Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Bakın vaktiyle onlar ortadan tüyse dahi, eğer örfler uygulansın istiyorsanız siz ve aileniz arayıp bir gelin bakalım demeliydi, hadi denmedi siz kendi kendinize evlendiniz o zaman geçmişin hesabını yapıp takıntı haline getirmeniz kendinize zarar, çünkü düşünerek geçmişi düzeltemezsiniz, düzeltemediğiniz gibi düşünmek yalnızca üzülmenize neden olur.

Yine diyorum kabahat eşinizin ailesinde değil, eşinizde ve yardımların dozu arttıkça dur demeyen sizde.
Ben de sıfır yardımla evlendim, bu benim kendi tercihimdi, maddi destekte bulunduk adı altında kimse evime evliliğime karışmasın istedim, örf adet zaten benlik bir şey değildi kız isteme dışında hiçbirini de yapmadım, bundan da hayatım boyunca pişmanlık duymadım fakat araya eş faktörü giriyor, bizde ailelere hastalık vb durumlar hariç para verilmez, bizim 4 duvarımızın içindekine kimse karışamaz, kimse benim veya eşim hakkında konuşamaz, büyüklere gerekli hürmet gösterilir fakat herkes de yerini bilir.

Sizin doluluğunuz yanlış kişilere, asıl sorun eşinizde, eş aileyle eşi arasındaki dengeyi kuramıyorsa herkes her istediğini söyler de isteklerini yaptırır da.

Çok ilginç bir şekilde burdaki konuları okurken sinir oluyordum konu sahiplerini hiç anlayamıyordum. Sonra bir psikiyatri uzmanini dinlerken dikkatimi çekti ilişkilerde bu gözlemlenen bir şeymiş malaesef . Genellikle çocukken yaşanan travmalar ve değersizlik hissiyle birlikte ilişki içerisindeki kişi herhangi bir şiddet türüne karşı bağımlı hale gelebiliyormuş. Yıllarca sürüyor bu şekilde . Baktığımda kendi annanem bile yıllarca hem fiziksel hemde psikolojik şiddet görmüş bir kadın ve işin ilginç tarafı evin geçimini de o sağlıyor çocukken annesi tarafından terk edilmiş ve hala ilişkilerde bağımlı biri . Çok karışık ve kötü bir durum . Bence bu psikolojik hizmetler bu kadar pahalı olmamalı . Sosyal devlet varsa desteklenmeli o kadar çok bu durumda olan insan ve onların yetiştirdiği çocuk var ki malaesef azalacağına artıyor

Eşinize bir kredi daha çektirin bir şey alın sev araba arsa ama bu sefer kendi ailenizden birinin üzerine yaptırın. Nasılsa alışmış kredi ödemeye.

resmen sizi kullanıyor eşiniz de ailesi de , bence boşanın kurtulun onlardan, yada boşanmak istemiyorsanız beş kuruş vermeyin siz çalıştığı paranızı vermek zorunda değilsiniz, şuna bak ya kp evinde bedava otur çalıştığı paranı git babana ver bu vicdansızlık, eşiniz sizi sevmiyor değer vermiyor eğer sevseydi bu kadar sizi zor duruma koymazdı yormazdı, 5 sene dır sizi kullanmış bide çocuk yapmak istememiş bundan sonrada istemez çocuk, siz hayatınızı karartmayın derim

Esiniz ailesine yardım edebilir. Fakat sizinde aynı miktarda parayı istediğinizi yapma hakkınız olsun. Yoksa ben çok saçma buluyorum bu işleri.

kendi maasini harcamiyor zaten evin giderleri+kisisel bakim masrafini esi karsiliyor kalan maasini da ailesine gonderiyor. Bana kalirsa yaptigi tek yanlis konu sahibinin babasinin evinde oturmasi

Sadece konuyu okudum ve ilk kez rahatça bir üyeye, lütfen acilen BOŞAN diyorum.
Bunlar ana baba değil yamyam gibiler,akbaba gibiler. Sadece malınızı paranızı değil ruhunuzu da emiyorlar. Göbek bağı kesilmemiş o sünepe kocayı babasının kucağına bırak ve kaç. O kardeşlerin okulu biter düğünü,balayı,araba alıyor/ev alıyor yardımları başlar. Asla bitmez.

Terapist falan kar etmez size, daha fazla sömürülmeden boşanmanızı öneriririm, yaşınızgenç ve bu adam asla sizi düşünerek hareket etmeyecek. Ha adam yalvarır yakarırsa boşanmamak için, bütün yardımı kesmeyi talep edin. Yeter yedirdiğiniz. Ev babanın üzerine olsa en azından miras umudunuz olurdu, şimdi o da yok. Ne zaman kendinize çalışacaksınız, yazık size.

Eşiniz para dagitmaya cok merakliysa once kpnin evinden tasinip bi zahmet 5 senelik kirayi da toptan bir odesin.
Rahatlığa bak. Üzgünüm ama duygu sömürüsüyle hem sizi hem ailenizi kullaniyor.
Siz ne diye calisip onun ailesine para gonderiyorsunuz ki? Onun babasi ona emek harcamis okutmusta sizinki ne yapmis?

Ne yapmis olur mu sehir degismistirmisler ineklerini birakmislar ogulcuklari icin Cok buyuk fedakarlik, diger aile ne yapmis ki, ev vermis, dugunu yapmis, evi duzmus, hic

Ne yapmis olur mu sehir degismistirmisler ineklerini birakmislar ogulcuklari icin Cok buyuk fedakarlik, diger aile ne yapmis ki, ev vermis, dugunu yapmis, evi duzmus, hic
Gelini ve ailesine güvenerek mi çocuk yapmışlar? Daha tokun başında konu sahibi, hala orta yol bulma derdinde de daha kocasının kardeşlerini evlendirecekler. Bu günleri mumla arayacak.

Gelini ve ailesine güvenerek mi çocuk yapmışlar? Daha tokun başında konu sahibi, hala orta yol bulma derdinde de daha kocasının kardeşlerini evlendirecekler. Bu günleri mumla arayacak.
artırıyorum daha yeğenlere odadır bebek arabasıdır ne gerekiyorsa alınacak, konu sahibinin kocası diyecek ki onlar benim çocuklarım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…