Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Yok bundan önce kocasının aşırı pis ailesini anlattığı bir konu vardı o da çok fenaydı. Ah Nevriye üzümlü kekim
Toplamda 18 gün bulunmuş forumda ama konu açmaydı, profil resmi koymaydı hepsini yapmış… demek ki yabancısı değil buraların. Muhtemelen başka üyelikle geziniyor hala

Of cok kötü oldum okurken

Hala bbaanin evini isgal edip aileni kendi evlerinin kirasından mahrum birakip kocanin ailesine para yetistirmek ixin terpiste gidiyorsna sanada bravo.
Once babanin evinden kiraya cik o kocaya bir kira odet.ne bu miy miy miy .babanin evinde oturup babanin kirasini yeseydin daha mutlu olurdun

Olabilir. Böyle çok kişi var
Vallaha ben Nevriye bacımızın buralarda takılıp başkalarının konularına " ben öyle kocanın bacağını koparıp ağzına tıkarım" mealinde yorumlar yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam

Evlendiğiniz adımın aile kültürünü, gelenekleri araştırmadan evlenmişsiniz
Ne bekliyordunuz evlendi diye oğullarını size peşini bırakacaklarını sanıyordunuz !

Senaryo o kadar tanıdık ki asla anlamaz eşin babası Bi kere ona belli sorumluluklar yüklemiş bsir de onların kafada erkek çocukları etinden sütünden faydalanacak bir durumda gelin gelin de kim oluyor oğlan onların.... Ellirini hiç taşın altına koymazlar ama on parmakları ile senin evini karıştırırlar

Siz hala farkında değilsiniz.
Ben anlatayım.
Kuzum bacım senin kocan dolandırıcı. Kocanın ailesi ondan bağımsız plan yapmıyor. Adam arada kalmıyor zaten.
Seni ve aileni sülük gibi sömürüyor.

En baştan da planları buymuş. Senin aileni evlerini maaşını hesap edip ondan sana kancayı takmış.

Senin düşündüğün gibi eşin başkaları yüzünden ailesini geri plana atmıyor. O dılandırıcı ailenin dolandırıcı oğlu. Baştan seninle evlenirken nişanlıyorum ailem böyle derken de planladığı şeyler yüzünden diyordu.

Tüm maaşını kendine ayıracaksın. Babanıza onun maaşından kira ödeneceksiniz. Diğer altınları bankaya koyacaksın. Ailesini arayıp ortalığı velveleye sokacaksın ve o evi kendi üstünüze alacaksınız . Düşün adam senden boşanmayı bile planlamış ki evi kardeşinin üzerine yaptırmış. Uyan artık

Tek boşan derim kuzum ALLAH yardımcın olsun

En son 24 haziranda girmiş, niye tekrar konuyu ortaya çıkarıyorsunuz ki sonra devamini görmeyince insan meraktan çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…