kıssslar biraz geciktim annemlerde yemekteydik sonrada uyuyakalmışım eve yeni geldik işte resimler
:lepi:
aynı gün içinde 5 tane test hepsi de farklı ikinci resimde yani net görünen lena diye bi marka beyaz üzerine yeşil yazılı silik hatta çok silik olanda nimo aralarında fiyat farkı çok az benim gibi sabırsız olanlara tavsiye ederim hepinizi ve dünyaya gelmeyi bekleyen meleklerinizi öpüorum kısslar
kızlar bir şey sorayım aranıza da soğan suyu içen oldu mu ben tv de dr den duydum ve içtim bazı değişimler oldu o yüzden sizlere de bi sorayım dedim
adet günüm geldiğinde kahve akıntı oldu sadece bir ped kadar 3 gün sürdü ve bitti aradan 15gün geçti hasta oldum dr gittim anlattım baktı herşeyim normal çıktı acaba içimde ki görünmeyen şeylerimi temizledi diyom bu arada ben çok aşırı sancılı hasta olurdum bu ay inanırmısınız hiç ama hiç hissetmedim bence sende içim elacım faydalı
kızlar neden sesizsiniz benimde aksine bugün çenem düştü konuşmak istiyorum ama kimsecikler yok kendi başıma kaldım vah beniiiiiiiiiiiii
canım tadı ilk iki gün kötü geliyo ama öyle abartılı bir şey değil alışıyon aç karnına içmek daha faydalı şimdilerde canım soğan suyu çekiyo desemdelikafadulden delikafadulden delü dersin bana işin espirisi tabi ama rahat ol içebilirsin
günaydın canikom kimse yok anacım konuşmaya sayfa ilerlesin vah garibim uyumak mi istiyon uykusuzluk zor valla git uyu datlum dermişiamanin hayret ...sayfa ilerlememis halaa....slm kislar, keyifli bi gun olsun hepimize...uykum war yaa benim efe gidip yatmak istiyoruuummm
amanin hayret ...sayfa ilerlememis halaa....slm kislar, keyifli bi gun olsun hepimize...uykum war yaa benim efe gidip yatmak istiyoruuummm
elali ben iki vardiya calisiyorum iki gundur....karnim da acikti bugun yaa erkenden
elali ben iki vardiya calisiyorum iki gundur....karnim da acikti bugun yaa erkenden
1.5 su bardağı suyu kaynatıyon kaynamaya başlaınca içerisine bir orta boy soğanı dört parçaya bölüp atıyon 5dk kaynatıcan daha sonra suyu süzücen soğanları atıcan su ılık olunca içecen soğuk içme faydası pek olmuyo dayanabileciğin sıcaklıkta iç öğlen ve akşam olmak üzere 2 defa yapıcan taze taze olcak bir defa yapıp iki öğün içemezsin tamam mı datlummmin faydalarını görürüz