Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar giden herkesin cezası büyük olacak yazdıkça yazacam....yanlız yarım saat sonra bir ar veririm ben işimiz var heralde aaaaaaaaaaaaa

kahve spermlerin hareketi icin iyi yani kahve icildimi birkac saat daha hareketliymis spermler tabii adam icince:))
ben de kahve cok severim icmeden duramam nasil olsa olmuyor bir de kahve zevkimin icine etmeyeyim:))

kizlar burdayim ama baglantim cok kotu gidiyor arada zaten evde isim cok aslinda esimle de isim cok, gidgidgidak hali:)) gerci yarin tam gidiklayacagim:))

senacım ben o topicin ilk sayfasını okumuşum hatta tişekkür bile etmişim sana ama devamına bakıcamm

kahve spermlerin hareketi icin iyi yani kahve icildimi birkac saat daha hareketliymis spermler tabii adam icince:))
ben de kahve cok severim icmeden duramam nasil olsa olmuyor bir de kahve zevkimin icine etmeyeyim:))

günnnnnnnnnn hoşgeldin hayatımmmmmmm

burdayim yaw yaziom ya:)))
ya kizlar biliyor musunuz keske gunleriùi bilmeseydim yani bu bebek meselesi nedeniyle ogunler bana ters etki ediyor zaten bay geldi artik yok yumurtladim yumurtlayacagim vs.

hosbuldum datlularim, nasilsiniz bettyden haberler neler? sevilim senden de bekliyorum bir seyler sende durumlar nedir? geriye gidip okuyamiyorum kusura bakmayin cunku baglantim tekrar her an gidebilir(

güncüm seni bekliyordum ama kociş geldi benimki pek naslıdır yanında duracan başka bişey yapmıyacaksın

o yüzden kaçıyorum kıslar sizlere iyi kahveler hadi bakalım kolay gelsin

hosbuldum datlularim, nasilsiniz bettyden haberler neler? sevilim senden de bekliyorum bir seyler sende durumlar nedir? geriye gidip okuyamiyorum kusura bakmayin cunku baglantim tekrar her an gidebilir(

hayatım ben aynıyım bişey yok betty adet oldu 11 gün önceden bende bekliyorum işte adetimi

he yaw gündoğmadancım.........çok naslılar..

yaw sevilim by by diyon diyon gidemiyon işte vazgeç gitmeketen otur şurda....

deasymmmmmmmm yumoşlar nasıl teyzesinin gülleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…