günüm senin şansına hep böyle olaylar oluyo canım :)))valla okurken baya güldüm..kizlar geldim yine komik bir doktor gorusmesi yasadim onlarda az ingilizce ben de az fransizca ortaya karman corman bir gorusme cikiyor isin ilginc yani ben fransizca doktor ingilizce konusuyor tersi olmasi gerekirken, neyse gelelim sonuca, amca bana ovulasyon gunlerini bildigini sanarsin ama agri da akinti da seni kandirabilir mutlaka ovulasyon testi kullan dedi, hee heee oldu dedim icimden 21 ay sen git kullan da gorelim:)) sonra hamilelik belirtilerini anlatti, hop amca sen jinekolog bile degilsin biz ise bu konuda doktora yaptik hatta bir adim ileri gidip hamile kalip alan calismasi yapma sansim bile oldu dedim icimden :smiley-cool:
ne ise tansiyonumu olctu 15 11e normal dedi ben ise hayatimda ilk kez oyle yuksek gordum neymis doktorlardaki alet daha yuksek gosterirùis.
idrarda kan sadece enfeksiyon belirtisi olurmus tetslerini verdi ama giderken ben kendisinin kan konusunu yanlis anladigini anladim saniyorki idrarim kanli, artik utanmayi birakip yahu doktor amca isedim tuvalete bakinca bir akinti vardi mukozo ve kanliydi idrar kanli degildi yahu dedim, haaa o zaman ikisi de olabilir dedi hamilelikte enfeksiyon da iki testi de istedi.
sonra ben dedimki sanki ikisi de degilse gb dogdu icime ben gecen ay cok uzuldum uyku duzenim sapitti az yedim ondan mi acaba cok yorgunum, bana dedi psikologa gitmek ister misin? yahu amca git isine ben ne diom sen ne dion demek istedim diyemedim tabii:))
pasifigin doktoru gb hamile kalmak isteyen bayanlar duzenli uyumali yoksa gebelik gerceklesmez vucut bir mukemmelliyet icinde olmali ki gebelik olussun dedi. he dedim heee git haniminla 21 ay bebek denne nasil mukemmeliyet yakaliyonuz goruruz tabii yine icimden.
sonuc 6 tup kan aldilar kolum acidi yaw testler pazartesine hamilelik testi yarina amca hamilelikten suphelenmedi ama ben gecen de buna benzer oldum deyince ve beni depresyonda gordugune inandigi icin gonlum olsun istedi bence :hooray:
kızlar bugün yne çok üzücü bir haber aldım
benim liseden bi arkadaşım vardı.arkadaşımın ablası 2 aylık bebeği ve kayınpederi iftara diye yola çıkmışlar sivasta oturuyorlar o sırada araba trenin altında kalmış((kurtaramamışlar
duyunca içim parçalandı yaa çok üzüldüm.Rabbim sabır versin ailesine mekanları cennet olsun..
bu arada ben de birazdan gebzeye çıkıcam uzun bi aradan sonra arkadaşımla buluşup yemek yicez eve gelincede direk yukarı çıkarız heralde hem maç var hemde babası çağırmıştı dün gidememiştik..
artık eve inince gelirim hepinizi kocman öptüm hayırlı iftarlar diliyorum:gitme: