Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Birazdan şikayet edip engel koyar. Dediğim gibi alan memnun satan memnun bundan sonra diyeceğim tek şey kendi düşen ağlamaz.

Surada cikardiklari sesin 10/1 ini eslerine cikarabilseler hicbiri bu durumlara dusmez zaten. Dun temizlik konusu vardi mesela orda dikkatimi ceken bir cevabi vardi bizim ev biraz kirlense esim laf eder gibi bir sey soylemisti. Bu adamin eli ayagi tutmuyor mu ben onu da anlamadim. Aman pasam sen elini surme, sana meyve tabagi getireyim diye adamlari sisirip kendilerini paspas ediyorlar sonra agliyorlar. Herkes sectigi hayati yasiyor.

Benim kayınaileden daha beterleri de varmış dedim .Bir kere çocuğunuz yok .Bu süper bir haber .Arkanızı dönüp gidemeyecek bir durumda değilsiniz .O krediyi nasıl cektirdiniz .Ben bir kere babası ev alacağız diye bir şey attı ortaya eşim biz yardim edeceğiz bile demeden ortalığı birbirine kattım.5 kuruş vermem .Kendin ödersin dedim ki ben yardımım olmadan ödeyemez .Hemen borca soktum .Bir arsa aldırdım .Çocuğu kreşe yazdırdım .Kendim finansman şirketlerinden birine girdim .Adamın tüm maaşı borçlara gidiyor .Biraz akıllı olsaniza .Eşim de hiç kredi çeker miyim çekersem bu boşanma sebebi olur dediki .Evet çekse iki bebekle Bosanacaktim .Bunu kendisi de biliyor .Aslında ben bu konuda biraz esnek olsam bunu boşanma sebebi olarak görmez ama zaten bir evleri var ve keyiflerine bir yazlık yaptırdık onlara kaç ay borcunu ödedik .Sesimi çıkarmadım ama fazlası olmaz .Evin kardeşin
üzerine yapılması da basitlik ötesi basitlik ,hinlik ,isguzarlik .Eşinizi kendi tarafiniza çekeceksiniz başka şansınız yok.Sizi gerçekten kaybedeceğini anlayacak .Kararlı olacaksınız .Siz de onu kaybetmekten korkmayacaksiniz ki kaybedecek bir seyiniz de yok .Kaybettiğimiz sadece psikolijiniz olur ki zaten ilaç kullanmaya baslamissiniz .Benim de evliliğim sallantıda .Kayınaile köye yazlığa gittiler de ortalık biraz durgun.Mutsuz evlilik ,huzursuz ev hayattaki en büyük imtihan .Yerinizde olsam kendime yeni bir sayfa açardım .Beni tutan cocuklarim .

Neden kendinizi anlatasiniz ki.Afedersiniz ama dizilerde böyle sinir bozucu derecede iyi niyetli insanlar olur ya .İzlerken tırnaklarınızı kemirirsiniz .Sizi ona benzettim .Karşınızdaki insanlar o medeniyette değiller .Yok psikoloji ,empati,aile terapisti falan .Boşa kürek .

hala kendinizi sucluyorsunuz, siz takintili falan degilsiniz ki.. verdiginiz tepkiler cok normal.. dedigim gibi mutlaka kisisel terapiye baslayin.. cok agir manipulasyon altindasiniz

Senin için hiç bir şey yapmayan adama her şeyi sunmuşsun. Hemde başindan sonuna dek. Eşinin bakmakla yukumlu oldugu kisiler ergen falan olsa yine anlarim bir tik ama eşin seni kaz görmüş yoluyor kaba tabirle. Ay adamin yuzsuzlugune sinir oldum senin olay cikarsanda bir sonuca varamamanada, senden mal kacirmak için kardesinin ustune ev yapilmasii benim katliam yapma sebebim olurdu resmen snjsshsh bu arada bosanmaktan korkan biri degilim laflariniz kuyrugu dik tutmaniz. Yoksa mantikli olan bir kisi bu adami 10 defa bosar hakkini alir, rezilligiyle birakirdi ortada.

Benzer bir durum yaşıyorum o nedenle ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Evi erkek kardeşin üzerine yapmaları çok çirkin. Eşinizle bunu konuştunuz mu neden diye sordunuz mu?

Sen hangi fanusta büyüdün? Nasıl bu kadar saf kaldın kuzum? Kocan ailesi tarafından sömürülen zavallı bir hayırlı evlat filan değil tam bir ekşi boy! Daha evlenmeden babama azıcık ucundan destek olacağım çünkü çok vicdanliyim diyerek yıllarca senin paranla gecinmenin yolunu yapmış , Allah bilir sana evlenme teklifi etmesinin en büyük nedeni de kayınpederinin evinde bedava oturma fikridir ya neyse.... babasına vicdan borcu olan adam ev alıp kardeşinin üstüne yapmaz, babasının üstüne yapar en azından... kocanın tek amacı senden geçinip, mal kaçırmak anlamıyor musun?
Senin kocana bişey anlatmana gerek yok, asıl birileri oturup sana gerçekleri anlatmalı.

aman babanın evinde oturuyorsun koy kapının önüne gitsin yaa seni resmen sömürmüss

Bu evliliğe neden başlandığı ve neden ilk ayrılmanızda sözler verilerek devam edidiği çok belli (eşiniz tarfından); tamamen maddiyat.. Çünkü siz onu geçindiriyorsunuz, kira vermiyor, bir nevi bekar hayatı yaşıyor, siz onun ebeveyni gibisiniz; üstelik yeni evi başkasının üstüne yapıyor (bu çok ama çok tehliklei; aslında herşey sadece burada belli, bitmiştir, yoruma bile gerek yok). Elbetteki sizden ayrılmamak için herşeyi yapacak; sakın sizi çok sevdiğinden diye düşünmeyin; üzülerek söylüyorum ki sizin paranızı, ailenizin evinde kirasız kalmayı seviyor; sadece ve sadece.. Sevgi sözleri varsa tamamen paravana..

Bence sizin düşünmenizi gerektirecek hiç ama hiçbir şey yok. Ancak olay şu; eşiniz sizin onu bırakmayacağınızdan çok emin; ne derse ne yapsa kabul etmişsiniz. Tepkilerinizde bile sonunu getirmeyeceğinizden çok emin (boşanmayı kastediyorum). Umarım objektif bakmanın dışında (çünkü bakabiliyorsunuz); objektif olarak sözlerinizi de eyleme dönüştürebilirsiniz. Yaşayan sizsiniz ama anlattıklarınızdan bu evlilikten size hayır gelmeyeceği çok açık.

Krediyle filan kendi üzerlerine ev araba alsalar ayrılık durumunda adam çirkef vermez ikiye bölerler ama diğer evi kardeşinin üzerine yaptığı evin lafını geçirmez.

Bence babanızın evinden çıkın kiraya veya babanıza kira verin. Kenara para atın gizlice anneniz filan saklasın evde de tutmayın. Ayrılırken yeni bir hayat kurmak için lazım olur.

İnşallah adam düzelir ayrılık olmaz ama pek sanmıyorum

Asıl amaç kız evladın mirasa ortak olmasını engellemek. Kendi üzerinde bir şey olmazsa kız çocuk da hak iddia edemez. Oğulları çatır çatır yer

Eşiniz olacak şahıs size sözünüzü hatırlattırıyor ama yalanlar üzerine verdiğiniz sözün bir hükmü yok.

Kimse değindi mi bilmiyorum ama kitap bölümü gibi cümle şeklinde başlıklar atmanız hoşuma gitti

Ilk yapacağınız kendi maaşınızı hesap açıp oraya yatirmak olsun ama annenizin yada babanızın hesabına yatırın eşiniz hiç güvenilir birisi değil.

Adam gibi tek başına gecindirsin bakalım evini o zaman anasına danasina para yetişiyor mu görsün.

Babaniz da kira parası istesin cüzi miktarda olsa öyle yayılmak yok haketmeyene.

Tum yanıtları okumadım ama uzuldum sana
Yani bi insan bunların kendisine yapılmasına niye izin verir
Babanın evinde bedavaya koca adı altında adamı besliyosun
Adamın kendine ait bi evi yokken gidip babasına krediyle ev alıyo sana dayanarak
Her ay asgari ucret kadar yani bir kira bedeli kadar para cıkıyo sizden ailesine
Oh ne ala memleket
Bunlar yolu iyi bulmus
Bir enayi gelin bul evi olsun babadan yetmedi ustune kendimize de ev aldıralım bide para koparalım her ay
AC GOZUNU O DA AILESI DE SENİ SADECE KULLANIYO KAC YIL KULLANSALAR KAR
Kalıbımı basarım bu adam seni sevmiyodur bile
Amaç para

Hicbir adam icin ozguveninin kendine olan saygının çiğnenmesine izin verme
Milyonlarca erkek var ulkede at buna bi tepik geldiği yere gitsin
Elbet daha duzgun biri cıkar karsına birgun

Size işin özünü söyleyeyim mi eşinizin sizi sevdiği falan yok. İnsan sevdiği kadına böyle muamele etmez. Adam ailesinin isteklerine tek başına yetemeyeceğini bildiği için anladığım kadarı ile ailenizin durumuda size oturmak için ev verdiğine göre fena değil, adam sizi saf görüp gözüne kestirmiş yıllardır sizin ve ailenizin iliğini kemiğini sıyırıyor. Azıcık gurur sahibi adam her ay en az bir asgari ücreti ailesine gönderirken , kayınpederine karşı yüzü kızarır bir kira öderdi. Adam zaten sizi yemek için evlenmiş hala daha yemeye devam ediyor, zira o yamyam aile ve bu parasızlıkla kendine sponsor olacak sizin ve aileniz kadar saf başkasını bulamazdı.

Zaten bu para yeme işinde olan erkek tarafının yaptığı ilk tipik davranış,düğün öncesi arayıp sormamak hic bulasmamaktir. Para harcamamak için ya fakiriz dedirtirler oğullarına ya da adetleri yoktur!
Bazen gitmek zordur ama bu durumda ardıma bile bakmam . Bak sen o paraları gönül rızasıyla bile versen ,yarın bir gün herkesin ana babası olur. Ne aile terapistinden bahsediyorsun .böyle aile mj olur ?

Gece gece konunuzu okuyup dert sahibi oldum. Bende yaşınız gençken boşanmanız gerektiğini düşünüyorum. Kendimi anlatmadan boşanmak istemiyorum diyorsunuz ama, eşiniz nede olsa o tilki kurnazının oğlu, gayett iyi anlıyor durumu. Size normal olduğunu empoze edip saman altından su yürütüyor. Ki para konusunda gizli saklı işler karıştırmış. Normal olduğu düşünse bunu yapmazdı.

Boşanma artı tazminat davası. Oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…