Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kizlar bizimde papaganimizla basimiz dertte...son 1 aydir garip haller sergilemeye basladi...kuyruk kismini kolumuza falan surtuyordu..ne bileyim resmen ciglik atmaya baslamisti...kafesinde kafasi kesilmis tavuklar gibi ordan oraya atiyordu kendini...uyku ortusu var onun..onu kafesin uzerine orttugumuz vakit kesinlikle sesi cikmazdi..ama orttugumuz halde gecenin bilmem kacinda deli gibi ciglik atiyor..millet farkli bisi var sanacak..her neyse ..bugun esim erken geldi ve veterinerden randevu almistik ve oraya gittik..veteriner,papaganiniz ciflesmek istiyor dedi..neye ugradigimizi sasirdik..kuyrugunuda o sebeple yapiyormus..ve cinsi papagan oldugu icinde diger kuslara benzemezmis cigliklar busbutun artarmis ve saga sola zarar verirmis..ciflestirmeniz sart dedi...ve birkac gelin adayi onerdi..ya bizimkini oraya goturup ciflesene kadar birakacagiz ya da gelin bize gelecek..eyvah ki ne eyvah..yandik gari...goruyomusunuz bizim papagani 'siz yapamiyorsunuz birakinda ben yapayim dedi.. kaydirigubbakcemile3....delikafadulden..
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiligini versin emi..sen papaganı karısız tut sonrada bişeyler oliii desırnaşık şeydemek çıglık atıyo hee ayy hiç gülecegeim yoktu kıss delüüüü:lepi:
hepinize günaydın kızlar yeni bir güne başladık Allah inşallah şu son kalan mübarek günlerde dualarımızı kabul eder bu ayda ümitlerim ertelendi üzülmedim desem yalan olur adetim biteli 2 gün oldu ama ben halen etkisini atamadım bir ay daha umutla beklemek gerek ama insanın umudu yavaş yavaş azalıyor. biliyorum Allaha şükretmek gerek ediyorum ve hep de dua ediyorum ama elimde değil keşke olsaydı diyorum. gerçi dua ederken hep hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı iman dolu bir evlat istiyorum Olmadığı zaman belki de hayırlı zaman değil diyorum ama yine de insanın elinde değil insanız işte üzülüyoruz. keşke evlenir evlenmez bu çocuk meselesini düşünseydim diyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor. kızlar başınızı ağrıttım ne söylesem boş Allahın dediği olur ve inanıyorum ki bizim için de hayırlısı olacak. sizden de bi ricam var biraz bunaldım dua ettiğiniz zaman beni de hatırlarsanız sevinirim opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum
eylülllllll aaa canım ama yapma böyle.umudum azaldı falan nolursun...bak düşüncelerin çok güzel,Allah hayırlı zamanlarda saglıklı mı saglıklı minişler verecek bize inşallah rahat olsen..esmanın dedigi gibi çalışmaları hızlandır...
hee bide kızlarr,biz bu topicte yeni yeni yazışırken bi ara bi muhabbet olmuştu.ceylanım ve makbuşum hatırlar...ilişkiden önce türk kahvesi içilmeliymişkaydirigubbakcemile3ama ne içindi unuttum bebiş için miydi acepkaydirigubbakcemile3 hatta galiba günn söylemişti:)))
kızlar hepinizden allah razı olsun güzel dileklerniz için canolarm benim hepinizi çok öpüyorum fazla oturamıyorum daha sonra gene gelirm öptüm
oyyy canımm burada mıydın sen kaçırdım tüh...iyisin mi az daha canım benim...
makbercim kendini çok yorma hadi öptüm hepinizi herkese şimdiden ii bayramlar

ikramaya nerelerdesin canım sen?nasılsın.

sevalimm sen napıyon canımm ilaçlar sersem etti he..alışır belki bünyen yaa.inşallah hemen iyileşeceksin canım benim.Şeniz

makbuşum canımmm..valla kızlara katılıyorum benden beter uykusuz oldun sen iyi degil böyle..mübaregim bi geçsin de bende erken yatıcam kısmetse..inan sahura kadar zorla oturuyorum kaçırmayım diye.
ahh kızlatt bu yukardekine ne sinir oluyom yaaa...ya böyle bişy yokkkk...kadın gece gece makine açıyor ve aşagıda durulmuyo kızlar yaa..tmm gece açılmaz diye bi kural yok belki ama milleti rahatsız etmeyecek bi konumdasındır makinan çok ses yapmıyodur açılır..bende girişte oldugum için yanımda da kimse oturmadıgı için ki oturdugun da da yeni taşındıgımda sormuştum makina sesi geliyo mu diye gece açıyorum...anamm bunun makina bi sıkma yapıyoo Allahım kafayı yicem...inanın onun sesine uyandım az daha uykumu alacaktım olmadı..ayıp yani yaptıgı.gidip konusacam zaten eşimde rahatsız oluyor.

burdayım derinim ama oturdukça göbeğim ağrıyo fazla durunca arada kalkıyom yada uzanıyom geçiyo zaten ilaç kullanıyorum fazla hissetmiyom haaa bide haberim var size
semoş ii çok şükür sabah konuştuk onla yalnızca baş dönmesi oluyomuş bide hafta bi düşük olmasın die igne yapıyomuş halen açılmamış kk üyeliği giremiyo o yüzden

derinim loçkam hoşgeldin canım sen nasılsın görüşemiyoa z
canım sen nasıl oldun iyisin demi evet seresmde işmi
dükandayım canım bayram havası yok loçkam bu milet nerde
ranam canım hoşgeldin nasıl odlun kuzum
iyisindir inşalah

neyse ben şimdilik kaçıyorum kızlar.yapacagım işleri sayayım:)
camları silecegim o arada tülleri atıcam yıkamaya.
sonra bi güzel dip köşe süpürecem kaç gündür yapamadım bişy.
tozları alacagım heryerin.
koltuklar hiç pis degil ama yinede halı-koltuk şampuanı aldım onunla silecem bi güzel.
arkasından halıları silicem.
banyoyu ovacagım bi güzellllll.
tabii halılardan önce yerleri paspaslıyacam.
of offff.mutfak dolapları temiz şükür içleri çekmeceler falan .arada hep silerim bulaşık yıkarken bile.
dışıda temiz ama elden geçiririm yinede.
anlayacagınız kızlarr ortalarda yokum baya bi...
öpüyorum hepinizi.gelirim artık pestil gibi :))))

derinim aaaaaaaaaa ne ayıp gece gece ne kadar bu insanlarımız anlayışsız olmuşlar
ya tamam çalıştıreılır da gece hiç olurmu ben de en geç 10 çalıştırıuım
benim altaki gıcık karı çarşaf sirkeliyom sirkeleme diyo cama vuruyon terlikle yürüme ses aşağı geliyo
alahtan akşamları tek eve gidiyoz
ranam canım uzan kuzum tadını çıkar canım valahi
ranam inşalah beişide gelecek oh
semacım niye giremiyo iyi ya inşalah oda sapa salim doğurur

burdayım derinim ama oturdukça göbeğim ağrıyo fazla durunca arada kalkıyom yada uzanıyom geçiyo zaten ilaç kullanıyorum fazla hissetmiyom haaa bide haberim var size
semoş ii çok şükür sabah konuştuk onla yalnızca baş dönmesi oluyomuş bide hafta bi düşük olmasın die igne yapıyomuş halen açılmamış kk üyeliği giremiyo o yüzden
oyy göbişi göbişiii...dolacak yakında o agrıyan göbişin kısss inşallahhhhh:Saruboceq:semoşa sevindim.ve çok özledim ben onu yaaa.konuşunca söyler misin.ben niye rastlamıyom ki msn de:KK43:((
derinim loçkam hoşgeldin canım sen nasılsın görüşemiyoa z
canım sen nasıl oldun iyisin demi evet seresmde işmi
dükandayım canım bayram havası yok loçkam bu milet nerde
ranam canım hoşgeldin nasıl odlun kuzum
iyisindir inşalah
iyiyim canım.yani temizlik yapacak kadar olmasada yapıcam mecburum...anca evime geldi sıra.hep işlerimiz oldu annemde falan.ev aradan çıksın da dinlenmeye fırsatım olsun.bayrmda yoruluyoz yeterince zaten.
ayy kızlar ya ben bayram üstleri çalışmaya alışmışım evde oturdugum ilk bayram bu kaç yıldır.benim için hayal gibiydi ama bi yandan da içim buruk nedense...dün alışverişe çıktıgımızda hele satış yapan kardeşlerime dua ettim hep Allah onlara kolaylık versin.çok zor kızlar bin türlü insanla ugraşmak.yıllarca ugraştım işte...hep derdi bende bunlar gibi bayram üstü dolaşacak mıyım yaa derdim...oldu işte ama içim bi tuhaf oldu.bide yıllarca çalıştıgım cadde...:KK43:((

saol sevalim ilaç alıyom yaa fazla ağrım olmuyo ama fazla oturamıyorum şimdi bi kalktım yürüdüm geldim canım seninde ilaçlar ağırm ı geliyo sana hadi inş şifa olur canım bugün sabahta avon dan aradılar iş teklifi aldım:) ama kabul etmedim tabi satış yapcaksın ilk aylar sen vermiyicen para satığın kadar prim ve hediyede alcan felan dedi bende rahatsız oldğumu söledim istersen işi bizi numara verdi ara dediler neyse yeni bi gün yeni umuttttt
derinim kolay gelsin cano kib öptm

neyse ben şimdilik kaçıyorum kızlar.yapacagım işleri sayayım:)
camları silecegim o arada tülleri atıcam yıkamaya.
sonra bi güzel dip köşe süpürecem kaç gündür yapamadım bişy.
tozları alacagım heryerin.
koltuklar hiç pis degil ama yinede halı-koltuk şampuanı aldım onunla silecem bi güzel.
arkasından halıları silicem.
banyoyu ovacagım bi güzellllll.
tabii halılardan önce yerleri paspaslıyacam.
of offff.mutfak dolapları temiz şükür içleri çekmeceler falan .arada hep silerim bulaşık yıkarken bile.
dışıda temiz ama elden geçiririm yinede.
anlayacagınız kızlarr ortalarda yokum baya bi...
öpüyorum hepinizi.gelirim artık pestil gibi :))))
loçkam bacım oh mis gibi olacak vin
allah güç kuvet versin canım sana hemencik bitir gel
kendini fazla yorma canım alllaha emanet ol öpüyom

selam kızlar
derincim temizliğe kalkışmışsın kolay gelsin tatlım bende yapıcam bugün geçen hafta yapmıştım gene kirlendi ilerde çoluk çocuk olnca nasıl yapacaz bakalım:)))
evde oturdukça heryer gözüme kirli geliyo eşime göre ben temizlik hastası olmuşum ama napıyım elimde değil bir sürü çamaşırda var yıkanacak ütü ohooo yandık derinim işler saymakla bitmiyo valla yarında annemlere gidicez bayram için bide dr a uğrucaz sonuçalrım çıkmış bi karışıklık olmuş aslında 3 eylülde çıkmış inşallah bayram zehir olmaz bana güzel sonuçlar alırımda çifte bayram yaparım inşallah hepicinizi öptüm

saolasın sevalim bu ağrılara katlanıyoz napalım bebek için rabbim inşgönderir bebek bizede
derinim o göbiş dolarmı bilmiyom allah gönderir inş ama en azında sorunumu öğrendim bende halloldu çok şükür sen nasılsın nasl gidiyo
kız semoş msn de deildi cepten konuştuk biz onla tekrar konuşursam söylerim canım hadi sanada kolay gelsin ama fazlada yorma kendini canım

bersum hoşgeldin canım inş yarın hayırlı haberler alırsın hemen kötü düşünme allah büyük inşş temizdir sonuçların canım
kızlar bende kaçıyorum yaa artık karnıma baskı fazla oldu galiba sonra gelirim gene öptmm

saol sevalim ilaç alıyom yaa fazla ağrım olmuyo ama fazla oturamıyorum şimdi bi kalktım yürüdüm geldim canım seninde ilaçlar ağırm ı geliyo sana hadi inş şifa olur canım bugün sabahta avon dan aradılar iş teklifi aldım:) ama kabul etmedim tabi satış yapcaksın ilk aylar sen vermiyicen para satığın kadar prim ve hediyede alcan felan dedi bende rahatsız oldğumu söledim istersen işi bizi numara verdi ara dediler neyse yeni bi gün yeni umuttttt

canım benim napıyosun avoncu mu olacaksın yoksa bende satıyorum aslında satıyorum demek yanlış kendime ve görümceme alıyorum daha çok ben severdim avonun ürünlerini başkalarından pahalı alacağıma kendim alırım dedim bazende konu komşu oluyo o zaman kendi aldıklarım bedavaya geliyor aslında satabilirsen baya bi gelir bırakır hemde eğlenmiş olursun eğer cevrende süslü kokoşlar varsa çok satarsın

iyi canım canım uzan sensağlığına bak bacım uzan arad a haber ver iyi olduğunu duyalım yeter bacım
iyleş hemencik gel tamam canom
evet ağır geliyo çok sinirliyim her şeyi yanlış anlıyom
dün hiç yapmadığım bir şeyi yaptım polimiğe girdim müşteriyle çok gerildim elin kahrını çekmek zor
canım iyleş yine satışını yaparsın bak ne güzel seni arıyacalklarmış

sorma seval.benim bununla daha öncede sorunlarım oldu..alıp söyledigim iin inadına yapıyo sanki..bide duyulmuş apartmanda herkese ben ondan rahatsız oluyom diye...konuştular heralde eskisi giib ses olmuyodu.şimdi de makine çıktı başıma..o silkeleme yüzünden zaten çıkıp yolacaktım bigün.camları silmiştim kalktı 1 saat halı silkeledi..hangi çagda yaşıyoruz halı silkelenir mi saatlerce...diyorum ya bahceli evin olur müsait bi ortam olur tmm da.bunlar apartman adabını bilmiyolar..
hee bide yazın noldu..onu biliyosundur belki,bunun ablaları geldi yün yıkadılar bahçede kii bahceye çamaşır asılıyor düşün.ben asmıyom Allahtan ama yandaki ev sahiiibimin kızı asıyodu.
neyse bunlar geldi 1 hafta boyunca yün yıkadılar iplere serdiler sormadan.camı bi açıyodum içerdeler nerdeyse yünler...bende rahatsızlıgımı söyledim ablalarına.bana dediler ki gürültü ediyoz belki ama sizde biraz anlayış gösterin komşusunuz dediler...bende kızdım..ne anlayış mı ?dedim...kusura bkamayın ama ben yeterince alayış gösterdigime inanıyorum dedi...alt katta oturan ve her gürültüyü çeken benim ama çocuktur diyorum dedi.yarın bigün bizimde olacak o yüzdnen çıkıp kardeşinize bişy demiyorum dedim.ayrıca daha ne kadar anlayışlı olayım dedim..hiç sormadan geldiniz yün yıkadınız bide üstüne iplere serdiniz..buraya çamaşır asılıyo dedi..sormadınız hiç bi mahsuru varmı diye...
öyle kala kaldılarr...ondan beridir yüzüme bakmaz yukarki..çok da patlamıştım bende sana:dilcikar:

görüşürüz gökçedoşşşşş bende çıkıyorum kızlar bu işler başka türlü bitmek bilmez valla daha yemekte yapıcam vay benim halime :KK43:((

bersu hoşgeldin inşalah sonuçların temizzzçıkar
ranam canım evet en azından biliyon tedavinida gördüncanımsen uyu yat keyfine bak bende seni çoköpüyom

bersum avonculuk bana gre deil yaa etrafta satan çok kşi var hemde kokoş az yani:) neyse sende inş güzel sonçlar alırsın kib öptüm canım
sevalim beni onlar aradılar şkurdan numaramı bulmuşlar avonculuk yaparmısın dediler ende rahatsızım yapamam dedim eğer ilerde düşünürsen bu numarayı ara dedilr de sanmıyorum yapmam yani para getiriyo ama zor yaa müşteri bulmak neyse hayden ben kaçarrrr hepinizi öpüyommm

loçkam bacım oh mis gibi olacak vin
allah güç kuvet versin canım sana hemencik bitir gel
kendini fazla yorma canım alllaha emanet ol öpüyom
sagol canım benim...gelicem yine öptüm.Şeniz
selam kızlar
derincim temizliğe kalkışmışsın kolay gelsin tatlım bende yapıcam bugün geçen hafta yapmıştım gene kirlendi ilerde çoluk çocuk olnca nasıl yapacaz bakalım:)))
evde oturdukça heryer gözüme kirli geliyo eşime göre ben temizlik hastası olmuşum ama napıyım elimde değil bir sürü çamaşırda var yıkanacak ütü ohooo yandık derinim işler saymakla bitmiyo valla yarında annemlere gidicez bayram için bide dr a uğrucaz sonuçalrım çıkmış bi karışıklık olmuş aslında 3 eylülde çıkmış inşallah bayram zehir olmaz bana güzel sonuçlar alırımda çifte bayram yaparım inşallah hepicinizi öptüm

aah inşallah hayırlı sonuçlar getireceksin sende gökçem gibi canım yaaa.:Saruboceq:valla bende kalkışayım bersum başka türlü olmayacak.halim de yok ama mecburum...
işleri bitirelim de gene konusuruz napalım artık.

gökçedoşum sende dinlen bakalım çok oturma bence pc de...
semama da çok selam canım...
hadi hoşçakalın kızlarr.:eek:

X