Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tmm bettcimmm aklıma gelmiyo kii.eski üyelerdenim ama daha resim atmayı imza olayını falan bile hiç bilmiyorum çok komik dimi.anca yazışıyom habire

süpersin deasycim sen yaaaa

kızlar farkındamısınız sena kahve yapmaya gitti:)))))))) çaktırmadan tüydü:))))

gündoğmadaaaaaaaaan hoşgeldin tatlıımmmmm..sensiz olmuyodu zaten...
bu arada kıslar bir bahane bulup teker teker kaçıyo haaaaaaaaa.....
ceylanım zaten kahveyi sen içme sana zararlı datlum.kociş içecek.

canımm ceylanımmm sende süpersinn bebişşşimm.
senaa bu saatte kahve mi yapıyo kısss

hayır cınıııııııııııııımmmm burdayım görümcemle tilifon görüşmesi yaptık da datluummmmmmm..onlar da bi gayret benden bebek haberi bekliyo direk soramıyolarda haaa

senaaaa bana niye zararlı yaaaa kahve geldi önüme şimdi içmiymmiiii???

ne yapıyo banaaaa kahvee nescafe bu amaaa

hayırrrrrrrrrrrr...ceylan sakın içme bak ne yapıyor cadı sen benim beth kiley diye bir yazar var onun kitabından yaptığım çevirileri okumuşmuydun .kesinlikle günde 2 bardak kahve gebelik şansını %50 düşürüyomuş...ben haytta içmiyorum

sakın kıslar vallahi bu bilimsel bir araştırma neskafe mafe geç içmeyin.......

kısslarrr bende şimdilik kaçıyorumm ama bahane degil haa yanlış anlamayınn.kocam geldii ama ekran açık hep buralardayım.bi yemek koyayım kocacıgıma.sonrada belki bi kahve yaparımmmm:roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................bidaha hayatta kahve içmemmmmmmmmmmmmmmm..................yaaaaa zaten hamişşş kalamıyorum......

hadiii yaaaaaaa ben bilmiyodummm bunuuu neyse bende içmiym bari bundan sonraaa

valla ben bilmiyordum hayatım sağol ögrendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…