gençmiş tam deli dolu çağı ama dediğin gibi bazı şeyler unutulmuyor evlilikte en önemli konu bu aile konusu allah bu konularda sorunları olanlara yardım etsin:Saruboceq: benim erkek kardeşimin eşiyle annem pek anlaşamıyor. şimdi anneme göstermiyor çocuğunu(annemde acayip üzülüyor ben bile yeğenimin yüzüne zor bakıyorum artık onu her gördüğümde üzüliüyorum annem göremiyor diye.. ne zaman yengemle görüşsek hep annem nasıl büyümüş mü falan diye soruyor ona resimlerini videolarını falan gösteriyorum içim kan ağlıyor ama yapacak bişeyim yok kardeşimde üzülüyor ama o da bişey yapamıyor (
ayy ne kadar kötü yaaa. bu kadar mı kızmış ki yaniii...çok yanlış bence.kendi sorunları yüzünden böyle evladını kullanarak acı çektirmesi.Allah ıslah etsin..hem eşini üzüyor hemde hepinizi.eline ne geçiyor ki yani...ben büyük konuşmak istemem ama böyle yapılması bana çok yanlış geliyor..hadi onları düşünmüyorsun da.eşini düşün bari dimi.
off :çok üzgünüm:sorma esmacım yaa cidden çok yükleniyorum kendime ne yapıyım kii akşamları yatamıyorum gündüzleri temizlik yapıyorum olmuyo işte..ah ah makbuş sen neden uyumuyosun be güzelim vallahi kendine zarar veriyosun vücudun iflas edecek Allah korusun hasta olacan haaaaaa hadi dinlen de gel bakayım senle de çoktandır görüşemedik şöyle adamakıllı hadi öpüyorum canım görüşürüz