Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ohhhhhhhh çok güzelmiş bettyim ya bence sen hiç endişelenme maşallahı var yumoşların

off kızlar yaaa ...aşılamaya falan kalmam inşallah çok yıpratıcı bi dönem .....

kızlar benim çıkmam lazım..............kaynadı mesajım arada.................50 sayfa yazmazsınız demi...........bakın söz verin ya..............hep beraber çıkalım gevezelik etçekseniz..............

ya kızlar yaaa bi topic okudum şimdş çok üzüldüm yaaaaa
hayırlısını isteyelim kızlar ya acele etmeyelim kızın biri topic açmış 4. bebeğimide kaybediyorum diye içim kötü oldu valla yaaa
hamile kalmak da önemli hamileliği sürdürmekte allahım yardımcımız olsun

tamam bettycim iyi geceler tatlım sana kendine iyi bak umarım yazmayız elli sayfa bugün kaç sayfa yazdık cidden biz kızlar yaaa çok oldu demi

tamam valla gidiyorum o zaman............kafanızı kırarım yazmayınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................yazık bana..............zaten adet oldum....(((((((((

öptüm hepinizi.............yarın görüşürüz............

iyi hadi ben de çıkıyom o zaman ceylanım hadi sen de çık........çabuuuuuuuuuk.........sen de yazmaaaaaaaaa

tamam senacım bende çıkıyorum o zaman ama eğer ben çıktıktan sonra yazarsanız varyaaaa

yarın çekeceğiniz var dilimden ona göreeee

hepinize tatlı rüyalar datlularıııııımmmm

kıssslar biraz geciktim annemlerde yemekteydik sonrada uyuyakalmışım eve yeni geldik işte resimler
:lepi:

aynı gün içinde 5 tane test hepsi de farklı ikinci resimde yani net görünen lena diye bi marka beyaz üzerine yeşil yazılı silik hatta çok silik olanda nimo aralarında fiyat farkı çok az benim gibi sabırsız olanlara tavsiye ederim hepinizi ve dünyaya gelmeyi bekleyen meleklerinizi öpüorum kısslar

Eklentiler

• $Görüntü236.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Görüntü234.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

cnm sagolasın.nasıl yani ben anlamadım.1 gün içinde 5 test yaptın bi tanesi mi gösterdi en iyi?lena dediginden alalım bari aldıgımız zaman.tüm eczanelerde vardır heralde.bu arada kutlamıştım ama tekrar kutlayayım bebişin hayırlı ugurlu olsun canımmmm.

çok teşşekkürler deasyciğim:1hug: evet sabah kalkar kalkmaz lenadan 3 tane yaptım 3 ü de net ama biraz silik ilk 7-9 dakikada oluştu görünce çok heyacanlandım akşam eşime test al dedim iki tanede o almış akşam onun aldığı testleri yaptım moralim bozuldu ışığa tuttuk çok zorladık belli belirsiz sinirlerim bozuldu zaten o gün öğlen de yazmıştım silik ama anlaşılıo die akşamki testlerden bişiii anlamyınca dedimki yarın ki kan sonucu pozitif çıksın sölicem kısslara boşu boşuna üzülmesinler benim gibi die ,eşimede kızdım niye bunları aldın klava:bak pozitifdi şimdi anlaşılmıo die sanki bi suçu var garibimin:asigim:

Son düzenleme:
kıssslar inanın çok duygulandım:çok üzgünüm: anneliğimi tebrik eden herkese çok teşşekkür ederim ben bu topicden ayrılmayacağım artık çünkü buradan benimle sevincimi paylaşan ve anne olmayı isteyen herkesin annelik haberini duyacağım ve tebrik edeceğim inşalllahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq: görüceksiniz hepinizin haberini alıcağız sırayla yaklaşık 2 haftadır daha önceden kapanmış olan gebelikle ilgili olan tüm topicleri kocişi uyutur uyutmaz okuyodum 2007 dahil kimilerinin bebekleri dünyaya gelmiş farklı telaşlara düşmüş kimileri haberi yeni almış inanamıo bi türlü ve gördümki herkesin gerçekten sırası var benim içime doğan sevilim bu yakınlarda alıcaz haberini deasy istediğin gibi tatlı kıvırcık küçük bi kızın olucak inşallah ceylan sen de sanki ilkbahar annesi olucaksın :CüvCüv: senanın gelecek ayki aşılaması tutacak sonra onun haberinide de alıcaz:CüvCüv: betty sen sanki yaz annişi olucaksın:CüvCüv:ve tüm diğer adlarını sayamadığım adayların haberlerini alıcaz tek tek işte böle hissettim paylaşmak istedim dualarım sizinle olsun arkadaşlarıma.s.

Son düzenleme:

oyyy oyyyyy.ayy sen ne tatlı şeysin öyle yaaa
bakk ben böyle çok güzel dileklerde bulunanların agzını öpüyom heee öptüm seninkini de ohhhhhhhŞeniz
gerçekten kk çok dogru dürüst insanlarla dolu.birbirimize kenetlendik ve her derdimizi paylaşıyoruz bu topikde de...
umarım sorunsuz ve hiç unutamayacagın güzelliklerle dolu bir hamilelik dönemi geçirirsin.
şimdi okudum yazdıklarını.kk açık kalmış eşim oturuyordu.görendde hiç başından kalkmıyom sancek ayolkaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim canım benim.inş dedigin gibi olur.rabbim herkesin sırasını belirlemiştir bizde o sıranın bize gelmesini bekliyoruz cinsiyeti,boyu posu,saçı farketmez yeter ki annecimmmmm desinnn...
ama biryandan da rabbim biliyor yaa,oglan çocuklarını daha çok sevmeme ragmen bir kız çocugu düşkünlügü başladı bende.kıvırcık saclı ve renkli gözlü bir kızım olmasını o kadar çokk istiyorum kii anlatamam.heee birde esmer olcek ben sarı eşim sarı nasıl olcekse esmerkaydirigubbakcemile3

Günaydın kuzucuklarrrkaydirigubbakcemile5
Akşamm çeneniz çok düşmüş walla brawo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
230dan 255'e kadar okumak zorunda bıraktınız beni, iyi bi ceza aldım sabah sabahkaydirigubbakcemile3

bugün ayın 8 i elalı ne alemde acaba......
bu arada bugün bisde kayfe varrrrrrrr

senacım bende hala bişey yok, 15ine kadar yolu var sırnaşık şey
karşı komşum beni rüyasında görmüş çok tatlı bi oğlum olmuş biz kocişle gezmeye gitmişiz meleğimi ona bırakmışım

her ay her ay acaba oldumu demekten kafayı sıyırttım iyice-tatlicadiarzu-
olsaydı 2 senede olurdu heralde, bekliyom ümitsizce kırmızıları:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…