Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Öyle bir zamandayız ki dünya öyle bir hale büründü ki, artık insanlık evlilik saygı sevgi yalan oldu. BOŞAN! evinin rızkını bir değil iki değil sürekli yalanla dolanla evden sızdıran erkekden adam O L M A Z!!!

Ay sinir oldum tamamını okuyamadım çünkü sizin ki kadar olmasa da benzer şeyler benimde başıma geldi bizden hep kısıldı hiç bişi yapılmadı ailem evin %70ini yaptı zaten şimdi diğer oğluna ablasının kızını alacak bu yaza nişan olma ihtimali var şimdiden düğünü düşünüyorlar bize yapmadılar mesela paramız yok diye ağladılar hep nişanda bilezik takılacak nasıl yapıcaz diyorlar bana takmadılar mesela söylene söylene 66 gr koparabildim daha Bi sürü şey var bizi kandırdıkları bilmiyoruz diyip her adeti düzeni bildiklerini evlendikten sonra öğrendim. Ama burda en büyük sorun eşinizde bir arkadaşımın kocasının ailesi de sizin koca tarafı gibiydi ama o kendini savunuyordu

Kiraya çıkın sonra sen de maddi desteği kes.Eve destek olma kısaca kendine çalış zaten adam senden boşanır.

Siz resmen aç almıssınız. Babanızın evinde bedava oturmayı kabul eden bir adam, benim nazarımda adamcıktır . Ben yanlıs anlamayın para pul konusunda katı insanım. Erkeğin her zaman daha cok kazanması ve basının dik olması gerektiğine inanan 30 yasında eski kafa bi kadınım. Aç köpek bi sülaleye düsmüssünüz, sizden mal kacırılmıs. Bu adamı sallayın yada babanızın evinden cıkın kira ödesin aklı basına gelsin. Erkek kadına biseyler yapması gerekirken su hale bak sizin aileniz minnet gibi insanlar birde bos beles bh adamı evlerinde oturtmuslar. O da kalan parayı rahat rahat ailesine vermis ne ala… benim evim var ama benim kocan olacak adam iyi yaa denizin evinde oturayım gibi bi düşünce ile yaklasırsa ben kovalarım. Hayırdır.. lütfen sallayın bu adamı kapıya koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…