Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aa betyy regle mi oldu baya baya yani((
ama olsun betty onundeki iki ay da cok cok onemli. kizlar benim evde isim cok boole kacamak girerim arada, bettycim gorursen bu mesaji sakin bozma morelini cok.

aman yaaa..bırakamadım gene...oku oku bitmiyo
hadiii siz çıkın da aklım burada kalmasııın

günnn evet tatlım ya maalesef 11 gün önceden geldi çok acelesi varmış gibi...........

vaaayyy be 7 kişi okuyo şuan topici favori olduk kızlar galiba:)))

ama kızlar var yaaaaaaaaaaaaa.................şu adet bitsinnn..................30 gün kahve yapçam kocişee.......

kıslar siz ilişkiden sonra uzanıyo musunuz?ne kadar?ben 1 saat kalkmıyorum

doğru ceylanım benim de dikkatimi çekti valla....yap bettycim yaaaaaaaaappp........

senam ben gece bi yatıyorum yatış o yatış......sabaha kadar kalıyo öyle.....

ok.bettycim sağlam o zaman.aslında ben,im daha çok yatmam lazım çünkü tek tüpten hdefe yolluyoz..ama sıkılıyorum..

yap tabi bettim yap gitsin bide öyle dene bakalım noluyo bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende öyle yapacam sanırım

bettym ctesi gidicen dimi doktoraaa

evet ceylanım c.tesi gidiyorum.....klomene başlıcam pazar günü.....bu ay son kez kullanıcam kızlar yaa.....ya yine tutmazsa sonra ne var sırada???

kızlaaarrr ben şimdilik kacıyorumm.eşimin işi var biraz nette.öptüm hepinizii

kızlar ya bende çıkıcam ama 50 sayfa yazarsınız diye korkuyorum.....hep berabermi çıksak.............:))))))))))

betty canım ben bu klomen olayını biraz araştırdım şimdi doktor bana da 3 ay kullanıcaz olazsa rahim filmi çekicez dedi

ama benim anladığım kadarıyla istersen aşılama oluyo sanırım

ama aşılama düşünmezsen birkaç ay vücüdü dinlendirip tekrar klomene başlayabiliyosunn

ben şahsen aşılamadan önce 6 ay klomen kullanmayı düşünüyorum vücüdü dinlenndirip dinlendirip hemen aşılamaya geçmem bi süre beklerim gibi geliyo

zaten klomenin içindede 6 ay kadar kullanılabilir yazıyo

tabi bünyeyide 3 ayda bir kaç ay dinlendirmek gerekiyor sanırım

gerçi bettyim senin yumoşlar büyüyo dimi?o zman aşılama der ceylanın dedği gibi

ya banada doktorum dediki ilk 3 ayda klomenle gebelik sağlanamazsa diğer 3 aydada olması düşük bi ihtimalmiş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…