim saolasn iyiyim canım sen nasılsın evin e alştınmı
ay eltimm saol canım inş yaa ben heveslenmek istemiyorum yaa bilmiyom hayırlısı diyim bakalım inşş olur
ceylanımda mı gelmişş hoşgeldin canım naber

yapma böyle canım yaaa ne yapıyosan kendine yapıyosun ne diye hayatı zehir ediyosun kendine eşini de üzmüşsün kızacam haaaaaklava:

bazen geliyolar işte regli dönemindeyim hassas oldum bu aralar bebek görmeye dayanamıyorum inşallah bugünlerde geçicek.

kız senin adını pimpirikli olarak değiştirelim kaydirigubbakcemile3
ne kadar syres yapıyosun öyle dur bakalım bekle biraz olur inşallah

valla haklisin esmam ben bu kadar cok isteyecegimi bilmiyodum valla kendime hayret ediyorum ama oluruna birakamiyom kizlaarrrr cok isttiyorum cooookkkk ve bu yüzden anne olmayi erteliyorum farkinda olmadan cok isteyince olmazmis dr öyle söylüyoooo

valla aglamam eltim dogru dio ii düşün ii olsun bak ben illa var bişele r dedi gittim ıktı yani ama şükür sorun yok artık da ama sen umutlu ol hep canımolurmu

evet canım benim doktorumun da ilk söylediği şey buydu kesinlikle stres yok

:Saruboceq:kızlar hepimizinkucağına biran önce melekler gelir inşallah.allah yardımcımız olsun

selam kızlar bende geldim aranıza 4 senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun AMıNNN

selam kizlar bu ne kalabalik, aglamacim mesajlarini okudum catlatma ignen Insallah guzel sonuclara vesile olur, bir sorun var miydi kac aydir deniyorsunuz? anam bunadim ben hicbirsey hatirlamaz oldum:))

valla eltim bende şimdi yazıcaktım yaa karnıma ağrılar giriyo artık oturunca oluyo yaa içerde dr çok kurcaladı beni galibakaydirigubbakcemile3 neyse hayden ben kaçar herkse allah rahatlık versin inşş hayırlı geceler tatlı uykular çok konuşmayın okumak zor oluyo haaa öptmmmm

sanki bi evladim var uzakta ben ona kavusmayi diliyorum her yola bas koyyorum ama ulasamiyorum bu cok garip bi duygu bilmiyorum yaaa gercekten bi cocuk görsem canlarim kaliyo sonra hayallere daliyom ne yapsamda biraz unutsam biraksam bu düsüncelerimi allahim yardim et ne oluuurrrr mafoldumben

hoşgeldin kardelencim aramızaopuyorumnanaktan
güle güle eltim hadi Allah rahatlık versin

ksrdelen hoşgeldin aramıza canım inş rabbim gönderir sanada meleğini
günüm hoşgeldin datlum ama malum kaçcam ben artık öpüyorum seni kız bide ne bunaması dur hele daha genciz bizz ....

yok anam yok bu kız akıllanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…