Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiligini versin emi..sen papaganı karısız tut sonrada bişeyler oliii desırnaşık şeydemek çıglık atıyo hee ayy hiç gülecegeim yoktu kıss delüüüü:lepi:kizlar bizimde papaganimizla basimiz dertte...son 1 aydir garip haller sergilemeye basladi...kuyruk kismini kolumuza falan surtuyordu..ne bileyim resmen ciglik atmaya baslamisti...kafesinde kafasi kesilmis tavuklar gibi ordan oraya atiyordu kendini...uyku ortusu var onun..onu kafesin uzerine orttugumuz vakit kesinlikle sesi cikmazdi..ama orttugumuz halde gecenin bilmem kacinda deli gibi ciglik atiyor..millet farkli bisi var sanacak..her neyse ..bugun esim erken geldi ve veterinerden randevu almistik ve oraya gittik..veteriner,papaganiniz ciflesmek istiyor dedi..neye ugradigimizi sasirdik..kuyrugunuda o sebeple yapiyormus..ve cinsi papagan oldugu icinde diger kuslara benzemezmis cigliklar busbutun artarmis ve saga sola zarar verirmis..ciflestirmeniz sart dedi...ve birkac gelin adayi onerdi..ya bizimkini oraya goturup ciflesene kadar birakacagiz ya da gelin bize gelecek..eyvah ki ne eyvah..yandik gari...goruyomusunuz bizim papagani 'siz yapamiyorsunuz birakinda ben yapayim dedi.. kaydirigubbakcemile3....delikafadulden..
eylülllllll aaa canım ama yapma böyle.umudum azaldı falan nolursun...bak düşüncelerin çok güzel,Allah hayırlı zamanlarda saglıklı mı saglıklı minişler verecek bize inşallah rahat olsen..esmanın dedigi gibi çalışmaları hızlandır...hepinize günaydın kızlar yeni bir güne başladık Allah inşallah şu son kalan mübarek günlerde dualarımızı kabul eder bu ayda ümitlerim ertelendi üzülmedim desem yalan olur adetim biteli 2 gün oldu ama ben halen etkisini atamadım bir ay daha umutla beklemek gerek ama insanın umudu yavaş yavaş azalıyor. biliyorum Allaha şükretmek gerek ediyorum ve hep de dua ediyorum ama elimde değil keşke olsaydı diyorum. gerçi dua ederken hep hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı iman dolu bir evlat istiyorum Olmadığı zaman belki de hayırlı zaman değil diyorum ama yine de insanın elinde değil insanız işte üzülüyoruz. keşke evlenir evlenmez bu çocuk meselesini düşünseydim diyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor. kızlar başınızı ağrıttım ne söylesem boş Allahın dediği olur ve inanıyorum ki bizim için de hayırlısı olacak. sizden de bi ricam var biraz bunaldım dua ettiğiniz zaman beni de hatırlarsanız sevinirim opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum
oyyy canımm burada mıydın sen kaçırdım tüh...iyisin mi az daha canım benim...kızlar hepinizden allah razı olsun güzel dileklerniz için canolarm benim hepinizi çok öpüyorum fazla oturamıyorum daha sonra gene gelirm öptüm
makbercim kendini çok yorma hadi öptüm hepinizi herkese şimdiden ii bayramlar
oyy göbişi göbişiii...dolacak yakında o agrıyan göbişin kısss inşallahhhhh:Saruboceq:semoşa sevindim.ve çok özledim ben onu yaaa.konuşunca söyler misin.ben niye rastlamıyom ki msn de((burdayım derinim ama oturdukça göbeğim ağrıyo fazla durunca arada kalkıyom yada uzanıyom geçiyo zaten ilaç kullanıyorum fazla hissetmiyom haaa bide haberim var size
semoş ii çok şükür sabah konuştuk onla yalnızca baş dönmesi oluyomuş bide hafta bi düşük olmasın die igne yapıyomuş halen açılmamış kk üyeliği giremiyo o yüzden
iyiyim canım.yani temizlik yapacak kadar olmasada yapıcam mecburum...anca evime geldi sıra.hep işlerimiz oldu annemde falan.ev aradan çıksın da dinlenmeye fırsatım olsun.bayrmda yoruluyoz yeterince zaten.derinim loçkam hoşgeldin canım sen nasılsın görüşemiyoa z
canım sen nasıl oldun iyisin demi evet seresmde işmi
dükandayım canım bayram havası yok loçkam bu milet nerde
ranam canım hoşgeldin nasıl odlun kuzum
iyisindir inşalah
loçkam bacım oh mis gibi olacak vinneyse ben şimdilik kaçıyorum kızlar.yapacagım işleri sayayım:)
camları silecegim o arada tülleri atıcam yıkamaya.
sonra bi güzel dip köşe süpürecem kaç gündür yapamadım bişy.
tozları alacagım heryerin.
koltuklar hiç pis degil ama yinede halı-koltuk şampuanı aldım onunla silecem bi güzel.
arkasından halıları silicem.
banyoyu ovacagım bi güzellllll.
tabii halılardan önce yerleri paspaslıyacam.
of offff.mutfak dolapları temiz şükür içleri çekmeceler falan .arada hep silerim bulaşık yıkarken bile.
dışıda temiz ama elden geçiririm yinede.
anlayacagınız kızlarr ortalarda yokum baya bi...
öpüyorum hepinizi.gelirim artık pestil gibi :))))
saol sevalim ilaç alıyom yaa fazla ağrım olmuyo ama fazla oturamıyorum şimdi bi kalktım yürüdüm geldim canım seninde ilaçlar ağırm ı geliyo sana hadi inş şifa olur canım bugün sabahta avon dan aradılar iş teklifi aldım:) ama kabul etmedim tabi satış yapcaksın ilk aylar sen vermiyicen para satığın kadar prim ve hediyede alcan felan dedi bende rahatsız oldğumu söledim istersen işi bizi numara verdi ara dediler neyse yeni bi gün yeni umuttttt
derinim kolay gelsin cano kib öptm
saol sevalim ilaç alıyom yaa fazla ağrım olmuyo ama fazla oturamıyorum şimdi bi kalktım yürüdüm geldim canım seninde ilaçlar ağırm ı geliyo sana hadi inş şifa olur canım bugün sabahta avon dan aradılar iş teklifi aldım:) ama kabul etmedim tabi satış yapcaksın ilk aylar sen vermiyicen para satığın kadar prim ve hediyede alcan felan dedi bende rahatsız oldğumu söledim istersen işi bizi numara verdi ara dediler neyse yeni bi gün yeni umuttttt
derinim kolay gelsin cano kib öptm
sagol canım benim...gelicem yine öptüm.Şenizloçkam bacım oh mis gibi olacak vin
allah güç kuvet versin canım sana hemencik bitir gel
kendini fazla yorma canım alllaha emanet ol öpüyom
selam kızlar
derincim temizliğe kalkışmışsın kolay gelsin tatlım bende yapıcam bugün geçen hafta yapmıştım gene kirlendi ilerde çoluk çocuk olnca nasıl yapacaz bakalım:)))
evde oturdukça heryer gözüme kirli geliyo eşime göre ben temizlik hastası olmuşum ama napıyım elimde değil bir sürü çamaşırda var yıkanacak ütü ohooo yandık derinim işler saymakla bitmiyo valla yarında annemlere gidicez bayram için bide dr a uğrucaz sonuçalrım çıkmış bi karışıklık olmuş aslında 3 eylülde çıkmış inşallah bayram zehir olmaz bana güzel sonuçlar alırımda çifte bayram yaparım inşallah hepicinizi öptüm