Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıssslar biraz geciktim annemlerde yemekteydik sonrada uyuyakalmışım eve yeni geldik işte resimler
:lepi:
aynı gün içinde 5 tane test hepsi de farklı ikinci resimde yani net görünen lena diye bi marka beyaz üzerine yeşil yazılı silik hatta çok silik olanda nimo aralarında fiyat farkı çok az benim gibi sabırsız olanlara tavsiye ederim hepinizi ve dünyaya gelmeyi bekleyen meleklerinizi öpüorum kısslar
cnm sagolasın.nasıl yani ben anlamadım.1 gün içinde 5 test yaptın bi tanesi mi gösterdi en iyi?lena dediginden alalım bari aldıgımız zaman.tüm eczanelerde vardır heralde.bu arada kutlamıştım ama tekrar kutlayayım bebişin hayırlı ugurlu olsun canımmmm.
kıssslar inanın çok duygulandım:çok üzgünüm: anneliğimi tebrik eden herkese çok teşşekkür ederim ben bu topicden ayrılmayacağım artık çünkü buradan benimle sevincimi paylaşan ve anne olmayı isteyen herkesin annelik haberini duyacağım ve tebrik edeceğim inşalllahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq: görüceksiniz hepinizin haberini alıcağız sırayla yaklaşık 2 haftadır daha önceden kapanmış olan gebelikle ilgili olan tüm topicleri kocişi uyutur uyutmaz okuyodum 2007 dahil kimilerinin bebekleri dünyaya gelmiş farklı telaşlara düşmüş kimileri haberi yeni almış inanamıo bi türlü ve gördümki herkesin gerçekten sırası var benim içime doğan sevilim bu yakınlarda alıcaz haberini deasy istediğin gibi tatlı kıvırcık küçük bi kızın olucak inşallah ceylan sen de sanki ilkbahar annesi olucaksın :CüvCüv: senanın gelecek ayki aşılaması tutacak sonra onun haberinide de alıcaz:CüvCüv: betty sen sanki yaz annişi olucaksın:CüvCüv:ve tüm diğer adlarını sayamadığım adayların haberlerini alıcaz tek tek işte böle hissettim paylaşmak istedim dualarım sizinle olsun arkadaşlarıma.s.
bugün ayın 8 i elalı ne alemde acaba......
bu arada bugün bisde kayfe varrrrrrrr