• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var
6 kez mi 😳 nasıl oluyor bir formülü var mı özelden yazabilirsiniz

bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var

Neymiş şu işin sırrı bacım banada özelden açıklarmısın 6 kere nasıl oldun yav😂

Çocuğumuz olsun diye keçiboynuzu pekmezi içirirdim eşime . Sonra netten macun aldım ikisini karıştırıp verdim habersiz nuri alço gibi:) belki isteğine etkisi olur diye.önce çay kaşığının ucuyla, sonra yarısı ,sonra hepsi :) baktım ki işe yaramıyor bıraktım macunu falan . Şimdi okuyunca şaşırıyorum . Günde 3..4 kez istemesi için bir ay cinsellik yaşamaması lazım adamın . Şaşırdım :o

özellikle üst pozisyonda öne doğru eğilerek,
ana ve zevke odaklanarak
kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.

kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.
Katılıyorum. 40 45 dk lık sevişmede 3 4 kere boşalıyorum ama dediğin gibi pozisyon ve renk katmak şart. Dümdüz bir sevişmede 1 bile olmaz

Valla bu biraz dedikleri gibi kapasite meselesi.
Bende aşırı istekliyimdir aktifimdir. Kendi kapasiteni eşinde kullan baştan çıkar oyna havaya sok :deli: anlata biliyormuyum.
3 4 5 6 bile yapan var canım  😘 ama tamamen aranızdaki uyum senin sunumun da önemli :KK8:
Adamı önce besle fındık fıstık tatlı falan 😂
Doğru pozisyon, ana odaklanmak karşındakine odaklanmak kontrolü eline alman da önemli dedikleri gibi 30 35 dakika da 3 4 kere boşalabilirsin. Üst üste seviyorsan illa iş sen de de bitiyor kuru kuru sunum yapma 😂

Back
X