Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

artırıyorum daha yeğenlere odadır bebek arabasıdır ne gerekiyorsa alınacak, konu sahibinin kocası diyecek ki onlar benim çocuklarım gibi
Aynen öyle, zaten bizim çocuğumuz yok, onlar benim çocuğum gibi. Konu sahibinin anne olma hakkını elinden almamış gibi diyecek bunu.
Esasında bizlere ne? Alan memnun satan memnun.

Evi diger oglunun uzerine yaptigini okuyunca cok afedersiniz baya bi ohaa dedimsiz en iyisi hesaplari ayirin hemen esinizle.beynim yandi siz neler yasamissiniz.ailenizin bunlardan haberi var mi.

Evlenmeden önce ailen sıkıştığında para göndeririz diye düşünmüştüm beni her ay haraca bağlayacaklarını düşünmemiştim deyin.
Aslında yanlışı babanız kiradaki evi size vererek yapmış.
Ödeyecekti her ay kirayı sıkışıcaktı böyle bol bol yardım göndermeye alışmayacaktı.
Babanız çıkarsın sizi evden yada bizimkiler sıkışmış babam her ay 2500 lira kira istiyor yoksa bu eve başka kiracı alacakmış derim ben olsam

İlk olarak bu ev olayında ayrılmadığım için pişmanım demişsiniz ya, ayrilmazsaniz yıllar geçecek, ve siz çok daha pişman olacaksınız Ayrica burda sorun eşinizin ailesi değil, direk eşinizin kendisi.
Olaylar karşısında duruşu, babanızın evinde rahatça oturup da paşa babasına paralar göndermesi...

Bu neyin hirsi, sadece kendine zarar verirsin. seni anlayacakmis.. anlamak istemeyen dunya yansa anlamaz, isine gelmiyor, anliyor ama anlamamazliktan geliyor bunun farkinda degil misin gercekten? Ailece seni kullaniyorlar. Tek basina baksin ailesine, senin paranla degil. Yazik, gunah kendine yapiyorsun ne yaparsan.
Ne yani sen kendini anlatacaksin, o sana hak verecek, boyle mi saniyorsun cidden? Sen buna kalben samimi sekilde inaniyor musun, yoksa kendini mi kandiriyorsun, oyaliyorsun? Lutfen kendini sorgula ve beynini dinle.

Sizin maasinizla da ortak mal mı ediniyorsunuz?

Yine aynı noktaya geliyoruz. Siz en baştan yaptığınızın karşılığını bekliyorsunuz. Adam da dediğim sebeplerden dolayı bunu yaptığını düşünüyor. En baştan araba için katkı sağlamayacaktınız. Çocuk konusunda haklısınız lakin eşiniz ikna olacak gibi durmuyor. Dediğim gibi haklısınız ve bir an önce karar vermeniz gerekiyor.

kendisinin de bir kuruş hak alamayacağı bir sistemde kardeşinin üstüne ev falan yapmaz.

Şu kısım aşırı mide bulandırıcı değil mi ya?
Adam beni o kadar benimsememiş ki benden mal kaçırmak için kardeşinden tek kuruş alamama ihtimalini bile göze almış.
Şu hareketi tanımlayacak bir sürü kelime var da forumda yazamayacağım şimdi. Bunun en masum tanımı hainlik.

Bir silkelenin kendinize gelin onca kişi yazdı hala kendinizi ifade edemediğinizi söylüyorsunuz.Gayet ifade ediyorsunuz sizi sömürmek istedikleri için sağır kulakları işitmiyor sizin dediklerinizi. Bazı hususta benzer şeyler yaşamışız verdikçe daha fazlasını istiyor insanlar ve bu sizin vazifeniz olarak görüyorlar. Bende yakın zamanda bir girdabın içine girdim ve kendim ettim kendime bu değersizliğe kendimi ben layık gördüm.En sonunda kırdım attım yıktım geçtim herşeyi gözüm artık kimseyi görmez oldu.Taviz verdikçe vermiştim ve eşim dur dedi frenledi kendini. Ailesine söz ettirmedi susturdu herkesi bana sahip çıktı ve kapıyı kapattı.

Duymuyorum görmüyorum çıtır yumağına dönmüştü artık olaylar çözülmüyordu. Önce kendinizde bitiyor.Kendi kendinize yapmışsınız şimdide herkesi durdurup yolunuza bakacaksınız. Değersizliğe siz kendinizi layık görmüşsünüz.Herkesin bir patlama noktası bir sınırı olur o sınıra geldiğinizde akıl sağlığınızdan olursunuz kimse sizden değerli değil helede sizin hakkınızı savunamayan şark kurnazı koca için hiçbirşey değmez. Aynaya bakın yüzleşin siz bu kadar kıymetsizliği hakedecek bu denli saflık derecesinde kullanılacak ne yaptınız sonra sorunuza yanıt bulup adım attın. Attığınız adımların arkasında durun bu hayat kimseye paspas olarak yaşanarak geçmez. Yazık değilmi hala aklınızca terapist bulmaya çözümün parçası olmaya çalışıyorsunuz.Bu saatten sonra siz değil eşiniz çözüm üretecek kendini ailesini durduracak bu benim eşim diyecek.Öncelik eşim ve ben diyecek bunu demiyen kocayla elli terapiste gidin çözüme kavuşmaz sorunlarınız.Duygu sömürüsüne kanmayın sizin sağlığınız gün ve gün gidecek ataklar sinirsel davranış vuku bulcak yapmayın kendinize azıcık kendinize acıyın ya hu bu nedir böyle.

Boşanın , düzelmez. Sizi sağılır inek olarak görüyorlar bunlardan herşey beklenir. Sakın cocuk yapmayın şahsen bir çocuğun böyle babası dedesi olacağına hiç olmasın daha iyi. Yazık değil mi o çocuğa da. Böyle insanların cezasını Allah verir. Sadece Allah’ın şiddetiyle akıllanırlar . Derdinizi anlatamazsınız

Bacım biz değil kocana çemkir, sen de işine gelmeyenleri iplemiyorsun. Emin ol yazanlar senden daha dikkatli okuyor yazdıklarını ve yorumları.
30 sayfa yazıldı, okumaktan gözüm öldü. Neyin peşindesiniz anlamadım, kimseye çemkirmedim ama siz ve birkaç kişi sabrımı zorluyorsunuz. Konuma yazmayın lütfen daha fazla.

Bir silkelenin kendinize gelin onca kişi yazdı hala kendinizi ifade edemediğinizi söylüyorsunuz.Gayet ifade ediyorsunuz sizi sömürmek istedikleri için sağır kulakları işitmiyor sizin dediklerinizi. Bazı hususta benzer şeyler yaşamışız verdikçe daha fazlasını istiyor insanlar ve bu sizin vazifeniz olarak görüyorlar. Bende yakın zamanda bir girdabın içine girdim ve kendim ettim kendime bu değersizliğe kendimi ben layık gördüm.En sonunda kırdım attım yıktım geçtim herşeyi gözüm artık kimseyi görmez oldu.Taviz verdikçe vermiştim ve eşim dur dedi frenledi kendini. Ailesine söz ettirmedi susturdu herkesi bana sahip çıktı ve kapıyı kapattı.

Duymuyorum görmüyorum çıtır yumağına dönmüştü artık olaylar çözülmüyordu. Önce kendinizde bitiyor.Kendi kendinize yapmışsınız şimdide herkesi durdurup yolunuza bakacaksınız. Değersizliğe siz kendinizi layık görmüşsünüz.Herkesin bir patlama noktası bir sınırı olur o sınıra geldiğinizde akıl sağlığınızdan olursunuz kimse sizden değerli değil helede sizin hakkınızı savunamayan şark kurnazı koca için hiçbirşey değmez. Aynaya bakın yüzleşin siz bu kadar kıymetsizliği hakedecek bu denli saflık derecesinde kullanılacak ne yaptınız sonra sorunuza yanıt bulup adım attın. Attığınız adımların arkasında durun bu hayat kimseye paspas olarak yaşanarak geçmez. Yazık değilmi hala aklınızca terapist bulmaya çözümün parçası olmaya çalışıyorsunuz.Bu saatten sonra siz değil eşiniz çözüm üretecek kendini ailesini durduracak bu benim eşim diyecek.Öncelik eşim ve ben diyecek bunu demiyen kocayla elli terapiste gidin çözüme kavuşmaz sorunlarınız.Duygu sömürüsüne kanmayın sizin sağlığınız gün ve gün gidecek ataklar sinirsel davranış vuku bulcak yapmayın kendinize azıcık kendinize acıyın ya hu bu nedir böyle.

Yav bacim tamamen babasinin fikri mi, emin ol ortam konusup para islerini ayarlamiyorlarsa Ben ne oliyim

Tıpkı benim babam
Şuraya küçük bir hikaye yazarım annem babam ve yaşadıklarıyla ilgili
Sizin yaşadıklarınıza ek bizim bitmeyen yatılı misafirimiz vardı. Evlenen, askere giden, üniversiteye gelen, ehliyet işleri olan, hastaneye tedaviye gelen bir bitmezdi.
Ki annem uzun saatler çalışan bir devlet memuruydu.
Maddi, manevi kullanmışlar annemi
Dünyanın lafını işitniştir babam daha kabullenmez bunları
O yüzden içim acıyor böyle konulara
Ki o zamanlar geçinmek daha rahattı şimdi millet kendi çocuğuna yetemiyor.

30 sayfa yazıldı, okumaktan gözüm öldü. Neyin peşindesiniz anlamadım, kimseye çemkirmedim ama siz ve birkaç kişi sabrımı zorluyorsunuz. Konuma yazmayın lütfen daha fazla.

Alintiladiginiz arkadas negatif yorumla beslenen bir arkadas degildir. Burada hepimiz sinirlendik ve size yapilan haksizliga ve kendinize reva gordugunuz hakslizliga sinirlendik. Su yazdiginizla arkadasi hakli cikardiniz. Es ailenize ve esinize 5 senedir boyle yapsaydiniz bunlari yasamazdiniz. Hala onlarla konusup kendinizi anlatma derdindesiniz ama burada sizin iyiliginizi dusunenlere sabrimi zorluyorsunuz diyorsunuz. Insanlara iyilik yaramaz sizin yazdiginiz buna cikiyor ve emin olun esiniz ve ailesine bu durumu anlattiginizda siz suclu cikacaksiniz. Onlara da iyilik yaramayacak. Bu isler boyledir. Bir arkadas bosuna yaziyoruz demisti ben de bosuna yazdigimizi daha net anladim.

Yazdığınız yorumu okutun sonra çemkirmedim deyin. İstemediğiniz şeyleri duyunca konuma yazmayın demek kolay di mi? Bizim sizden kocanız gibi çıkarımız yok sizi pışpışlayalım. Siz de haklısınız al gülüm ver gülüm, kimseyi ilgilendirmez durumunuz. Allah annenize babanıza yardımcı olsun. Kızlarının mürvetini görmek yerine horozu kümesi ile almışlar.

Birazdan şikayet edip engel koyar. Dediğim gibi alan memnun satan memnun bundan sonra diyeceğim tek şey kendi düşen ağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…